[NEW] [FF] Zack Fair | zack fair – Sambeauty

zack fair: คุณกำลังดูกระทู้

Post by Cindy Cindy Wed Nov 05, 2014 9:34 pm

[sửa] Tiêu diệt Genesis

“Không! Hãy mở mắt ra đi, Genesis!”
—Zack nói Genesis hãy đối diện với sự thật

Zack hạ gục Genesis.
Zack và Cloud bị giam giữ trong Shinra Mansion trong suốt những sự kiện của những năm sau đó và bị đưa ra làm thí nghiệm. Bốn năm sau (19 tháng Mười hai, 0006), Zack có một ảo giác về Angeal đang đứng trước anh trong mật thất của Shinra Mansion. Khi anh ta cất cánh bay đi, ý chí mạnh mẽ muốn tự do của Zack đã giúp anh phá vỡ ống nghiệm, để cho anh và Cloud trốn thoát. Vì những ảnh hưởng từ cuộc thí nghiệm điên rồ của Hojo, cả hai người họ phải trở thành Sephiroth Clone, nhưng nhờ việc trở thành SOLDIER, Zack đã miễn nhiễm. Còn Cloud bị ngộ độc Mako, nhưng Zack vẫn có thể chiến đấu. Anh mở đường máu để thoát khỏi Nibelheim, nơi đã được Shinra tu sửa lại để che giấu thảm họa xảy ra vào bốn năm trước. Cissnei trong Crisis Core, hay bất cứ Turk nào mà người chơi chọn trong Before Crisis, được giao nhiệm vụ bắt sống Zack, nhưng đều phản lệnh và để anh đi.

Zack và Cloud vừa trốn chạy khỏi lực lượng Shinra, vừa tìm cách quay về Midgar cho đến tận đầu thu năm 0007. Một trong những bản sao của Genesis đã ăn tóc của Zack trong nỗ lực để chữa căn bệnh thoái hóa do cơ thể của Zack có sở hữu tế bào S, là một Sephiroth Clone. Việc này đã biến bản sao đó trở thành một con quái vật khủng khiếp, do các tế bào S đã bị biến đổi và thích nghi với cơ thể của Zack. Zack đánh bại nó, và quay về quê nhà Gongaga, tại đây, anh lại chạm trán với Genesis, cùng một bản sao của Genesis thoái hóa đã từng là Hollander. Hollander và Genesis tìm cách bắt Cloud vì anh có tế bào nguyên chất của Sephiroth, bởi Zack hoàn toàn miễn nhiễm do anh là cựu thành viên của SOLDIER. Rồi Lazard – dưới hình dạng thoái hóa của Angeal – và Zack hợp sức chống lại hai kẻ kia, và cuối cùng, Zack đã kết liễu Hollander một lần và mãi mãi.

Zack cắn một miếng Banora White, hoàn thành giấc mơ ấu thơ của Genesis.
Zack cuối cùng đã biết được rằng ngay từ đầu Genesis đã làm việc cho Banora, quả “dumbapple” của Banora mà Genesis luôn mang bên mình chính là bằng chứng. Zack lên đường đến nơi ấy, không quên nhờ Lazard bảo vệ Cloud. Zack đi sâu vào Banora Underground cho đến khi anh đến được chỗ Genesis, hắn hấp thụ sức mạnh Lifestream, nhưng vẫn bị hạ gục. Rồi Zack đưa kẻ thù của mình lên mặt đất.

Cùng với một Cloud hôn mê, một Genesis bị đánh gục, một Lazard đã chết, và bản sao cuối cùng của Angeal còn sống sót, đã từng sống trong nhà thờ của Aerith, Zack ăn một quả dumbapple. Khi bản sao Angel cuối cùng này rồi cũng bị thoái hóa, Zack tìm thấy lá thư thứ 89 và cũng là cuối cùng gửi từ Aerith mà nó đã mang theo, và bàng hoàng nhận ra rằng anh đã bị nhốt trong Shinra Mansion suốt bốn năm ròng rã. Liều lĩnh trở về với Aerith, Zack để lại Genesis phía sau còn anh cùng Cloud rời khỏi để tiến về Midgar.

[sửa] Dáng đứng cuối cùng của Zack

“Danh dự của tôi.. Ước mơ của tôi.. Giờ chúng là của cậu. Cậu là.. người kế thừa ý chí của tôi.”
—Zack nói với Cloud trước khi lìa đời

Cloud nhận lấy thanh Buster Sword.
Cuối tháng Chín (0007), trên đường Zack và Cloud tiến về Midgar, một đội quân Shinra phục kích họ. Mặc cho những nỗ lực xác định vị trí của Zack và cứu anh của Tseng và Cissnei, lực lượng Shinra vẫn tiến hành truy kích. Trong bộ anime ngắn tên Last Order, một tên bắn tỉa của Shinra định ám sát Cloud, nhưng Zack đã kịp thời phát hiện và kêu Cloud tránh đi chỗ khác, làm cho tên bắn tỉa trật mục tiêu, bắt đầu trận chiến. Trong các phiên bản Crisis Core và Advent Children Complete, Zack thông báo cuộc phục kích, và giấu Cloud đằng sau những tảng đá, rồi đi đối mặt với số phận của mình. Khi trận chiến đang khốc liệt, những kí ức mà Zack đã trải qua cùng với mọi người bỗng chốc hiện ra trước mắt anh. Cuối cùng anh gục ngã khi bọn lính còn lại kết liễu anh bằng đạn. Còn trong bản gốc Final Fantasy VII, tại một cảnh hồi tưởng, Zack bất ngờ bị bắn hạ bởi hai tên lính Shinra và một gã chỉ huy, hắn đã bắn Zack trong sự kinh ngạc.

Trúng đạn và Digital Mind Wave của anh bị phá hủy, Zack nằm đó thoi thóp, và Cloud cố trườn đến và lay động anh. Zack trao thanh Buster Sword lại cho anh ta, như Angeal đã trao thanh Buster Sword cho Zack bốn năm trước. Anh dặn Cloud hãy tiếp tục thực hiện giấc mơ của mình, bởi anh ta sẽ là “người kế thừa ý chí”.

Cloud nặng nhọc lê bước về Midgar, Zack nhìn ngắm bầu trời với ánh mặt trời ló dạng phía sau đám mây, nhớ về nỗi e sợ của Aerith trước một vật đẹp đến nhường này. Anh nhìn thấy Angeal đáp xuống từ bầu trời, và nắm lấy tay Angeal đang dang ra, hòa vào dòng Lifestream. Cloud vẫn tiếp tục cuộc hành trình của anh ta, giọng nó của Zack được nghe thấy nhờ anh ta chuyển lời hỏi thăm đến Aerith, rồi bỏ ngỏ một câu: “Này, cậu có nghĩ rằng tôi đã trở thành một anh hùng không?”.

Đoạn kết của Zack.
[sửa] Sau cái chết

Những chấn thương tinh thần cuối cùng đã làm Cloud suy sụp. Anh nặng nhọc lê bước về Midgar, ngã quỵ trong Sector 7 Station trong khu ổ chuột và Cloud được tìm thấy bởi Tifa, người mà Zangan đã mang đến Midgar để chữa trị những vết thương mà cô đã gặp phải trong sự kiện Nibelheim Incident. Với tế bào Jenova còn trong người, cộng hưởng với kí ức và nhân cách của Zack, cùng với những hình ảnh lý tưởng hóa về chính mình, anh đã hình thành nhân cách hoàn toàn mới và tự tạo nên một lý lịch khác cho riêng mình. Vô tình tạo ra một nhân cách giả, Cloud tin rằng mình đã gia nhập vào SOLDIER, và anh đã vào vai Zack trong cái ngày định mệnh ở Nibelheim. Anh nghĩ rằng mình đã đến Midgar là để tìm công việc đánh thuê, như dự định trong tương lai của Zack. Thực ra, Zack không còn tồn tại trong tiềm thức của Cloud; bởi những kí ức của Zack đã thay thế vào của anh. Nhận ra được có gì đó không ổn ở Cloud, Tifa đã thuyết phục anh tham gia vào tổ chức AVALANCHE cùng với cô và Barret để tiện việc trông chừng anh.

Zack trong một phân cảnh hồi tưởng.
Phần lớn cốt truyện trong Final Fantasy VII xoay quanh cuộc chiến giành lại kí ức của Cloud, để tìm lại con người thật của chính mình, chứ không phải dưới kí ức của “Zack” – kí ức ấy là sự pha trộn giữa nhân cách, những câu chuyện cuộc đời, và những điều mà Zack cho là một SOLDIER 1st Class cần phải có – và khẳng định vị trí của mình, trong cái thế giới đã từng chối bỏ anh. Khi nhóm đặt chân đến Gongaga Village, họ biết được rằng đây chính là quê nhà của Zack. Aeris cũng thừa nhận Zack chính là mối tình đầu của cô, và Cloud đã gợi trong cô hình ảnh của anh. Cha mẹ của Zack vẫn sống tại làng, mong mỏi Zack trở về, với nỗi lo lắng vì đã rất lâu họ không còn nghe tin gì từ anh nữa.

Trong tiểu thuyết Hoshi wo Meguru Otome, Aerith đã gặp lại Zack sau khi ra đi dưới lưỡi gươm của Sephiroth. Aerith suy nghĩ về tính cách của Cloud, nhưng thay vào đó lại gọi Zack – vì anh chính là người mà Cloud nhầm tưởng đó là mình. Zack là một trong những người đã cứu cô trong vụ chấn động Meteor. Cùng nhau, họ hồi tưởng lại mối quan hệ giữa hai người, và Zack vẫn giữ vẻ tươi cười tán tỉnh, dặn Aerith rằng cô hãy gọi anh bất cứ lúc nào khi cô thấy cô đơn.

“Cậu đã từng đánh bại hắn ta, đúng không? Chắc chắn rồi nhỉ!”
—Zack nói với Cloud về Sephiroth (Advent Children Complete)

Cloud nhớ lại dáng đứng cuối cùng của Zack.
Từ ngày Zack ra đi cho đến thời điểm trong Final Fantasy: Advent Children đã ngót bốn năm, Zack cũng được xuất hiện vài lần. Những đoạn hồi tưởng cho thấy cảnh anh và người bạn thân Cloud khi Cloud đến thăm gò đất tưởng niệm thanh Buster Sword bên ngoài Midgar, và một đoạn ngắn cho thấy Cloud nghĩ về những gì mà anh yêu thương trân trọng nhất trong trận chiến sống còn với Sephiroth. Sau khi Cloud bị dính chiêu tấn công liều chết của Loz và Yazoo, anh đã nghe thấy giọng nói của Zack và Aerith trước khi được đem trở về Midgar, và nhìn thấy anh và Aerith trong nhà thờ ở khu ổ chuột, cùng nhau quay về Lifestream, điều đó đã giúp Cloud nhận ra rằng họ đã luôn ở cạnh anh, và Cloud không hề cô đơn.

Zack dõi về Midgar trong một đoạn hồi tưởng.
Trong suốt bộ phim, một con sói xám lớn, Fenrir, xuất hiện ở nhiều nơi giống với Cloud, nhưng ở thời điểm khác, và chỉ gặp anh một lần duy nhất ở cuối phim. Có suy đoán cho rằng con sói này là biểu tượng cho sự cô đơn của Cloud, và nỗi dằn vặt vì đã bỏ rơi bạn bè, trong đó có Zack. Nhưng cũng có ý kiến cho rằng con sói này chính là hóa thân của Zack, luôn dõi theo Cloud trong khoảng thời gian tồi tệ và khó khăn nhất của anh. Con sói cuối cùng đã biến mất khi Cloud biết tự tha thứ cho bản thân về những cố gắng không thành, bao gồm cả cái chết của Zack và Aerith, và sau khi con sói mờ đi, Zack và Aerith đã xuất hiện để cho Cloud thấy rằng, dù lỗi lầm của anh đã tan biến đi, nhưng những kí ức và sự trân trọng bạn bè của anh thì vẫn còn đó.

Aerith và Zack trong đoạn cuối của Advent Children.
Zack xuất hiện thêm hai lần trong Advent Children Complete. Khi Cloud nhìn thấy Tifa gặp nguy hiểm trong trận chiến với Bahamut SIN và Denzel phải đối diện với bọn Shadow Creeper, hình ảnh về cái chết của Aerith và dáng đứng cuối cùng của Zack hiện lên trong mắt anh. Suốt trận đánh cuối cùng, Zack đã xuất hiện phía sau Cloud khi gặp anh sắp bị Sephiroth đánh bại. Với thanh Buster Sword trong tay, Zack đã nhắc nhở Cloud không bao giờ được quên danh dự của một SOLDIER, trước khi tự mình sửa lại vì Cloud chưa từng là một SOLDIER. Zack nhắc rằng trong thân tâm thì nó vẫn còn ngự trị, và động viên Cloud đánh bại Sephiroth, nói rằng anh đã được chứng minh là đã mạnh mẽ hơn, và rằng anh là người kế thừa ý chí của Zack.

Hoa đã nở tại nơi Zack hi sinh.
Sau đoạn credits, những khóm hoa vàng tươi đã nở ra ở bên ngoài Midgar giữa nơi Zack đã hi sinh. Denzel hỏi Cloud liệu đó có phải là phần mộ của ai không, và Cloud đã trả lời rằng: không phải, nhưng đó chính là nơi mà người anh hùng đã bắt đầu chuyến hành trình, có lẽ ám chỉ cả anh và Zack. Cảnh tiếp theo là nhà thờ của Aerith, nơi thanh Buster Sword, giờ sáng chói và không còn gỉ sét, được đưa đến, đặt giữa những bông hoa.
Kết thúc spoil.
[sửa] Phát triển

Hình tượng Zack trong Final Fantasy VII đã được bố trí trước khi phác thảo nên anh. Ngay từ đầu, nhân cách kiêu ngạo của Cloud đã được quyết định là giả, nhưng sau đó, bộ phận phát triển quyết định tạo ra một nhân vật mà Cloud đã tự mô phỏng trong suốt chuyến hành trình của anh. Trước khi tạo ra Zack, Aerith đã nhìn thấy hình bóng của mối tình đầu trong Cloud, dù rằng nhân vật này vẫn chưa quyết định sẽ là ai, và thậm chí trong vài ý tưởng ban đầu, nhân vật đó chính là Sephiroth. Sau này, nhân vật Zack ra đời, thỏa tròn cả hai vai: người tình cũ của Aerith, và con người bí ẩn liên quan đến kí ức của Cloud. Vì sự triển khai chậm trễ, nên anh trở thành một trong số các nhân vật cuối cùng được vẽ bởi Tetsuya Nomura.

Một trong những lí do chính mà Zack được chọn làm nhân vật chính trong Crisis Core -Final Fantasy VII- chính là số phận được định trước của anh.[3] Yoshinori Kitase đã tuyên bố rằng câu chuyện của Zack đã được “ấp ủ trong suốt 10 năm” dưới dạng những khái niệm và câu chuyện bên lề đã tồn tại từ trước cho anh, mặc dù Zack chỉ là một nhân vật phụ trong Final Fantasy VII.[4] Crisis Core ban đầu được dự định là sẽ có nhiều cảnh liên quan đến việc trốn thoát của Zack và Cloud đến Midgar để mở rộng quan hệ của họ, nhưng cuối cùng lại không có do đĩa UMD bị hạn chế, và đội ngũ đã thay thế bằng việc tập trung vào công việc của Zack như một SOLDIER.[5] [sửa] Sức mạnh và Kỹ năng

Lúc bắt đầu trong Crisis Core, Zack là SOLDIER 2nd Class và có năng lực thường thấy ở của một thành viên SOLDIER. Tuy nhiên, sự thật rằng anh dường như được dạy dỗ riêng biệt bởi 1st Class SOLDIER Angeal và trong một thời gian ngắn bởi Sephiroth, ẩn ý rằng Zack hơn hẳn các 2nd khác một bậc. Ở đoạn đầu game, Zack đã được thăng lên 1st Class và chứng tỏ mình hoàn toàn xứng đáng với danh hiệu này. Là một kiếm sĩ bậc thầy, Zack đã thông hiểu toàn bộ thuật Materia Fusion và cách sử dụng Materia, đồng thời cũng sử dụng rất thành thạo súng bắn tỉa.

[sửa] Vũ khí

Xuyên suốt Crisis Core, Zack Fair sử dụng tổng cộng bốn vũ khí. Là một SOLDIER 2nd Class và gần đạt đến vị trí 1st, anh sử dụng kiếm SOLDIER, một vũ khí truyền thống của hầu hết các thành viên SOLDIER. Sau này Zack kế thừa thanh kiếm huyền thoại Buster Sword. Ở Costa del Sol, Zack đánh một trận ngắn với vũ khí là cây dù, vung dù điệu nghệ như sử dụng kiếm, nhưng trong gameplay thì mức tấn công của nó ngang ngửa như một vũ khí thật sự như Buster Sword. Về sau, trong một nhiệm vụ bên ngoài Nibelheim, anh còn sử dụng súng bắn tỉa.

[sửa] Limit Break

Bài chi tiết: Digital Mind Wave
Zack là nhân vật độc nhất trong thế giới Final Fantasy VII vì anh có khả năng sao chép và thích ứng được với Limit Break của những nhân vật khác khi vừa gặp họ, rồi sau đó tự mình thực hiện những Limit Break đó. Cuốn Crisis Core Ultimania đã chỉ ra hai ví dụ – Zack có được chiêu Healing Wave từ Healing Wind của Aerith, và Meteor Shots từ Meteorain của Cloud.[6] Cũng chính vì vậy mà Zack mới có thể sao chép được hai tuyệt chiêu của Sephiroth và Genesis, Octaslash và Apocalypse. Limit Break của riêng Zack là chiêu “Chain Slash”, một chuỗi tấn công gồm năm cú chém có sát thương cao. DMW còn có khả năng kêu gọi các summon thông qua Summon Mode và Chocobo Mode.

[sửa] Boss

Bài chi tiết: Zack (Boss)
Zack được chọn làm boss trong Chapter 19 của Before Crisis -Final Fantasy VII-. Anh cũng tự giao chiến với bản giả lập của chính mình trong Crisis Core, đó là Experiment No. 114 và Experiment No. 123.

[sửa] Xuất hiện khác

[sửa] Final Fantasy Trading Card Game

Có một tấm thẻ bài với hình Zack đang cầm thanh Buster Sword trong Final Fantasy Trading Card Game.

[sửa] Xuất hiện ngoài series Final Fantasy

[sửa] Ehrgeiz: God Bless the Ring

Ehrgeiz-Zack.jpg
Zack là nhân vật ẩn trong Ehrgeiz: God Bless the Ring, đóng vai trò là bản sao của Cloud trong các sự kiện arcade, versus, và minigame. Giống Cloud, anh cũng đấu tay đôi bằng thanh Buster Sword,và cí những phiên bản chiêu thức đã được đổi tên của Cloud, bao gồm: Meteor Shower, High Braver, True Cross-slash, và Unseen Omnislash.

[sửa] Kingdom Hearts Birth by Sleep

Để biết thêm chi tiết, xin xem Kingdom Hearts Wiki:Zack

Zack BBS Edit.png
Phiên bản trẻ hơn một chút của Zack đã được xuất hiện trong Kingdom Hearts Birth by Sleep tại thế giới Olympus Coliseum. Anh vận bộ phục trang Hercules lấy cảm hứng từ bộ quân phục SOLDIER, và sử dụng thanh kiếm truyền thống trong Crisis Core. Anh giao chiến với Terra, trò chuyện với Ventus, và tán tỉnh Aqua, theo cách thức tương tự như anh đã tán tỉnh Aerith. Anh thậm chí còn hỏi xin Aqua một cái hẹn.

Phỏng vấn với tạp chí “Famitsu”, Tetsuya Nomura tiết lộ rằng, việc Zack có mặt trong game là do tầm quan trọng của anh trong vai trò là nhân vật lịch sử của Final Fantasy VII, để hợp với Birth by Sleep là phiên bản diễn ra 10 năm trước sự kiện của Kingdom Hearts. Anh sẽ là nhân vật Final Fantasy duy nhất (bên cạnh moogle) được xuất hiện trong game, vì Nomura cảm thấy series có những câu chuyện phụ quá nhiều, có thể làm người chơi khó hiểu. Bản remix nhạc nền Successor từ Crisis Core của anh với tựa là “A Date with Fate” cũng sẽ được chơi trong game này.
[sửa] Sản phẩm thương mại

Nhiều sản phẩm thương mại chính thức về Zack đã được phát hành trong những năm qua. Zack cũng xuất hiện như là một phần của ảnh phác họa trên một phiên bản PlayStation Portable đặc biệt, đã có một thức uống tăng lực hiệu Potion có tấm ảnh này, và xuất hiện trong trang bìa của Final Fantasy VII 10th Anniversary Ultimania và Crisis Core -Final Fantasy VII- Complete Guide-.

Từ nguyên

“Zack” là một dạng rút gọn của “Zachary”, một cái tên có nguồn gốc từ tiếng Do Thái, có nghĩa là “Remembrance Of The Lord” (Tưởng nhớ Chúa) hoặc “Jehovah Hath Remembered” (Tưởng nhớ Đức Jehovah). Việc có hay không tên của anh có nghĩa là được kết nối với tên của Jenova (là một từ ghép lại của Jehovah và Nova) thì không được biết rõ.

Họ của Zack đã được tiết lộ trong Crisis Core: Final Fantasy VII là “Fair”. Theo Tetsuya Nomura, nó có nguồn gốc từ “thời tiết ôn hòa”, với chủ ý để tương phản với “Cloud Strife”.

[sửa] Thông tin bên lề

Zack chiến đấu với một cây dù.
Tên tiếng Nhật gốc của anh là Zax (ザックス), chứ không phải là Zack (ザック), và được viết như vậy trong Last Order, và trong những tài liệu in chính thức của Square Enix (sách, tạp chí, bìa hộp mô hình động, v.v..). Rất có thể việc thay đổi trong phiên bản phương Tây là để phát âm nghe giống như một cái tên trong thế giới thực.
Trong một cảnh DMW, Zack bảo Aerith rằng mỗi khi gặp nhau, họ nên làm mới không khí bằng một điều gì đó thú vị. Zack nghĩ cô nên vận đồ hồng, nhưng cô cho rằng điều đó thật kỳ quặc. Sau sự kiện ấy, cô đã mặc bộ phục trang màu hồng đặc trưng, có lẽ cô muốn làm Zack ngạc nhiên khi cô gặp anh lại. Zack cũng chính là người đã mua chiếc nơ hồng cho cô, mà cô luôn đeo nó trong suốt các lần xuất hiện.
Ở Costa del Sol, Zack chiến đấu với kẻ địch bằng dù. Trong Final Fantasy VII, Aeris cũng có thể sử dụng Dù như một vũ khí.

Zack đang gập gối.
Mỗi khi rảnh, Zack thường hay tập gập gối, và anh là đương kim vô địch gập gối trong tổ chức SOLDIER. Đây là ám chỉ đến một minigame trong Final Fantasy VII khi mà Cloud phải cải trang thành một thành viên tập thể dục ở Wall Market để thi gập gối.
Limit Break mặc định của Zack trong Crisis Core (Chain Slash) có nét tương đồng với Limit Break sau này của Cloud: Cross-slash. Những cú chém mà Zack thực hiện trong Chain Slash tương ứng với thứ tự những nét trong chữ Hán tự xuất hiện trong Limit Break Cross-slash của Cloud.
Tư thế chiến thắng thông thường của Zack trong Crisis Core -Final Fantasy VII- dường như là sự kết hợp giữa Cloud và Squall Leonhart, Zack vung thanh Buster Sword hai lần, xoay nó vài vòng rồi tra kiếm vào đế giữ đằng sau lưng.
Zack là người đã đặt tên cho quán bar 7th Heaven. Điều này đã được chứng minh khi anh đang ở Sector 5 Slums Market Place, anh nói chuyện với người đàn ông đứng cạnh những thớ gỗ, và anh ta sẽ nhờ Zack đặt tên hộ cho quán bar mới của mình.

Lá thư của Zack được tìm thấy từ dữ liệu của game.
Trong Final Fantasy VII: International[7], người chơi có thể xem một số món đồ vật ở chế độ toàn màn hình. Tại nhà cha mẹ Zack ở Gongaga, ta có thể click lên bàn và thấy một bức thư anh gửi cho họ vài năm trước, với bản dịch thô như sau:
Ba mẹ yêu quý,
Hai người có khỏe không?
Con xin lỗi vì đã bỏ đi đột ngột.
Chỉ là con thực sự rất muốn trở thành một SOLDIER.
Con chắc rằng hai người sẽ rất lo lắng khi biết điều này…
Nhưng bây giờ con đang thực hiện ước mơ của đời mình, và con sẽ cố gắng hết sức để làm SOLDIER.”

P.S. Con đã có bạn gái.

Zack
Dù anh không xuất hiện trong Dissidia Final Fantasy, hay được nhắc tên, nhưng Zack đã được ám chỉ đến nhiều lần. Trong khi đang bàn luận với những chiến binh Cosmos khác, Cloud đã nói rằng thanh Buster Sword không hề nặng và “nó là…một kỉ vật”, lời giải thích mà chính Zack đã nói về thanh kiếm. Một trong những câu trích dẫn trước các trận đấu của Cloud (“Nếu tôi thắng, liệu những tội lỗi của tôi có được tha thứ?”), được nói khi anh chiến đấu với bản thân, đồng thời cũng có liên quan đến mặc cảm tội lỗi anh cảm thấy sau cái chết của cả Zack lẫn Aerith, và mong muốn được tha thứ vì những thất bại này. Một câu trích khác, “Tôi sẽ sống thay cả phần anh”, ý muốn nói đến việc anh là người kế thừa ý chí của Zack, và nếu chọn Firion để đối đầu với Cloud, anh sẽ nói “Anh trông giống…một người bạn của tôi”.
Diễn viên lồng tiếng Nhật của Zack, Kenichi Suzumura, đã kết hôn với diễn viên lồng tiếng Nhật của Aerith, Maaya Sakamoto.
Nếu người chơi chọn đúng hành động trong Crisis Core bằng cách tìm và nói chuyện với Cissnei trong suốt sự kiện Junon bị tấn công, Zack sẽ có được fanclub cho riêng mình như nhiều SOLDIER 1st Class khác. Được biết đến với cái tên giản dị “Zack Fair Fanclub”, hành động của người chơi sẽ quyết định độ nổi tiếng của nó vào cuối game.
[sửa] Liên kết ngoài

Zack Fair on Wikipedia
[sửa] Tham khảo

↑ http://ebony202.homestead.com/files/Zackheight.jpg
↑ Final Fantasy VII 10th Anniversary Ultimania profile
↑ http://www.1up.com/previews/crisis-core
↑ http://uk.psp.ign.com/articles/869/869858p1.html
↑ http://andriasang.com/comq6w/3rd_birthday_and_crisis_core/
↑ http://thelifestream.net/final-fantasy-vii/284/crisis-core-complete-guide-keyword-collection/
↑ http://www.angelfire.com/super/ff7/unfinished.html

__________________
Blood sword
MsWanh (e)
Update: 3/2/2012

[Update] Zack Fair Character Profile p.82-85 – The Lifestream | zack fair – Sambeauty

News

On the eve of Thanksgiving in the US, let us give thanks for the translated character profile of Zack Fair from the FFVII 10th Anniversary Ultimania.


Zack Fair
Compilation of FFVII: FFVII – AC – BC – CC– LO

Character Profile

Sex: Male
Height: 185cm
Blood Type: O
Date of Birth: Unknown
Birthplace: Gongaga
Weapon:
Sword
First Person Pronoun: 俺 [Ore] Voice Actor: AC, CC – Kenichi Suzumura

A SOLDIER brimming with kindness, he treasures the bonds between people and would sacrifice his life without hesitation for a comrade facing a crisis. He was Aerith’s first love and close friends with Cloud and Sephiroth. Becoming one of Hojo’s samples as a result of the Nibelheim incident, he met with the last moments of his untimely death whilst escaping with Cloud. Zack’s personality had a heavy influence on the formation of Cloud’s personality when he was under Jenova’s control.

In Final Fantasy VII
The young man who holds the key to Cloud’s past.

Age: N/A

Going back to the investigation to of the Nibel Mako Reactor five years prior to the story, he was injured after trying to stop a berserk Sephiroth. He lost his life trying to escape from the clutches of ShinRa, who had been performing experiments on the bodies of Cloud and himself. Although Zack was already deceased before the start of the story, Cloud confused himself with Zack and in the process of recovering his original self, Zack’s character is also brought to light.

「 We’re friends, right? 」


The photo taken with Tifa and Sephiroth prior to the departure to the Mako Reactor. It provided and opportunity to expose the falsehood in Cloud’s memories.
Even though he had the position of an elite SOLDIER 1st Class, he open heartedly came into contact with Cloud, an ordinary trooper, and didn’t abandon him until the end, although Cloud was immobilized.

Trivia 1

The “girlfriend” reported at the parent’s house.

6-7 years prior to FFVII, Zack’s “I’ve managed to get a girlfriend” letter was left out in the parents’ home. If it was 6-7 years ago, it was about the time where he met Aerith in CC… Does that mean the girlfriend was Aerith?
________________________________________
To Dad and Mom,
How are you?
I’m sorry for suddenly rushing out of the village. The truth is that I really wanted to become a SOLDIER. I thought that saying that would worry you . . . I’m now fulfilling my dreams and working hard as a SOLDIER.

P.S. I’ve managed to get a girlfriend.

-Zack
________________________________________


[FFVII] Zack seems to have a number of female friends, but especially informing his home means there’s no doubt that the partner is a special one.
[FFVII] Showing care about the letter, Zack’s parents asked Tifa and Aerith about whether either of them were their son’s girlfriend.

「 You want to be a SOLDIER? Hang in there! 」

In Advent Children
Age: N/A

He appears in a series of scenes from Cloud’s memories and in a glimpse from the spirit world. When Cloud says “I said I’d live out both our lives. Easy to make that promise,” the memory of losing Zack has become a trigger for Cloud’s guilty thoughts. However at the end of the movie, when he sees Zack standing there, Cloud knows that his friend has been there helping him move past that negativity.

Memories of his escape with Zack rise to front of Cloud’s mind. Because Cloud was not entirely conscious during that time, his memories of how Zack saved him are heavily fragmented.

In Before Crisis
The depths of those feelings from a long time ago.

Age: 17~23

「 Never forsake your friends! 」

He was introduced as a brave and dependable SOLDIER 1st Class. Receiving direct nomination from the next most influential person after Sephiroth, President ShinRa, he took part in an operation to destroy the former AVALANCHE hideout in Icicle Lodge together with the Turk members. Also, there’s the lesser known stories behind familiar episodes such as the investigation in Nibelheim and the escape from ShinRa Manor.


He was close to the SOLDIERs whom he had been on the same mission together with only once, and even when they lost their humanity, he risked his life calling out to their consciousness to awaken.
Although he possessed outstanding skills as a swordsman, his principle was to avoid needless killing. That fact wouldn’t change even if his opponents were monsters.

The pursuers after Zack and Cloud, who had escaped from the laboratory, were none other than the Turk members whom Zack had formerly worked along side with. In order to overcome that occasion, Zack tried to appeal to their emotions and feelings but…

「 I’ll only draw my sword in times of need. Only then. 」

Compilation Check

A girl loving flirt? The other face of SOLDIER Zack.

“A guy who loves girls a lot” – That was what Aerith reflected on in FFVII, that Zack had a flirtatious streak, and was experienced in the treatment of the fairer sex. In BC, he gave compliments enough to set one’s teeth on edge to a female Turk member who was together with him on the same mission. As expected, there was a scene whereby he invited Cissnei, a young lady from the Turks, to a meal in CC. As a result of being able to surmise everything from each small deed, Aerith, who was in love with Zack, might perhaps have been jealous many times seeing all that…


[FFVII] Fleeing towards Midgar, means intending to be under the care of one of his many female friends?
[BC] Zack who was complimenting female Turk who had become his partner during Chapter 8 of BC, surprising her.

In Last Order
Zack, who continues to fight against his fate,
However, the final curtain fell suddenly.

Age: 18~23

This production, which depicts the Nibelheim Incident as well as the state of Cloud and Zack’s escape, presents Zack with a leading role. Be it dealing with Sephiroth at the Mako Reactor, or displaying magnificent sword skills against ShinRa Troopers as the opponents, the capability of a SOLDIER 1st Class is shown.

「 You are no longer the Sephiroth I once knew! 」


Zack who turned the brunt of his anger toward his comrade-in-arms who had swum in deeds unthinkable by mankind.
He fought off large numbers of soldiers by himself while protecting Cloud, who was immobilized due to Mako poisoning, and aimed toward Midgar.

「 I wouldn’t go and leave my friend behind, would I? 」

Zack, working over their plans thereafter on the deck of the truck which they were hitchhiking on. He was talking about the future with a bright expression, but just then…

In Crisis Core
Friendship, love and betrayal,
The hero who matures through undergoing various experiences.

Age: 16~23

He takes on an active role in the story as the protagonist. Still a SOLDIER 2nd Class at the point in time of the opening, he trained hard all the time, aiming to become promoted to 1st Class. Although he dreamed of becoming a hero, many incidents which he passed through prompted him to think deeply about what a hero was exactly. Apart from the conflicts surrounding his close friend, Angeal, his encounter with Aerith and exchanges between Cloud and Sephiroth amongst others bring to attention his relationship with various characters.

「 I will become a hero! 」

SOLDIER 1st Class Angeal was an important friend to Zack and a person whom he respected. However, they were cruelly torn apart by fate…

「 Angeal would never betray me! 」

Sephiroth, not only did he take up the same mission as a SOLDIER, he also shared the disconsolate thought of facing off against Angeal and Genesis.

「 With Cloud and I around, there’s nothing to fear in this region! 」

The soldier walking beside him is Cloud. Both of them built a friendship which transcended the rank gap between a SOLDIER and a normal trooper.

「 Hey, how about going on a date once? 」


Constantly hovering and surveilling Aerith is the figure of Tseng. Is a love triangle surrounding Aerith developing?
One of those defending the city from the monsters was a young lady called Cissnei, a Turk who wielded a shuriken as her weapon and whom Zack encountered and fought alongside with.

Aerith, the girl whom he met at the slum’s church. The existence of the girl, who had earnestly come to love Zack with sincerity, eventually became irreplaceable to him.

「 Embrace your dreams. And no matter what happens, never let go of your pride as a SOLDIER. 」

Trivia 1

Before Zack obtained the Buster Sword.

Zack’s weapon of choice is the enormous Buster Sword. After his demise, it was passed onto Cloud. Yet the truth is that the sword did not belong to Zack originally, but was the weapon of his close friend, Angeal. As for the whole story of how Zack became its wielder… It will all become clear in CC.

[CC] Angeal, who does not use the Buster Sword for thoughtless things. It seems he dislikes getting the sword damaged but….

Zack Map
— Gongaga
Zack’s birthplace, a village enclosed by jungle. There used to be a Mako Reactor present, but during the time when Zack was held at the ShinRa Manor, an explosion incident occurred.

— Nibelheim
The place where Zack’s fate took a sudden turn. He experienced the farewell from his friend Sephiroth, and his days as an experiment sample were inevitable.

— Midgar
Zack became a SOLDIER in this metropolis when he was a teen, and at the end, tried to return here using all his strength.


Zack Fair – Timeline

[Compilation of FFVII]


[ μ ] – εуλ 1985

• Is born. (EDITOR’S NOTE: The CC Ultimania lists Zack’s birth year as 1984)

[ μ ] – εуλ 1997

(Age 13)

• CC – Gongaga
Determined to be a SOLDIER, he heads off towards Midgar.

[ ν ] – εуλ 0000

(Age 16)

• CC – Midgar
He spent all his time on training and missions as a SOLDIER 2nd Class.

• CC – Wutai
In order to conclude the war, he joined the dispatch unit together with Angeal to replace Genesis, whose whereabouts had become unknown. He linked up with Sephiroth here.

• CC – Banora Village
He visited the birthplace of the missing Genesis together with Tseng for the purpose of investigation.

• CC – Midgar
Following the end of the Wutai War, he was promoted to 1st Class. He fell from the plate during a battle to protect the city and encountered Aerith in the Slum Church.

• CC – Modeo Valley
Dispatched to investigate the Mako mining facility, he encountered Cloud, an average ShinRa trooper who had been called to the same mission.

[ ν ] – εуλ 0002/1/16

(Age 17)

• BC – Icicle Lodge
Together with the Turks, he took part in the operation to destroy AVALANCHE’s secret hideout. He took care of his fellow SOLDIERs, Sebastian and Yishay, as their death approached.

• CC – Junon
In the midst of the battle to protect the city, he was reunited with Cloud, who had been tasked to rescue the citizens.


[ ν ] – εуλ 0002/9/22

(Age 18)

• FFVII/BC/CC/LO – Nibelheim
In order to launch a full scale investigation of the Mako Reactor at which monsters had sprung forth in large quantities, he visited the Nibel Mako Reactor together with Sephiroth and Cloud.

10/1

• FFVII/BC/CC/LO – Nibelheim
He tried to stop Sephiroth, who was running wildly and had reduced the village to ashes, but was instead defeated by him at the Mako Reactor.

• FFVII/BC/CC/LO – Nibelheim
Captured under Hojo’s instructions, he became a sample in the Sephiroth Copy Project in the basement of the ShinRa Manor.

[ ν ] – εуλ 0006/12/19

(Age 22)

• FFVII/BC/CC/LO – Nibelheim
Taking Cloud, who was experiencing Mako poisoning, he fled from the basement of the ShinRa Manor.

[ ν ] – εуλ 0007/09

• FFVII/BC/CC/LO – The Wasteland
With Midgar in sight, the army caught up with them and he was shot to death while protecting Cloud.

• AC – Midgar
In order to help Cloud recover, he assured him from the Lifestream together with Aerith.


zack fair is perfect


me? gongaga

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูเพิ่มเติม

zack fair is perfect

twenty one pilots – Ride (Official Video)


The official video for twenty one pilots’ \”Ride\” from the album ‘Blurryface’ available now on Fueled By Ramen.
THE ICY TOUR 2022
get tickets: http://twentyonepilots.com/tour

AUG 18: St. Paul, MN Xcel Energy Center
AUG 20: Detroit, MI Little Caesars Arena
AUG 21: Cincinnati, OH Heritage Bank Center
AUG 23: New York, NY Madison Square Garden
AUG 24: Belmont Park, NY UBS Arena
AUG 26: Montreal, QC Bell Centre
AUG 27: Toronto, ON Scotiabank Arena
AUG 30: Cleveland, OH Rocket Mortgage FieldHouse
AUG 31: Pittsburgh, PA PPG Paints Arena
SEP 02: Philadelphia, PA Wells Fargo Center
SEP 03: Washington, DC Capital One Arena
SEP 04: Charlotte, NC Spectrum Center
SEP 07: Nashville, TN Bridgestone Arena
SEP 09: Kansas City, MO TMobile Center
SEP 10: St Louis, MO Enterprise Center
SEP 13: Dallas, TX American Airlines Center
SEP 16: Phoenix, AZ Talking Stick Resort Arena
SEP 17: Anaheim, CA Honda Center
SEP 18: San Francisco, CA Chase Center
SEP 20: Salt Lake City, UT Vivint Arena
SEP 22: Portland, OR Moda Center
SEP 24: Seattle, WA Climate Pledge Arena
Subscribe for more official content from twenty one pilots: https://top.lnk.to/subscribe
iTunes: http://www.smarturl.it/blurryface
Google Play: http://www.smarturl.it/blurryfacegp
Amazon: http://www.smarturl.it/blurryfaceaz
Spotify: http://www.smarturl.it/TOPSpotify
Webstore: http://www.smarturl.it/top_store
Store: https://store.twentyonepilots.com
Site: http://smarturl.it/TOPsite
Spotify: http://smarturl.it/TOPspotify
Facebook: http://smarturl.it/TOPfacebook
Instagram: http://smarturl.it/TOPinstagram
Twitter: http://smarturl.it/TOPtwitter
Tumblr: http://smarturl.it/TOPtumblr
Directed by Reel Bear Media (http://reelbearmedia.com)
LYRICS
I just want to stay in the sun where I find,
I know it’s hard sometimes,
Pieces of peace in the sun’s peace of mind,
I know it’s hard sometimes,
Yeah I think about the end just way too much,
But it’s fun to fantasize,
On my enemies I wouldn’t wish who I was,
But it’s fun to fantasize.
I’m falling so I’m taking my time on my ride,
I’m falling so I’m taking my time on my ride.
“I’d die for you,” that’s easy to say,
We have a list of people that we would take,
A bullet for them, a bullet for you,
A bullet for everybody in this room,
But I don’t seem to see many bullets coming through,
See many bullets coming through,
Metaphorically I’m the man,
But literally I don’t know what I’d do,
“I’d live for you” and that’s hard to do,
Even harder to say when you know it’s not true,
Even harder to write when you know that tonight,
There were people back home who tried talking to you,
But then you ignored them still,
All these questions they’re for real,
Like who would you live for? Who would you die for?
And would you ever kill?
I’m falling so I’m taking my time on my ride,
I’m falling so I’m taking my time on my ride.
I’ve been thinking too much,
Help me.
I’m falling so I’m taking my time on my ride,
I’m falling so I’m taking my time on my ride.
I’ve been thinking too much,
Help me.
TwentyOnePilots Ride Blurryface

twenty one pilots - Ride (Official Video)

Review mô hình Zack Fair FINAL FANTASY VII Crisis Core Play Arts Kai Action Figure


Review mô hình Zack Fair FINAL FANTASY VII Crisis Core Play Arts Kai Action Figure

Zack Fair


lol

Zack Fair

Streamers Reacting to Zack Fair – Final Fantasy VII Remake


Take a look at the other reactions on the channel. Thank you

Streamers Reacting to Zack Fair - Final Fantasy VII Remake

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูวิธีอื่นๆWiki

ขอบคุณที่รับชมกระทู้ครับ zack fair

[NEW] Everything you need to know about Thailand’s thriving Boys Love culture | boya thailand – Sambeauty

boya thailand: นี่คือโพสต์ที่เกี่ยวข้องกับหัวข้อนี้

For many of us, Friday nights during the lockdown meant binge-watching new programs on Netflix. But for millions of Boys Love (“Y” in Thai) fans around Asia, it was one night to fix their eyes on the screen to watch the latest episode of 2gether: The Series, unarguably Thailand’s most popular Boys Love drama. 

2gether คู่กัน

LINE TV/GMMTV

2gether the Series

Throughout the 13 weeks of its airing, the #2gethertheSeries hashtag topped global trends on Twitter—the most favored social media of Boys Love fans—and triggered millions of virtual conversations about the series in various languages, from Thai to Chinese to English. The series was so popular that its lead actors, fresh-faced Vachirawit “Bright” Cheva-aree and Metawin “Win” Opas-iamkajorn, garnered more than a million Instagram followers from all over the world in just a few weeks. 2gether: The Series became the global phenomenon no one expected.

When boys love boys

The presence of Boys Love series, a unique drama genre that depicts homoerotic relationships between male characters, has increased significantly in recent years. Narratives revolving around two boys in a romantic relationship were pretty much secondary subplots before the 2014 series Love Sick, which was a significant turning point for the subgenre. It was probably the first time in Thai entertainment history that two boys with homosexual inclinations were featured in the lead.

Since then, other players in the market jumped in, including GMMTV, a subsidiary of Thailand’s largest entertainment conglomerate, GMM Grammy, and producer of 2gether: The Series.

Noppanat Chaiwimol

GMMTV

Noppanat Chaiwimol

Noppanat Chaiwimol, a director and producer for GMMTV (pictured above), tells us that the company first chose a less obvious course by dropping in Boys Love characters into heterosexual series (Tay-New from Kiss and Pik-Low from Senior Secret Love, for example). After gaining positive feedback, the entertainment powerhouse decided to go all the way. Sotus was its first try. “The first [season] was an experiment. We didn’t know how would it go,” says the young exec. “Back then, it was controversial for a major entertainment company to pair up two guys. Well, it turned out to be a big hit and Chris-Singto [the portmanteau for the actors in the series] are still around today even if it’s been about four or five years.”

LINE TV, the free streaming platform that has been broadcasting Boys Love series such as Make it Right and Sotus since 2016 says that the coronavirus lockdown earned the platform the biggest increase in viewership in history. From a five percent audience share in 2019, the first quarter of 2020 alone saw the number peaked at 34 percent. “Boys Love is no longer a sub-genre. It’s gone mainstream,” says Kanop Supamanop, LINE’s VP for content business. LINE TV alone currently stockpiles 33—and counting—Thai Boys Love series on its platform, making it the biggest producer of the subgenre in Thailand.

Reading love between the lines

Like many Boys Love dramas before it, 2gether the Series is based on a novel of the same name.

Thai Boys Love is a local appropriation of yaoi, the Japan-originating form of homoerotic fiction that revolves around the romantic narratives between a masculine boy (called “uke”) and a more feminine boy (called “seme”). Traditionally, yaoi is created, consumed and favored by women. This Japanese subculture arrived in Thailand a decade ago in the form of novels. The community of Boys Love readers flourished long before the culture came to the small screen.

“It started off underground, before surfacing around 2011 to 2012. The genre picked up and blossomed in around 2014-2015,” says Dr. Utain Boonorana, a medical doctor who’s also an LGBTQ fiction author known by his pseudonyms, Patrick Rangsimant and Mor Tood (“Homo Doctor” in Thai). The Boys Love novels he penned include My Ride, I Love You, which has been translated into English and is set to become a TV drama.    

Deep BL novels

Deep Publishing

Boys Love novels

Walk into any major bookstores in Bangkok—as well as other major provinces—now and you’ll see what would have been unheard of a few years back: Boys Love novels taking over more and more shelves. 

Observing the growth of Boys Love literature, decades-old publishing house Sataporn Books jumped onto the bandwagon in 2018 and launched a new brand called Deep. So far, Deep has published around 70 Boys Love titles, and 20 of them being produced into a television series. “I guess society seems to be more accepting of Boys Love fiction,” says Jetiya Lokitsataporn, the owner of Sataporn Books. She goes on to explain that the Boys Love industry has seen tremendous growth because more producers, including major channels, have shown interest in turning these novels into television series. More series translates into better sales of the books.

Jetiya also points out that she has seen fewer stories about students and more about people with actual careers. “There is also more fantasy fiction, like those in which men could become pregnant. If you treat them as fantasy, we could simply accept them [as entertainment].” Deep is also selling the rights to their novels to international publishers in Taiwan, Japan, and Korea.

The (clichéd) formula that guarantees success

Similar to many other successful Thai Boys Love media, 2gether:The Series centers around college students living out unreal storylines and engaging in somewhat irrational conversations. It’s these elements that seem to guarantee the success of a Boys Love series—in addition to attractive characters with on-screen chemistry, that is. Other hit series such as TharnType and En of Love also fall into this cliché. 

“Most readers and authors are teenagers, so life in college is what’s closest to their real life,” says Utain, adding to the premise. “Pre-teens and teens [which are Boys Love’s main target groups] would not be able to understand how a frustrated 30-something woman actually feels about life…they won’t be able to empathize.”

LINE TV

LINE TV

Boys Love series on LINE TV

Curiously enough, Boys Love protagonists all come from the same demographic. A parody on the sub-culture pointed out that most lead characters are either engineering or medical students from affluent backgrounds.

PhD researcher Ronnayuth Euatrirat, who’s studying the Thai Boys Love phenomenon, explains that this may be due to the fact that many Boys Love novels are penned by female authors. “We find Boys Love characters reflect the desires of a young woman. An engineering student, for example, is a typical desirable personification of a dependable man. These characters also have a manly appearance and come from well-to-do backgrounds. These standards respond to women’s needs.” 

GMMTV, now the best-known producer of Thai Boys Love series, is taking a risk by tweaking these clichéd standards. Later this year, it will release A Tale of Thousand Stars, its first Boys Love series that doesn’t feature a teen, nor an engineering student, in the lead. Instead, you have a budding relationship between a volunteer teacher and a forestry officer. Noppanat, who is writing the screenplay and is directing the series, wants to explore new possibilities in the Boys Love landscape. Though the series’ has yet to be aired, previews have received positive feedback from Boys Love fans that are starting to get fed up with teenage fantasies.

LGBTQ and Boys Love: two parallel universes?

The wide reception and popularity of Thai Boys Love owes so much to the freedom of gender expression in Thailand. But is the LGBTQ community actually benefiting from the increasing popularity of Boys Love novels and series?

A number of local LGBTQ advocates have shunned Boys Love culture, saying that it doesn’t reflect the real lives of LGBTQ individuals, and even portrays a false perception of the community. But the experts we’ve spoken with don’t wholly agree.

Noppanat acknowledges that this is one topic you can spend days discussing. The veteran producer and director, who has been doing research on Boys Love for more than five years, doesn’t think these series are “too fantasized” and are not an appropriate reflection of the LGBT community.

Noppanat Chaiwimol

GMMTV

Noppanat Chaiwimol on set

“All Boys Love dramas revolve around same-sex relationships so, personally, I think they represent diversity. They are a sub-part of the LGBTQ genre. However, at the end of the day, we’re talking about the Boys Love genre that focuses on romantic fantasy and not more serious LGBTQ issues such as equality and HIV. Being in the middle of this lengthy discussion for so long, I have had to find the right balance between what the audience needs and what needs to be done,” he explains. “Many LGBT individuals possibly live their lives like those [in Boys Love series]. You see young same-sex couples everywhere, right? Society is now more open and they might not have to overcome many obstacles like those before them. So if you take this case into account, Boys Love series could be real [examples of society].

An LGBTQ advocate himself, Nopparat tries to inject a message about gender acceptance into every Boys Love series he produces. He’s also the mind behind GMMTV’s LGBTQ productions, many of which have been praised for their complex and thought-provoking narratives, including Gay OK Bangkok. “We see new narratives, more diversity popping up every day. For example, I’m really interested in the gender fluidity young people are talking about these days. The world of LGBTQ is sensitive and needs further exploration.”

The butterfly effect: The unexpected consequences of popularity

A few months ago, one of 2gether: the Series’ young lead stars posted comments on social media that allegedly criticized China’s power over Hong Kong and Taiwan. Though his comments were clearly misconstrued and taken out of context, it didn’t stop a full-blown war from exploding on Twitter. Thai and Chinese users, Boys Love fans and just simple detractors alike, exchanged insults. It wasn’t too long until Hong Kongers and Taiwanese weighed in and banded together with the Thais in a digital coalition called “Milk Tea Alliance.” Even famous Hong Kong political activist Joshua Wong showed his support for the affiliation.

When the Embassy of China in Thailand issued a statement on its Facebook Page (which wasn’t received well by netizens), everyone knew things had gone out of control. The controversial issue went on to make the headlines of many news agencies, including Reuters.

But like everything else in the Twitter universe, the fire was doused as quickly as it sparked. After a few weeks, the online dispute died down, but it did leave the series more popular than ever.

Soft power in the making

Exercising a nation’s culture as “soft power,” a persuasive, indirect international relation tool, has become a common practice worldwide. For example, K-pop has been one of South Korea’s key export products for years, making waves—and money—across the world. In 2018, it was reported that Korean cultural content exports were worth US$9.55 billion.

Similarly, Thai Boys Love is becoming more popular across the region, but could it become so influential as to affect pan-national relations and eventually evolve into Thailand’s new soft power?

“South Korea is exporting K-pop culture and, you know what, we are now exporting Boys Love series,” Utain says, adding that Boys Love fans around the world have praised Thai versions as some of the world’s best. “There are communities that monitor Thai Boys Love series. There could be a new Facebook Page popping up right following the news about the release of a new Boys Love series.” 

2gether คู่กัน

GMMTV

2gether the Series

Shortly after 2gether: the Series ended, GMMTV announced a series of virtual fan meetings featuring lead actors from its other Boys Love series—moderating in various languages, no less. Tickets were sold worldwide. You don’t have to be an economist to say GMMTV will definitely be bagging a hefty profit.

“I’m very confident in the quality of Boys Love series produced by many Thai production companies. 2gether the Series, for example, has proven successful,” says Noppanat. “It was the first time we saw opportunities in new markets: South America, Europe, the western hemisphere. 2gether the Series was the case study for us all [to prove] that it could go beyond Boys Love fans.”

[Update] How to get to Ko Si Boya | boya thailand – Sambeauty

Air

Serviced by regular flights from THAI, Nok Air, Bangkok Airways and Air Asia, Krabi Airport is around 30 km north of Ko Si Boya. Siboya Bungalows can send a car to pick you up for 1,000 baht. Otherwise you could catch one of the Laem Hin bound songthaews that will pass the main road in front of the airport at around 11:30 and 14:30, though heading into Krabi town and arranging transport from there would be less of a headache.

Bus

The closest inter-provincial bus station is in Krabi town, which can also be reached by minibuses from all over southern Thailand. See the Krabi transport section for more info.

In Krabi town, dark blue songthaews depart for Laem Hin pier (just north of Si Boya) every day at 11:00 and 14:00. They can be caught along Chao Fah Road and other main thoroughfares as they pass. It takes around 45 minutes to reach Laem Hin. The fare is 100 baht per person, or 150 baht if you’re the only passenger.

If planning to stay at Siboya Bungalows, you’re best off checking in at their office in Krabi town, which is clearly marked as part of a restaurant near K Guesthouse on Chao Fah. They’ll make sure you catch the songthaew and arrange for someone on Si Boya to pick you up.

Alternately, you can catch one of the more frequent blue-and-white songthaews to Nua Khlong from Krabi town. They’re usually marked in English and leave at least every hour during the day from in front of SCB Bank and 7-eleven near Chao Fah pier, or you can flag them down as they pass through the main streets. Once you reach Nua Khlong, you will need to transfer to a songthaew bound for Laem Kruat pier (the main pier for Ko Jum), from where you can catch a local ferry to Si Boya pier on the east coast. When arranging pick up on Si Boya, be sure to let them know that you’re coming from Laem Kruat. Expect the whole trip from Krabi town to take a solid 1.5 hours and cost around 200 baht per person.

Boat

At both Laem Hin and Laem Kruat, local longtail ferries run to Ko Si Boya roughly every hour from 7:00 to 17:00, though this depends on demand. The price from Laem Hin should be 40 baht per person. If there aren’t enough passengers and you don’t feel like waiting around, the ferry driver will take you straight to Si Boya for 150 baht. Don’t be surprised if it seems like this is the only option when you arrive. It’s a pleasant 20-minute cruise across the bay.

If you let one of the resorts know that you’re coming in advance (which you should), they should send a sidecar motorbike or truck to pick you up at Khlong Toh Pier at Si Boya’s far northern point. Otherwise, a local should be able to give you a ride for around 40 baht, or at least phone your resort of choice for you.

Ko Si Boya can also be reached directly from Ko Jum, but only by private longtail boat for 1,000 baht. It’s the same price from Si Boya to Jum. The price stays the same no matter how many passengers, so you might ask around to see if anyone else fancies a trip. If heading to Jum and not wanting to shell out for the private boat, you can catch a local ferry from Si Boya Pier to Laem Kruat and hop on a Jum-bound local ferry from there.

Getting around

Motorbikes can usually be rented at Si Boya Bungalows for 250 baht per day, but there’s a limited supply so be sure to reserve one as early as possible. You can also usually pay a staff member to tour you around the island on their motorbike. Otherwise, walking and kayaking are the only ways around Si Boya. Bicycles are not available.


Bóng chuyền độ Yun Map vs Douk Kdo set 2000$


นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูเพิ่มเติม

Bóng chuyền độ Yun Map vs Douk Kdo set 2000$

Full trận Nguyễn Trần Duy Nhất knock out Wantanabe: Duy Nhất gây sốc cho châu Á và Chủ tịch ONE


Credit to ONE Championship.
Chỉ một trận thắng đẹp nữa là Duy Nhất có thể có cơ hội đánh trận tranh đai với nhà Đương kim vô địch Rodtang Jitmuangnon.
Áp đảo hoàn toàn trong hiệp 1 với 2 lần làm đối thủ ngã sàn, bước sang hiệp 2, Nguyễn Trần Duy Nhất đã knockout đối thủ Nhật Bản cao to hơn mình là Yuta Wantanabe. nguyễntrầnduynhất ONEchampionship Yutawantanabe muay muayvietnam muaythai thethao

Full trận Nguyễn Trần Duy Nhất knock out Wantanabe: Duy Nhất gây sốc cho châu Á và Chủ tịch ONE

Ramadan Ondash (Tiger Muay Thai) vs Noppakao (CherngTalay Muay Thai) 29/8/17


In his first professional fight, Ramadan from Lebanon faces much more experienced Thai fighter Noppakao at Rawai stadium on the 29th of August 2017.
http://www.tigermuaythai.com/

Ramadan Ondash (Tiger Muay Thai) vs Noppakao (CherngTalay Muay Thai) 29/8/17

Eating Sour Green Mango With Chili Salt and Pepper


Eating Sour Green With Chili Salt and Pepper

Eating Sour Green Mango With Chili Salt and Pepper

ทดสอบคุณภาพเสียงของ Shotgun Microphone 4รุ่น4สไตล์


มาดูความต่างกันว่าเสียง ของ Shotgun Mic อย่างไงแล้วคุณชอบเสียงแบบไหน
รุ่นแรก BOYA BYMM1
https://www.boyathailand.com/product/63384/boyabymm1
รุ่นที่สอง BOYA BYBM2021
https://www.boyathailand.com/product/128102/boyabybm2021
รุ่นที่สาม BOYA BYVM600
https://www.boyathailand.com/product/111765/boyabyvm600shotgunmicrophone
รุ่นที่สี่ BOYA BYBM3030
https://www.boyathailand.com/product/137977/boyabybm3030

✅สินค้าจาก boyathailand เป็นของแท้ ประกัน 2 ปีเต็ม
✅เรามีใบแต่งตั้งอย่างถูกต้องจากประเทศจีน
✅ถ้าซื้อสินค้าเสียไม่ซ้อมเปลี่ยนตัวใหม่ ระยะการเคลมเพียง12 อาทิตย์
✅ขอสงวนสิทธิ์สำหรับลูกค้าที่ซื้อสินค้ากับ boyathailand และตัวแทนของ boyathailand ทางเราสามารถให้คำปรึกษาและเคลมสินค้าได้
👉คำเตือน! รับประกันสินค้า 24 เดือน เมื่อซื้อสินค้ากับ Boya Thailand และตัวแทนจำหน่ายอย่างเป็นทางการเท่านั้น
✅ตรวจสอบตัวแทนจำหน่ายสินค้า Boya Thailand
https://www.boyathailand.com/categorycontent/2548/dealers
สนใจสอบถาม
โทร 028607702 ต่อ 62 หรือ 64 เบอร์มือถือ 0945474441
[email protected] :[email protected]
หรือคลิกลิ๊งแอดไลน์ http://line.me/ti/p/[email protected]
เว็บไซด์ : boyathailand.comระวังของปลอม !!!!

ทดสอบคุณภาพเสียงของ Shotgun Microphone 4รุ่น4สไตล์

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูวิธีอื่นๆWiki

ขอบคุณมากสำหรับการดูหัวข้อโพสต์ boya thailand

[NEW] DEEMO Reborn Complete Edition | deemo 2 – Sambeauty

deemo 2: คุณกำลังดูกระทู้

Action,65,Adventure,5,Adventured,55,Anime,27,Basketball,1,Board,1,Building,3,Card,1,Cartoon,6,Classic,2,Comedy,2,Crafting,5,Download Game,4,Download-Game,89,Fighting,6,FPS,10,Funny,9,Game Anime,36,Game Bản Quyền Miễn Phí,1,Game Bắn Súng,183,Game Bóng Đá,4,Game Bóng Rổ,7,Game Cảnh Nóng,1,Game Chặt Chém,174,Game Chiến Thuật,99,Game Chờ Crack,2,Game Click Chuột,1,Game Cổ Điển,9,Game Đối Kháng,30,Game Đua Xe,46,Game Giả Lập,2,Game Giải Đố,67,Game Góc Nhìn Thứ Ba,3,Game Góc Nhìn Thứ Nhất,2,Game Hài Hước,67,Game Hành Động,497,Game Hoạt Hình,39,Game Indie,161,Game Kinh Dị,111,Game LAN,11,Game Mô Phỏng,111,Game Mô Phỏng – Quản Lý,1,Game Năm 2018,4,Game Năm 2019,8,Game Nhập Vai,445,Game Phiêu Lưu,461,Game Quản Lý,14,Game Sinh Tồn,106,Game Stealth,48,Game Tennis,2,Game Thế Giới Mở,250,Game Thể Thao,64,Game Theo Lượt,6,Game Thủ Thành,2,Game Việt Hóa,86,Game Việt Nam,1,Game VR,8,Game Xây Dựng,55,Game Zombie,23,Góc Nhìn Thứ 3,1,Góc Nhìn Thứ Nhất,1,Hack and slash,6,Horror,15,HOT,11,Hot Game,4,HOT-Game,2,Indie,101,Indies,1,Local,1,Local Co-Op,1,Local Multiplayer,44,Local Online,9,Mafia Series,1,Mod Game,1,Mod GTA,1,Mod GTA 5,1,Mod Sever GTA 5,1,New Game,3,New Update,6,New-Game,4,Online Multiplayer,89,Open World,15,Pont and Click,4,Puzzle,4,Racing,4,RPG,45,RTS,3,Series Game,72,Shooter,21,Simulation,22,Soccer,1,Split Screen,1,Sport,5,Stealth,54,Strategy,25,Survival,13,Tải Game,650,Turn-Based,7,Update,1,VR,2,Zombie,4,Zombies,24,

ltr

item

Link Tải Game: DEEMO Reborn Complete Edition

DEEMO Reborn Complete Edition

Link Tải Game DEEMO Reborn Complete Edition miễn phí với nhiều loại link như là Google Drive, Fshare,… .

https://1.bp.blogspot.com/-jGPdZLbnZHQ/X268rNfj8zI/AAAAAAAAEvc/wY0zI6R8a8khCL0cBv7VFWIfmP4THnTFgCLcBGAsYHQ/s1280/DEEMO-Reborn-Complete-Edition.png

https://1.bp.blogspot.com/-jGPdZLbnZHQ/X268rNfj8zI/AAAAAAAAEvc/wY0zI6R8a8khCL0cBv7VFWIfmP4THnTFgCLcBGAsYHQ/s72-c/DEEMO-Reborn-Complete-Edition.png

Link Tải Game

https://www.linktaigame.com/2020/09/DEEMO-Reborn.html

https://www.linktaigame.com/

https://www.linktaigame.com/

https://www.linktaigame.com/2020/09/DEEMO-Reborn.html

8555291494624426447

UTF-8

Đã tải tất cả bài viết

Không tìm thấy bài viết

XEM TẤT CẢ

Đọc Tiếp

Trả Lời

Xóa Trả Lời

Xóa

Bởi

Trang Chủ

TRANG

BÀI VIẾT

Xem tất cả

Có Thể Bạn Thích

Thể Loại

ARCHIVE

SEARCH

TẤT CẢ BÀI VIẾT

Không tìm thấy bất kì bài viết nào phù hợp với yêu cầu của bạn.

Về Trang Chủ

Chủ Nhất

Thứ Hai

Thứ Ba

Thứ Tư

Thứ Năm

Thứ Sáu

Thứ Bảy

Sun

Mon

Tue

Wed

Thu

Fri

Sat

January

February

March

April

May

June

July

August

September

October

November

December

Jan

Feb

Mar

Apr

May

Jun

Jul

Aug

Sep

Oct

Nov

Dec

Vừa Xong

1 phút trước

$$1$$ minutes ago

1 giờ trước

$$1$$ hours ago

Hôm Qua

$$1$$ days ago

$$1$$ weeks ago

hơn 5 tuần trước

Người theo dõi

Theo Dõi

VIDEO HƯỚNG DẪN CỤ THỂ ĐÃ BỊ KHÓA

STEP 1: Share to a social network

STEP 2: Click the link on your social network

Copy All Code

Select All Code

All codes were copied to your clipboard

Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy

Nhập từ khóa bạn muốn tìm kiếm rồi nhấn Enter

[Update] DEEMO JAPAN | deemo 2 – Sambeauty

帰りたい場所は、思い出の彼方――

世界中のファンに愛され続けているスマートフォン用音楽ゲームアプリ
「DEEMO」のサウンドトラック第2弾。

『DEEMO』SONG COLLECTION VOL.2

2016年4月20日(水)発売
品番:QWCE-00578
価格:¥2,778(本体)+税

◆仕様
【初回生産限定】ポップアップ仕様デジパック
(※台湾盤「DEEMO Official Soundtrack Vol.2とは異なります)
(※初回生産限定終了後は通常の「プラケース仕様」に変更となります。)

◆ボーナストラック
DEEMO2.0からの追加楽曲「Lune」を収録!

◆収録曲
01. Untitled2 / FabricFactory
02. Walking By The Sea / Edmund Fu
03. Beyond The Stratus / Ice
04. Sairai / Shinichi Kobayashi
05. Entrance (Deemo Version) / Ice
06. Metal Hypnotized / EARTHBOUND PAPAS
07. Rainy Memory / Rabpit
08. Peach Lady / Yuk-cheung Chun Trevor Lin feat. Silvia Su
09. Hey Boy / Jerry Barnes Katreese Barnes Rodger Green
10. Pilot / Rabpit
11. Friction / HAMO from Mili
12. I Race the Dawn / Kevin Penkin feat. Michiyo Honda
13. Moon Without The Stars / Jerry Barnes Quiana
14. Sanctity / Rabpit
15. Hua Sui Yue / V.K
16. Fable / Mili
17. Past the Stargazing Season / HΔG Remixed by Mili
18. Ephemeral / Mili
19. Rosetta / Mili
20. Witch’s Invitation / Mili
(日本盤ボーナストラック)
21. Lune / M2U / Arranger: M2U × Nicode

※画像はイメージです

販売店舗別オリジナル特典情報

●アニメイト
DEEMO2.2新曲「Oceanus」収録特典CD

●AppBank Store新宿 AppBank Storeオンラインショップ
「Leviathan」収録特典CD
購入はコチラ

●Amazon
「Friction」イラストステッカー

●TSUTAYA
DEEMO2.0新曲「Sunset」収録特典CD
収録内容不備のお知らせ 交換対応期間終了のお知らせ

●とらのあな全店(一部店舗除く)、通信販売
「Nine point eight」ジャケットサイズカード(アナザージャケット)

●販売店舗別オリジナル特典 実施店以外(一部店舗を除く)
「Reflection」B2サイズポスター

※特典は非売品です。
※特典は数に限りがあり、無くなり次第終了となります。
※特典に関するお問い合わせは、販売店へご相談下さい。

販売店舗別オリジナル特典の詳細はコチラをチェック!


《DEEMO II》New teaser


《DEEMO II》New teaser
\”When music plays, the sun shall stay.\”
Search for the Composer’s mysterious sheet music with Echo and Deemo in the train station.
Set out on an adventurous journey where rain, magic and music are all intertwined with the very fates of the residents.
⚠️ If development goes smoothly ⚠️
We’ll see you at the end of 2021 😉
《DEEMO II》Google Play Preregistration: http://short.rayark.com/d2gppre
《DEEMO II》Official Website: https://deemo.com/deemo2/

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูความรู้เพิ่มเติมที่นี่

《DEEMO II》New teaser

DEEMO II Concept Music – Endless Dreams (Piano Cover)


Deemo II Concept Music Endless Dreams
Artist: 守夜人 Night Keepers
Game: Deemo II
Original: https://youtu.be/4W0uOIubCDA
Piano (ピアノ) Arrangement: Rui Ruii the Seal Pianist
»» Tip ¤ Me!〔´∇`〕 ««
♪ Buy Me a Coffee!: https://kofi.com/ruiruii
(Each Coffee = 3 USD)
»» Social ¤ Media ««
♪ Discord https://discord.gg/F2YpFJx
♪ Twitter https://twitter.com/ruiruii96
♪ FB: https://www.facebook.com/ruiruii96/
»» Additional Notes ««
So this song came out a couple days ago, and I immediately fell in love with it when I heard it. It was too beautiful for me to resist covering it ;_; I did a gentle cover in an attempt to match the soft, warm feelings I had from the song.
The game itself also looks so pretty already; I can’t wait for the game to finally be released!
Meanwhile, thank you for listening as always QwQ take care, everyone!

DEEMO II Concept Music - Endless Dreams (Piano Cover)

《DEEMO II》Teaser


DEEMO II Teaser
Rayark’s 10th Anniversary Masterpiece ── DEEMO II
\”When music plays, the sun shall stay.\”
DEEMO II’s development is going smoothly. Happy Lunar New Year!
DEEMO II Google Play PreRegister: http://short.rayark.com/d2gppre
DEEMO II Official Website: https://deemo.com/deemo2/

《DEEMO II》Teaser

【Deemo II】 Away from the rain Orchestra Version


Song by Chamber Chu’s Away from the rain
Capture picture
https://youtu.be/iCcIghc73eY
https://youtu.be/0dUpQsGH6_g

I played that song piano ver.
Many people saw my video and like it.
I remember your comments.
Comments of praise really cheer me up.

So I try to make that song my orchestra style.

You can feel emotion with NATRUAL AMBIENT SOUNDS
Listen carefully to the end of the song.
Train sounds included.

I’m worried about what to do with the other Deemo video.
Or maybe I’ll play another game song.

Always Thx to my Subscriber

Deemo Deemo2 AwayFromTheRain

【Deemo II】 Away from the rain Orchestra Version

DEEMO II Concept Music – Away from the rain


DEEMO II Concept Music Away from the rain
\”When music plays, the sun shall stay.\”
Let Deemo and The Little Girl join you!
The sun will come out one day, I’m sure of it…
Composed by Chamber Chu
DEEMO II Preregistration: http://short.rayark.com/d2gppre
DEEMO II Official Site: https://deemo.com/deemo2/

DEEMO II Concept Music - Away from the rain

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูบทความเพิ่มเติมในหมวดหมู่Wiki

ขอบคุณที่รับชมกระทู้ครับ deemo 2

[NEW] TFT Champions (Set 6) :: Teamfight Tactics Champion Cheat Sheet :: MOBAFire | valor pass ss5 – Sambeauty

valor pass ss5: นี่คือโพสต์ที่เกี่ยวข้องกับหัวข้อนี้

New champions from TFT Set 6 – Gizmos and Gadgets have been added and the cheat sheet is up to date! Which wacky combinations will you discover? Plan out your team comps with our champion cheat sheet!

Teamfight Tactics is a fast-paced game, and that means you need to be able to quickly figure out which champions to pick in between rounds. Our cheat sheet makes it easy to see all TFT champions at once and quickly pick out what classes and origins they belong to.

If you’re here for a list of all TFT champions and what they do, you can also find that below!

TeamFight Tactics Champion Details

Champion

Spell

Health

Armor

Magic Res

Mana

Atk Dmg

Atk Spd

Atk Range

Akali

5G


Akali dashes through the most enemies in a line, dealing 225 / 350 / 2000 magic damage as she passes through and marking them for 7 seconds. When a marked target drops below a Health threshold of 15% / 25% / 90%, Akali will dash through them, executing enemies below that Health threshold and dealing 225 / 350 / 2000 magic damage to all other enemies she passes through.


1440
2592

80014402592

30

30

25 / 50


126
227

70126227

0.9

Blitzcrank

2G


Blitzcrank pulls the farthest enemy, dealing 200 / 350 / 999 magic damage and stunning them for 2.5 seconds. His next attack after pulling knocks up for 1 second. Allies within range will prefer to attack Blitzcrank’s target.


1170
2106

65011702106

45

45

175 / 175


117
211

65117211

0.5

Braum

4G


Braum slams his vault door into the ground, creating a fissure towards his target. Enemies within two hexes of Braum and those struck by the fissure are stunned for 2.5 / 3.5 / 7 seconds and take 100 / 125 / 1000 magic damage.


1800
3240

100018003240

60

60

100 / 180


126
227

70126227

0.6

Caitlyn

1G


Caitlyn takes aim at the farthest enemy, firing a deadly bullet towards them that deals 800 / 1200 / 2000 magic damage to the first enemy it hits.


900
1620

5009001620

15

15

0 / 120


81
146

4581146

0.75

Camille

1G


Camille gains a shield blocking 300 / 400 / 600 damage over 4 seconds, then sweeps her leg, dealing 150 / 200 / 300 magic damage to enemies in a cone.


1260
2268

70012602268

40

40

0 / 50


99
178

5599178

0.6

Cho’Gath

3G


Cho’Gath devours the lowest Health enemy within range, dealing 500 / 750 / 1500 magic damage. If this kills the target, Cho’Gath gains a stack of Feast (stacks available: 6 / 12 / 999). Each stack of Feast grants 2% bonus Health and size permanently.


2160
3888

120021603888

50

50

120 / 180


162
292

90162292

0.6

Darius

1G


Darius swings his axe in a circle, dealing 100 / 150 / 200 magic damage and healing himself by 50 / 75 / 100 for each enemy hit.


1170
2106

65011702106

40

40

50 / 90


108
194

60108194

0.5

Dr Mundo

4G


Dr. Mundo injects himself with “medicine”, restoring 20% of his maximum Health and becoming energized for 6 seconds. While energized, he restores an additional 65% / 75% / 200% of his maximum Health over the duration and deals 30 / 50 / 100 magic damage to a random nearby enemy second. At the end of the spell, Dr. Mundo expels a burst of electricity that deals 20% / 25% / 30% of his current Health as magic damage to all enemies within two hexes.


1800
3240

100018003240

50

50

75 / 150


144
259

80144259

0.6

Ekko

3G


Ekko invokes an afterimage that bats a device towards the largest group of units. Upon landing, it deals 200 / 325 / 450 magic damage to enemies within and slows by 35% / 35% / 50% for 4 seconds. Allies inside gain 30% / 50% / 70% Attack Speed for 4 seconds.


1170
2106

65011702106

30

30

80 / 120


90
162

5090162

0.8

Ezreal

1G


Ezreal fires a missile at his target, dealing 125 / 200 / 350 magic damage. If the missile hits, he grants himself 30% bonus stacking attack speed, up to 150% at 5 stacks.


990
1782

5509901782

20

20

0 / 40


90
162

5090162

0.65

Fiora

4G


Fiora becomes untargetable as she strikes her target’s vitals four times. Each strike deals 200% of her Attack Damage as physical damage, 75 / 125 / 400 bonus true damage, and heals her for 15% of the total damage dealt. If the target dies, Fiora will change targets to the nearest enemy.


1530
2754

85015302754

40

40

40 / 120


126
227

70126227

0.9

Galio

5G


Galio’s critical strikes slam the ground, dealing 100 / 150 / 500 bonus magic damage to enemies around his target. Galio becomes invulnerable and leaps into the sky before crashing down on the largest group of enemies. Enemies within a large radius take 200 / 300 / 2000 magic damage and are knocked into the sky. The lower the enemy’s maximum Health is compared to Galio’s, the further they are knocked up.


3240
5832

180032405832

70

70

180 / 280


270
486

150270486

0.65

Gangplank

3G


Gangplank shoots his target, dealing 225% / 250% / 300% of his Attack Damage. If this kills a champion, Gangplank plunders 1 gold.


1440
2592

80014402592

35

35

0 / 50


144
259

80144259

0.75

Garen

1G


Garen shrugs off all Crowd Control effects, empowering his next strike to deal 225% of his Attack Damage, plus an additional 20% / 25% / 30% of his missing Health in bonus physical damage. This ability can be cast while stunned.


1170
2106

65011702106

40

40

40 / 80


126
227

70126227

0.55

Graves

1G


Graves launches a smoke grenade toward the enemy with the highest Attack Speed. The grenade explodes on impact dealing 150 / 250 / 400 magic damage to nearby enemies, and Disarms enemies who remain within the smoke cloud for 2 / 2.5 / 3 seconds.


1170
2106

65011702106

40

40

80 / 120


117
211

65117211

0.55

Heimerdinger

3G


Heimerdinger fires 3 waves of five rockets that converge on his target. Each rocket deals 30 / 45 / 75 magic damage, reduced by 30% for each target they hit. Each successive cast fires an additional wave of rockets, up to 10.


1170
2106

65011702106

35

35

0 / 50


81
146

4581146

0.6

Illaoi

1G


Illaoi slams her target, linking their souls for 5 seconds and dealing 175 / 300 / 500 magic damage. While linked, Illaoi is healed for 30% / 35% / 40% of the damage taken by her target.


1260
2268

70012602268

40

40

40 / 80


126
227

70126227

0.55

Janna

4G


Janna summons a Monsoon, healing all allies for 400 / 550 / 2000 over 3 seconds. When the spell is cast, nearby enemies are knocked back and stunned for 1 / 1 / 4 seconds.


1440
2592

80014402592

30

30

50 / 125


90
162

5090162

0.7

Jayce

5GRanged form: Jayce deploys an acceleration gate, granting allies in the same row bonus Attack Speed and empowering his next three attacks with electricity.

Melee form: Jayce swipes his hammer twice before slamming down on his target, dealing damage and shredding their resistances.Ranged form: Jayce deploys an acceleration gate, granting allies in the same row bonus Attack Speed and empowering his next three attacks with electricity.


1800
3240

100018003240

40

40

0 / 60


162
292

90162292

0.75

Jhin

4G


Jhin always attacks 0.9 / 0.9 / 1.4 times per second. He converts each 1% of bonus Attack Speed into 0.8 Attack Damage. Jhin transforms his weapon into a powerful sniper rifle for his next four shots. Each shot deals 175% / 250% / 444% of his Attack Damage as physical damage, reduced by 33% for each target they pierce through. The fourth shot is guaranteed to critically strike, and deals 44% more damage based on his target’s missing Health.


1260
2268

70012602268

30

30

0 / 70


162
292

90162292

0.9

Jinx

5G


Jinx rides her rocket high into the sky. After a moderate delay, she comes crashing down near the center-most enemy, dealing 400 / 600 / 3000 magic damage to enemies around the epicenter, and 50% of the damage to all other enemies in a large area. The epicenter is left burning for the rest of combat, applying 2% / 2.5% / 3% Burn to friends and foes who remain inside other than Jinx.


1598
2877

88815982877

35

35

0 / 99


158
285

88158285

1.1

Kai’Sa

5G


Kai’sa dashes to the hex furthest from all enemies. She then fires 14 / 18 / 40 missiles spread evenly among all enemies that deal 50 / 75 / 150 magic damage each. For each time Kai’Sa has attacked this combat, she’ll fire an additional missile.


1620
2916

90016202916

30

30

75 / 125


108
194

60108194

1.2

Kassadin

1G


Kassadin fires an orb of void energy at his target, dealing 200 / 275 / 340 magic damage, applying 35% / 50% / 65% Mana Reave, and granting Kassadin a shield that reduces incoming damage by 30% for 4 seconds.


1170
2106

65011702106

35

35

60 / 100


90
162

5090162

0.65

Katarina

2G


Katarina blinks behind the enemy with the lowest Health within three hexes and slashes all adjacent enemies, dealing magic damage. For each enemy this kills, Katarina is refunded mana.


1080
1944

60010801944

25

25

0 / 40


90
162

5090162

0.7

Kog’Maw

2G


For 3 seconds, Kog’Maw gains infinite Attack Range, 80% Attack Speed, and his attacks deal 3% / 4% / 6% of the target’s maximum Health as bonus magic damage.


990
1782

5509901782

20

20

0 / 30


90
162

5090162

0.7

Leona

3G


Leona calls down a beacon of light upon herself, granting herself a 500 / 800 / 1300 shield for 4 seconds. Leona and all allies within two hexes gain 30 / 50 / 80 Armor and Magic Resistance for the same duration.


1440
2592

80014402592

50

50

75 / 125


90
162

5090162

0.6

Lissandra

3G


Lissandra encases her target in an iron maiden, stunning them for 1.5 seconds and dealing 250 / 400 / 700 magic damage to enemies within a large area. If Lissandra is below 50% Health, she encases herself instead, dealing damage to surrounding enemies and becoming untargetable and invulnerable for 2 seconds. Damage from this ability applies 40% Attack Damage reduction for 5 seconds.


1350
2430

75013502430

30

30

50 / 100


90
162

5090162

0.6

Lulu

2G


Lulu embiggens 1 / 2 / 3 low Health allies, granting them 300 / 350 / 400 bonus Health and knocking up enemies near them. If the ally is already embiggened, they are healed instead.


1080
1944

60010801944

25

25

60 / 120


72
130

4072130

0.65

Lux

4G


After gathering energy, Lux fires a beam towards the farthest enemy target, dealing 350 / 500 / 1337 magic damage and applying 40% / 40% / 80% Attack Damage reduction for 4 seconds.


1350
2430

75013502430

25

25

0 / 60


81
146

4581146

0.7

Malzahar

3G


Malzahar infects the mind of the 1 / 1 / 2 closest unafflicted target(s), dealing 800 / 1100 / 1500 magic damage over 8 seconds and applying 40% Magic Resistance shred for the duration. If an afflicted target dies, Malefic Visions spreads to the nearest unafflicted targets with the remaining duration.


1170
2106

65011702106

30

30

30 / 60


72
130

4072130

0.65

Mechanical Bear

Surges with power, gaining 100% bonus attack damage and granting 30% bonus attack damage and ability power to your team for 4 seconds.

1100

60

60

0 / 100

75

0.6

Mechanical Dragon

Lands and let out a bellowing roar, causing all enemies within 3 hexes to flee for 3 seconds. Your team is energized, gaining 50% critical strike chance and 50% bonus critical strike damage for 8 seconds. Every 3rd attack is charged with lightning, dealing 400 bonus magic damage to 3 enemies.

1900

100

100

200 / 300

100

0.8

Mechanical Scarab

Creates a barrier on itself and the ally targeted by the most enemies, then taunts all enemies who have the Scarab within their attack range. The barrier lasts for 4 seconds, reduces incoming damage by 25% and enemies attacking the barrier take 50 magic damage. Enemies may only take damage from a barrier once per second.

650

30

30

40 / 80

50

0.65

Miss Fortune

3G


Miss Fortune rains 4 waves of bullets down around a random enemy, dealing 200 / 300 / 450 magic damage to enemies in the area and reducing their incoming healing by 50% for 6 seconds.


1170
2106

65011702106

25

25

40 / 80


108
194

60108194

0.75

Orianna

4G


Orianna sends out her ball towards the largest group of champions, then commands it to release a shockwave. Allies within two hexes gain a 175 / 375 / 750 shield for 4 seconds, while enemies within the area are briefly knocked up and dealt 350 / 550 / 1500 magic damage. Enemies adjacent to the ball are drawn in, stunning them for 1.5 / 1.5 / 5 seconds.


1350
2430

75013502430

30

30

80 / 160


90
162

5090162

0.8

Poppy

1G


Poppy throws her buckler at the farthest enemy, dealing 200% / 250% / 300% of her Armor as magic damage. The buckler then bounces back, granting Poppy a shield that blocks 250 / 375 / 525 damage.


1170
2106

65011702106

40

40

50 / 100


126
227

70126227

0.55

Quinn

2G


Quinn sends Valor out at her target, dealing 150 / 250 / 350 magic damage to the target and nearby enemies. The main target is disarmed for 3 seconds and all nearby enemies have their Attack Damage reduced by 40% / 40% / 80% for 4 seconds.


990
1782

5509901782

20

20

50 / 120


108
194

60108194

0.75

Samira

3G


If a target is adjacent to Samira, she slashes with her blade in a cone towards them dealing 150% / 160% / 175% of her Attack Damage as physical damage to all enemies within and reducing their Armor by 5 / 10 / 15. This armor reduction can stack. Otherwise, she fires an empowered shot at her target with the same effects and refunds 20 mana.


1170
2106

65011702106

25

25

0 / 35


153
275

85153275

0.7

Seraphine

4G


Seraphine projects her song towards the largest group of units. The song deals 200 / 300 / 1000 magic damage to enemies and applies an Attack Speed slow by 35% / 35% / 50% for 4 seconds. Allies it passes through are healed for 200 / 300 / 1000 and gain 30% / 50% / 100% Attack Speed for 4 seconds.


1350
2430

75013502430

30

30

75 / 150


72
130

4072130

0.7

Shaco

3G


Shaco dips into the shadows, briefly becoming untargetable. His next attack is empowered to deal 250% / 260% / 275% of his Attack Damage as physical damage, and is guaranteed to critically strike targets below 50% Health.


1170
2106

65011702106

25

25

50 / 90


144
259

80144259

0.75

Singed

1G


Singed flings a nearby enemy towards the largest cluster of enemies, stunning his target for 1.5 / 2 / 2.5 seconds when they land. All adjacent enemies take 125 / 175 / 250 magic damage and are briefly stunned.


1170
2106

65011702106

40

40

75 / 125


108
194

60108194

0.55

Sion

4G


Sion winds up for a moment, then smashes his axe down. All enemies within a large area are knocked up, stunned for 1 / 1.5 / 4 seconds, and dealt 400 / 600 / 2500 magic damage.


2520
4536

140025204536

50

50

100 / 175


234
421

130234421

0.6

Swain

2G


Swain unleashes piercing bolts of eldritch power in a cone towards his target, dealing 300 / 425 / 575 magic damage to enemies within and healing Swain for 200 / 275 / 350 for each enemy hit.


1350
2430

75013502430

45

45

40 / 80


81
146

4581146

0.6

Tahm Kench

5G


Tahm Kench devours his target, storing them in his belly and dealing 3 magic damage damage over the duration. During this time, they are invulnerable to other sources of damage and Tahm Kench takes 40% reduced damage. If they die while inside, Tahm Kench spits out a random item component they were holding, or the cost of the unit in gold. Otherwise, he spits them towards the farthest enemy, briefly stunning targets they impact.


1800
3240

100018003240

60

60

30 / 60


144
259

80144259

0.55

Talon

2G


Talon’s first attack on an enemy causes them to bleed for 450 / 600 / 1000 magic damage over 7 seconds. Every third attack on a target applies an additional bleed.


1170
2106

65011702106

25

25

0 / 0


99
178

5599178

0.7

Taric

3G


Taric heals himself and the lowest Health ally for 200 / 300 / 600 health. Any overhealing is converted to a shield that lasts 4 seconds.


1440
2592

80014402592

50

50

50 / 100


90
162

5090162

0.6

Tristana

2G


Tristana fires a massive cannonball towards her target, dealing 200% / 210% / 225% of her Attack Damage plus 150 / 200 / 250 physical damage to the first enemy it hits. If the target is within two hexes of Tristana, they’re knocked back 1 / 2 / 3 hexes and briefly stunned.


1080
1944

60010801944

20

20

0 / 60


108
194

60108194

0.75

Trundle

2G


Trundle bites his target dealing 175% of his Attack Damage, applying 50% AS Slow for 3 seconds, and stealing 20 / 30 / 50 Attack Damage for the rest of combat.


1260
2268

70012602268

40

40

0 / 50


126
227

70126227

0.75

Twisted Fate

1G


Twisted Fate throws three cards in a cone that deal 150 / 225 / 300 magic damage to each enemy they pass through.


990
1782

5509901782

25

25

30 / 45


72
130

4072130

0.65

Twitch

1G


Twitch fires a powerful bolt towards his target that pierces through enemies hit, dealing 175% / 185% / 200% of his Attack Damage as physical damage and applying 50% Grievous Wounds for 5 seconds.


900
1620

5009001620

20

20

0 / 35


90
162

5090162

0.75

Urgot

4G


For the next 5 seconds, Urgot attacks the closest enemy at a fixed rate of 5 / 7 / 15 per second. Each attack deals 30% AD * 30% AS physical damage. (This ability’s damage scales with Attack Damage and Attack Speed.)


1440
2592

80014402592

30

30

0 / 60


153
275

85153275

0.65

Veigar

5GCalls down 20 / 30 / 99 Furyhorns over a few seconds near random enemies, each dealing 250 / 300 / 777 (× Ability power) magic damage.


1440
2592

80014402592

25

25

0 / 60


81
145

4581145

0.8

Vex

3G


Vex shields herself by 500 / 700 / 900 for 4 seconds. When the shield expires, it deals 150 / 250 / 350 magic damage to all enemies within 2 hexes, and 150 / 250 / 350 additional damage if it wasn’t destroyed. If it was destroyed, Personal Space becomes 25% stronger this combat. This effect can stack.


1260
2268

70012602268

40

40

50 / 100


90
162

5090162

0.6

Vi

2G


Vi empowers her next attack to blast through her target, dealing 350 / 500 / 750 magic damage to all enemies in a cone and reducing their Armor by 40% / 50% / 70% for 8 seconds.


1260
2268

70012602268

40

40

0 / 50


126
227

70126227

0.65

Viktor

5G


Viktor summons multiple singularities to fire death rays that cut across the battlefield in a line, melting through enemies’ defenses. Enemies caught in their path take 300 / 400 / 1500 magic damage, have 25% / 33% / 100% of any remaining shields destroyed, and suffer 40% / 50% / 70% Armor Shred.


1530
2754

85015302754

35

35

0 / 140


90
162

5090162

0.8

Warwick

2G


Passive: Warwick’s Attacks deal an additional 7% / 9% / 12% of his target’s current Health as bonus magic damage, and heal him for 35 / 50 / 75.


1350
2430

75013502430

40

40

0 / 0


90
162

5090162

0.8

Yone

4G


Yone summons his spirit for 4 / 5 / 20 seconds to attack distant enemies. The spirit is an untargetable, invulnerable copy of Yone and heals him for 40% / 50% / 100% of the damage it deals. If Yone dies, his spirit dies with him.


1710
3078

95017103078

40

40

50 / 100


144
259

80144259

0.85

Yuumi

5G


Yuumi and Book launch 4 / 6 / 33 waves toward the farthest enemy, each dealing 60 / 80 / 247 magic damage and stunning enemies for 1 seconds. She then re-attaches to the nearest ally.


1530
2754

85015302754

30

30

100 / 200


90
162

5090162

0.8

Zac

3G


Zac stretches his arms up to three hexes to pull the two most distant enemies towards him, dealing 450 / 600 / 999 magic damage. Zac takes 60% / 70% / 80% less damage while using this ability.


1440
2592

80014402592

45

45

80 / 120


126
227

70126227

0.6

Ziggs

1G


Ziggs hurls a bomb at his target. After a moderate delay, the bomb lands dealing 250 / 350 / 475 magic damage to the enemy in the epicenter, and half to adjacent enemies.


900
1620

5009001620

15

15

0 / 60


81
146

4581146

0.65

Zilean

2G


Zilean places a bomb on the closest enemy, stunning them for 1.5 / 2 / 2.5 seconds. When the stun ends, or the target dies, the bomb explodes dealing 200 / 300 / 450 magic damage to adjacent enemies and reducing their Attack Speed by 20% / 35% / 50% for 3 seconds.


1080
1944

60010801944

20

20

40 / 80


72
130

4072130

0.65

Zyra

2G


Zyra summons vines in the row with the most enemies, dealing 200 / 300 / 500 magic damage and stunning for 1.5 / 2 / 2.5 seconds.


1080
1944

60010801944

20

20

60 / 120


81
146

4581146

0.7

[Update] Boku no Hero Academia 5th Season | valor pass ss5 – Sambeauty

I know it’s typical to refer to the protagonist of a story as the “hero,” but one should only be celebrated as a hero if they preform heroic feats. People often conflate heroism with classic altruism, being a selfless actor who is concerned more with the needs and wishes of others than with their own, but whereas altruism is more about selflessness no matter the context, actual heroism requires self-sacrifice, putting yourself in harm’s way for the sake of others. It is for this reason the word is so often associated with the phrase, “war hero,” a solider who loses their life in battle placing valor, duty, and honor above their own personal safety. When it’s revealed All Might wasn’t born with a quirk and had instead been given one by a benefactor, it squanders the underdog story inherent in Midoriya’s determination to become a superhero despite his own powerlessness, but it also makes you wonder. What is even the point of delineating between people with and without quirks when, by this logic, a quirk isn’t even a congenital factor of one’s birth? The concept of “disadvantage” doesn’t hold in a world where “advantage” is a tangible commodity able to be gifted. This misunderstands the burden of superpowers and what it actually means to have one. The privilege of power materializes only in what you are physically able to do as compared to those without such privilege. Advantage is a blessing, a boon, it makes life easier like advanced technology, modern infrastructure, or even clean water does in the developed world, but as seen in Italy’s invasion of Ethiopia (then called Abyssinia) in 1935 or Japan’s invasion of China in 1937, advantage also makes violence and destruction far more devastating when used against the disadvantaged, so as the saying goes, “with great power comes great responsibility.” You can’t fuck around like a stupid, self-obsessed teenager if you can also go nuclear, and this is exactly what boils my blood about My Hero Academia. They insist it’s about heroism, but it’s really about ambition. Mount Lady became a hero for the sole purpose of gaining celebrity status by letting people take pictures of her giant ass in spandex, and Bakugo himself openly admits he’s motivated by glory and proving his egotistic sense of superiority. What the hell does any of this have do with heroism? This is vanity and pride. People these days use the word “hero” so glibly, as if “icon” and “hero” have somehow become synonymous, decided by popularity as opposed to the morality of one’s conduct.

It seems the real heroism was the sales we made along the way. Any celebrity or public figure can be christened a hero simply because they’re successful, not because they’re righteous. Bakugo shouldn’t have been allowed to participate in the hero exam in the first place! He thinks like a villain, and had the exam really been a matter of heroism, he would’ve been rejected the second he opened his mouth. Instead he’s allowed to progress, because as long as he scores high enough in the exam, anyone can. UA Academy, and by extension this entire show, does not promote heroism. Being accepted by the school because you’re powerful doesn’t give you moral license to call yourself a hero because not only have you preformed nothing heroic, but never does it require you to. It’s therefore not teaching you to be a hero either, because it permits motivations like fame and glory which by definition are completely unheroic. In fact, what the series truly promotes is this bizarre doctrine of social Darwinism. It contradicts the very themes its terminology attempts to establish while also brainwashing the teenagers and college kids watching it into thinking heroism is something totally selfish. Midoriya’s origin story seems to want to promote the idea that you don’t necessarily have to be powerful to do good, and the desire to do good can itself lead to you becoming powerful (while also being sure to portray said power as an opportunity to do so). You only need half a mind to see how it utterly fails to do this when All Might simply hands him the power needed to proceed, rendering his entire training montage pointless, but what many don’t realize his how insidious this mindset truly is. I’m not saying the author of this series is evil—in all likelihood, they’re simply naive—but they fail to understand the social implications of saying the desire for power to achieve goals is intrinsically heroic. If you start with nothing and attempt to become powerful to do good, the probability that your perception of justice is not seated in jealously of the privileged who you feel have done injustice to you is incredibly slim, especially in a world like this where the “have nots” are openly discriminated against by the “haves.” I’m not saying the only vehicle for realism is cynicism, but what I am saying is such a contrived, saccharine sweet, cloyingly optimistic view of the world is simply dishonest. This show just has a wrongheaded idea of what heroism even means, and this is nowhere near the only toxic message it has to offer.

In life, you learn from your mistakes by enduring the shame, defeat, and loss which they bear, and only after examining and confronting these consequence of your own actions and shortcomings do you get back on your feet and win. My Hero Academia, however, operates by the logic of participation trophies. Nothing is achieved through genuine determination, and anything which is, is undercut by rendering the determination unnecessary through extenuating circumstances which would’ve led to a net gain either way. Even if he loses the tournament, he’s sent to train with the best teacher. Even if the class is defeated by the villains, no one dies, is taken hostage, or seriously endangered. Even if his ridiculously overpowered ability comes at a physical cost, it’s always healed instantly. In this world of heroes and villains, what defines you isn’t how talented you are or how powerful your quirk is, it’s about hard work, spirit, and the willingness to help others against all odds—only it’s not, because he wouldn’t even be a hero if there wasn’t hidden rules back in the original exam during season one. It’s portrayed as if Midoriya’s hard work and benevolent intentions were what made him worthy of All Might’s powers after he trained for a few months—fuck anyone who’s been doing so for their entire life, am I right?—but you have to realize he began training only AFTER he was PROMISED THE POWER. His efforts were impure, because his reward was guaranteed. It doesn’t matter how hard he trained, because there was no risk of failure, since his self-serving reward was set in stone before he expended ANY effort. I mean, it’s not even correct to say he trained to earn the power, as much as it is to say he simply prepared for All Might to gift it to him. All Might is a teacher; this is academic favoritism. The only thing this series ever got right was Stain. My Hero Academia is generic superhero shlock, but Stain challenged the very moral bankruptcy I’ve spend the last two paragraphs detailing, taking the heroes to task for their hypocritical corporate marketing and corrupt motivations, but after the anticlimactic battle with him ends, everyone ignores the manner in which he subverted their bastardization of heroism, all the thematic underpinnings of his arc are trashed, everyone forgets the incident like nothing happened, and we all go right back to boring school-life nonsense, filler horseshit, and shounen training arcs. We’re back to square one, and we learned nothing from the only scrap of intrigue in the entire series.

Season five is the epitome of everything I’ve bitched about, too, because not only does it uphold and continue to promote these fraudulent ideas of heroism, but from the plot to the characters, it’s also the worst possible incarnation of the anime in every way. I haven’t kept up with this show for years, so coming back and putting in the hard slave labor of slogging through this season was pure fucking hell. I’d heard about the broken loli waifu character who could nullify any damage Midoriya did to himself by being carried into battle with him Guilty Crown style, but gosh, who knew every other character would get this preposterous?! So apparently—SPOILERS—Shigaraki is nothing but a literally insane, edgelord school-shooter now? Wasn’t he supposed to be Big Bad #2? Why would the hack authoring this disaster remove any chance the series had at a more thoughtful, interesting villain with new and challenging ideas and instead settle for Jared Leto’s Joker? Now it’s even more threadbare and hackneyed than before—great! Since I last watched this, the power creep has seemingly reached Azathoth scale, and I don’t see how anyone is supposed to matter when a few select characters are insurmountably more powerful than everyone else. Speaking of which, these fights are still the worst of the fucking worst. Minus one or two overdone action scenes, they just exchange blows with nauseating amounts of speed lines and other bullshit to distract you from the largely embarrassing animation production at hand. Plot conveniences still favor Midoriya at every step of the way, even when you may think otherwise, and the author still resorts to excusing asspulls with non-diegetic retcons, like that time in season three when the 1,000,000% Smash wasn’t actually one million percent because the author said so on Twitter, the thing which originally made me drop the show. Even as far back as season two, Midoriya wouldn’t have been able to break the mind control during the tournament if it weren’t conveniently written in such a way his quirk could counter, and it’s no surprise they’re still pulling this shit speaking of the aforementioned power creep, because how else could they limit the main cast now that they too are overpowered if not by introducing every seemingly unbeatable power with one single little weakness which just so happens to make the character in question wildly underpowered when fighting the protagonist who the series is still for some reason treating like an underdog.

For years, drooling internet shills, many of whom have been sponsored by Crunchyroll, have claimed My Hero Academia was no conventional hero story, and for years, they have been talking out of their asses. Nothing about it has ever broken the mold or subverted the expectations of anyone who’s seen anything like it, or in other words, anyone who’s seen any shounen anime in the history of existence, but unlike every other shounen anime in the history of existence, My Hero Academia is ugly. Yes, this season has particularly shitty animation, but that’s not what I’m talking about. I mean the design sense is awful. Please just take a second to think about shounen’s Big Three. Depending on the character, the designs in Bleach can be downright erotic, and it’s filled to the brim with hot babes and chad hunks. One Piece has some of the most distinctive and eye-catching designs in manga, and while Naruto’s designs aren’t exactly glamorous or creative, its color palette is at least consistent, and Tetsuya Nishio’s anime adaptation designs were outstanding. The newer hits also follow this pattern. I think everyone agrees Demon Slayer’s artwork is all it has ever had going for it in both manga and anime form, Hiro Mashima’s success is openly predicated on nothing but sex-appeal, and just look at One Punch Man. It was a cult classic when ONE was drawing it, but when Yusuke Murata began drawing it three years later with his insane digital manga detailing and irresistible women, it took the world by storm. Say what you will about these series perpetuating visual archetypes despite high-quality artwork, but Jesus Christ on a fucking bike, at least their character designs are worth advertising! BUT EVERY CHARACTER in My Hero Academia looks PANTS ON HEAD RETARDED, and forgive me for sounding so close-minded, but I simply will not entertain an argument to the contrary. They are just fucking goofy, period. Maybe, just maybe, one or two waifus are marketable, but most just look dumb, and the thoughtless coloration of the anime makes the weirder ones stand out like a sore thumb and lose any niche moe they may’ve had in manga form. Also, and I’m usually not one to complain about fanservice, but when highschool girls dress like camera sluts despite having a shy and modest personality, their whole character feels backward. I suppose it doesn’t matter, though, since even our protagonist himself is an inconsistent mess, an incongruous chimera who is both a crybaby loser who the viewer can empathize with during melodrama, and also a stone-faced alpha male they can self-insert with during hype action to satiate their trashy power fantasies.

A few years ago, people began saying, “A-1 Pictures is the problem,” and I naively thought everyone was finally waking up to the issues plaguing the industry. However, since then, everyone has turned their ire toward other studios like Deen and JC Staff, because Post-Maruyama MAPPA is now guilty of everything everyone hated A-1 for, but since MAPPA also produces many of the newest fan-favorites, those same people who were rightfully decrying A-1 for their incorrigible outsourcing, absurd mismanagement, inhumane scheduling and working conditions, and cynical “quantity over quality” business model have now had to forgive and forget so they don’t sound like hypocrites when sucking up to their new favorites. I, on the other hand, have not forgotten this outrage we used to share, and in an attempt to rekindle negative attention toward these toxic business practices, I too stopped saying “A-1 Pictures is the problem,” only so I could instead start saying, “If A-1 Pictures is THE problem, then Bones is MY problem.” Like many others, Bones has sometimes engaged in these poor practices as well, of course nowhere near as much as A-1 or MAPPA, but the real reason I feel they should be maligned is different. I feel they should be maligned for manipulating their impressionable teenage, college-aged fanbase into marketing their anime for them. Don’t even worry about the complete fucking trainwrecks like their 20th Anniversary Production, Carole & Tuesday, and just watch My Hero Academia, Bungou Stray Dogs, Noragami, or even some of their shit with actual artistic integrity like Captain Earth or Concrete Revolutio, and I dare you to tell me you found ANY fucking consistency therein. Sure, you’ll have a few flashy action scenes drawn by a few talented holdouts from their early Sunrise days like Yutaka Nakamura, but their background art and compositing are often pitiful, and the animation itself is atrocious outside those few action scenes. But those action scenes are more then enough, because they’ll metastasize through social media and forum sites like a cancer and infect every unsuspecting consumer they can find. Bones earned their reputation in the 2000s and early 2010s when they were just a bunch of Ex-Sunrise boys whose creative ambitions were too big for Bandai, but they saw where that creator-focused business model lead Manglobe, and they aren’t stupid. This is why I call it a me problem and not a real problem, because not only is it silly to slap a label on entire studios when many have constantly changing staff, constantly restructured teams, constantly fluctuating budgets, and are almost always managed by corporate level business decisions which are made by production committees far above the pay grade of the actual creators working there, but also because to this day, Bones continues to produce amazing and objectively impressive works of animation. However, the prestige they justly earn from such projects goes on to unjustly ascribe prestige to other projects which look like they were fished out of a fucking pig sty, and those who’d mistake a Blue Raspberry Ring Pop for a Ten Carat Diamond Ring eat it up regardless, hailing Bones as the consistent and absolute best.

According to the lovely moderation team, I’m required to make the disclaimer that I dropped season three six episodes in and didn’t watch season four. Big funny.

Thank you for reading.

try watching this shit sober, so much of this season is foggy to me, but what I do remember about it just makes me want to drown myself in even more liquor. Most of it is spent going back to interclass tournament arc style bullshit that’s filled with recap footage and feels like filler even when it isn’t. It was dumb, ugly, and I hated every second of it. The villains come back toward the end, but they’re still one-dimensional nobodies with nothing interesting to say about anything, and there’s still zero stakes because, just in case you forgot, “This is the story of how I became the greatest hero!” The artwork and coloration are hideous since Bones only cares about making non-canon movies, the show is 80% still images, the pacing is at once horrendously rushed but at other times painfully slow, and the fights are more panning stills with people screaming and crying at each other like autistic babies. It looks awful and nothing about it is entertaining. Everything it has ever done, is doing, and will continue to do has been done before, sometimes well, but often terribly, and even in the former case, many such properties are dragged out until they crash and burn or just slowly decline into dogshit. This series is somehow doing both, but you wouldn’t think so if you listened to its common reception, and I find this rather odd. Apparently, this show began to sully its reputation during season four, and its deterioration has clearly continued, but what’s weird is this has prompted people to start reminiscing about better times, and I don’t understand this at all. People talk about the good ol’ days, back when this was a show about a powerless kid working hard and overcoming weakness and hardship, whereas now we’re just watching an overpowered Gary Stu with infinite power who’s totally unsympathetic, and therefore it’s worse. This is not only bizarre considering the quote I used earlier, where season one begins by outright telling us Midoriya is destined to become the world’s greatest hero, but also because the series never embraced these themes to begin with.I know it’s typical to refer to the protagonist of a story as the “hero,” but one should only be celebrated as a hero if they preform heroic feats. People often conflate heroism with classic altruism, being a selfless actor who is concerned more with the needs and wishes of others than with their own, but whereas altruism is more about selflessness no matter the context, actual heroism requires self-sacrifice, putting yourself in harm’s way for the sake of others. It is for this reason the word is so often associated with the phrase, “war hero,” a solider who loses their life in battle placing valor, duty, and honor above their own personal safety. When it’s revealed All Might wasn’t born with a quirk and had instead been given one by a benefactor, it squanders the underdog story inherent in Midoriya’s determination to become a superhero despite his own powerlessness, but it also makes you wonder. What is even the point of delineating between people with and without quirks when, by this logic, a quirk isn’t even a congenital factor of one’s birth? The concept of “disadvantage” doesn’t hold in a world where “advantage” is a tangible commodity able to be gifted. This misunderstands the burden of superpowers and what it actually means to have one. The privilege of power materializes only in what you are physically able to do as compared to those without such privilege. Advantage is a blessing, a boon, it makes life easier like advanced technology, modern infrastructure, or even clean water does in the developed world, but as seen in Italy’s invasion of Ethiopia (then called Abyssinia) in 1935 or Japan’s invasion of China in 1937, advantage also makes violence and destruction far more devastating when used against the disadvantaged, so as the saying goes, “with great power comes great responsibility.” You can’t fuck around like a stupid, self-obsessed teenager if you can also go nuclear, and this is exactly what boils my blood about My Hero Academia. They insist it’s about heroism, but it’s really about ambition. Mount Lady became a hero for the sole purpose of gaining celebrity status by letting people take pictures of her giant ass in spandex, and Bakugo himself openly admits he’s motivated by glory and proving his egotistic sense of superiority. What the hell does any of this have do with heroism? This is vanity and pride. People these days use the word “hero” so glibly, as if “icon” and “hero” have somehow become synonymous, decided by popularity as opposed to the morality of one’s conduct.It seems the real heroism was the sales we made along the way. Any celebrity or public figure can be christened a hero simply because they’re successful, not because they’re righteous. Bakugo shouldn’t have been allowed to participate in the hero exam in the first place! He thinks like a villain, and had the exam really been a matter of heroism, he would’ve been rejected the second he opened his mouth. Instead he’s allowed to progress, because as long as he scores high enough in the exam, anyone can. UA Academy, and by extension this entire show, does not promote heroism. Being accepted by the school because you’re powerful doesn’t give you moral license to call yourself a hero because not only have you preformed nothing heroic, but never does it require you to. It’s therefore not teaching you to be a hero either, because it permits motivations like fame and glory which by definition are completely unheroic. In fact, what the series truly promotes is this bizarre doctrine of social Darwinism. It contradicts the very themes its terminology attempts to establish while also brainwashing the teenagers and college kids watching it into thinking heroism is something totally selfish. Midoriya’s origin story seems to want to promote the idea that you don’t necessarily have to be powerful to do good, and the desire to do good can itself lead to you becoming powerful (while also being sure to portray said power as an opportunity to do so). You only need half a mind to see how it utterly fails to do this when All Might simply hands him the power needed to proceed, rendering his entire training montage pointless, but what many don’t realize his how insidious this mindset truly is. I’m not saying the author of this series is evil—in all likelihood, they’re simply naive—but they fail to understand the social implications of saying the desire for power to achieve goals is intrinsically heroic. If you start with nothing and attempt to become powerful to do good, the probability that your perception of justice is not seated in jealously of the privileged who you feel have done injustice to you is incredibly slim, especially in a world like this where the “have nots” are openly discriminated against by the “haves.” I’m not saying the only vehicle for realism is cynicism, but what I am saying is such a contrived, saccharine sweet, cloyingly optimistic view of the world is simply dishonest. This show just has a wrongheaded idea of what heroism even means, and this is nowhere near the only toxic message it has to offer.In life, you learn from your mistakes by enduring the shame, defeat, and loss which they bear, and only after examining and confronting these consequence of your own actions and shortcomings do you get back on your feet and win. My Hero Academia, however, operates by the logic of participation trophies. Nothing is achieved through genuine determination, and anything which is, is undercut by rendering the determination unnecessary through extenuating circumstances which would’ve led to a net gain either way. Even if he loses the tournament, he’s sent to train with the best teacher. Even if the class is defeated by the villains, no one dies, is taken hostage, or seriously endangered. Even if his ridiculously overpowered ability comes at a physical cost, it’s always healed instantly. In this world of heroes and villains, what defines you isn’t how talented you are or how powerful your quirk is, it’s about hard work, spirit, and the willingness to help others against all odds—only it’s not, because he wouldn’t even be a hero if there wasn’t hidden rules back in the original exam during season one. It’s portrayed as if Midoriya’s hard work and benevolent intentions were what made him worthy of All Might’s powers after he trained for a few months—fuck anyone who’s been doing so for their entire life, am I right?—but you have to realize he began training only AFTER he was PROMISED THE POWER. His efforts were impure, because his reward was guaranteed. It doesn’t matter how hard he trained, because there was no risk of failure, since his self-serving reward was set in stone before he expended ANY effort. I mean, it’s not even correct to say he trained to earn the power, as much as it is to say he simply prepared for All Might to gift it to him. All Might is a teacher; this is academic favoritism. The only thing this series ever got right was Stain. My Hero Academia is generic superhero shlock, but Stain challenged the very moral bankruptcy I’ve spend the last two paragraphs detailing, taking the heroes to task for their hypocritical corporate marketing and corrupt motivations, but after the anticlimactic battle with him ends, everyone ignores the manner in which he subverted their bastardization of heroism, all the thematic underpinnings of his arc are trashed, everyone forgets the incident like nothing happened, and we all go right back to boring school-life nonsense, filler horseshit, and shounen training arcs. We’re back to square one, and we learned nothing from the only scrap of intrigue in the entire series.Season five is the epitome of everything I’ve bitched about, too, because not only does it uphold and continue to promote these fraudulent ideas of heroism, but from the plot to the characters, it’s also the worst possible incarnation of the anime in every way. I haven’t kept up with this show for years, so coming back and putting in the hard slave labor of slogging through this season was pure fucking hell. I’d heard about the broken loli waifu character who could nullify any damage Midoriya did to himself by being carried into battle with him Guilty Crown style, but gosh, who knew every other character would get this preposterous?! So apparently—SPOILERS—Shigaraki is nothing but a literally insane, edgelord school-shooter now? Wasn’t he supposed to be Big Bad #2? Why would the hack authoring this disaster remove any chance the series had at a more thoughtful, interesting villain with new and challenging ideas and instead settle for Jared Leto’s Joker? Now it’s even more threadbare and hackneyed than before—great! Since I last watched this, the power creep has seemingly reached Azathoth scale, and I don’t see how anyone is supposed to matter when a few select characters are insurmountably more powerful than everyone else. Speaking of which, these fights are still the worst of the fucking worst. Minus one or two overdone action scenes, they just exchange blows with nauseating amounts of speed lines and other bullshit to distract you from the largely embarrassing animation production at hand. Plot conveniences still favor Midoriya at every step of the way, even when you may think otherwise, and the author still resorts to excusing asspulls with non-diegetic retcons, like that time in season three when the 1,000,000% Smash wasn’t actually one million percent because the author said so on Twitter, the thing which originally made me drop the show. Even as far back as season two, Midoriya wouldn’t have been able to break the mind control during the tournament if it weren’t conveniently written in such a way his quirk could counter, and it’s no surprise they’re still pulling this shit speaking of the aforementioned power creep, because how else could they limit the main cast now that they too are overpowered if not by introducing every seemingly unbeatable power with one single little weakness which just so happens to make the character in question wildly underpowered when fighting the protagonist who the series is still for some reason treating like an underdog.For years, drooling internet shills, many of whom have been sponsored by Crunchyroll, have claimed My Hero Academia was no conventional hero story, and for years, they have been talking out of their asses. Nothing about it has ever broken the mold or subverted the expectations of anyone who’s seen anything like it, or in other words, anyone who’s seen any shounen anime in the history of existence, but unlike every other shounen anime in the history of existence, My Hero Academia is ugly. Yes, this season has particularly shitty animation, but that’s not what I’m talking about. I mean the design sense is awful. Please just take a second to think about shounen’s Big Three. Depending on the character, the designs in Bleach can be downright erotic, and it’s filled to the brim with hot babes and chad hunks. One Piece has some of the most distinctive and eye-catching designs in manga, and while Naruto’s designs aren’t exactly glamorous or creative, its color palette is at least consistent, and Tetsuya Nishio’s anime adaptation designs were outstanding. The newer hits also follow this pattern. I think everyone agrees Demon Slayer’s artwork is all it has ever had going for it in both manga and anime form, Hiro Mashima’s success is openly predicated on nothing but sex-appeal, and just look at One Punch Man. It was a cult classic when ONE was drawing it, but when Yusuke Murata began drawing it three years later with his insane digital manga detailing and irresistible women, it took the world by storm. Say what you will about these series perpetuating visual archetypes despite high-quality artwork, but Jesus Christ on a fucking bike, at least their character designs are worth advertising! BUT EVERY CHARACTER in My Hero Academia looks PANTS ON HEAD RETARDED, and forgive me for sounding so close-minded, but I simply will not entertain an argument to the contrary. They are just fucking goofy, period. Maybe, just maybe, one or two waifus are marketable, but most just look dumb, and the thoughtless coloration of the anime makes the weirder ones stand out like a sore thumb and lose any niche moe they may’ve had in manga form. Also, and I’m usually not one to complain about fanservice, but when highschool girls dress like camera sluts despite having a shy and modest personality, their whole character feels backward. I suppose it doesn’t matter, though, since even our protagonist himself is an inconsistent mess, an incongruous chimera who is both a crybaby loser who the viewer can empathize with during melodrama, and also a stone-faced alpha male they can self-insert with during hype action to satiate their trashy power fantasies.A few years ago, people began saying, “A-1 Pictures is the problem,” and I naively thought everyone was finally waking up to the issues plaguing the industry. However, since then, everyone has turned their ire toward other studios like Deen and JC Staff, because Post-Maruyama MAPPA is now guilty of everything everyone hated A-1 for, but since MAPPA also produces many of the newest fan-favorites, those same people who were rightfully decrying A-1 for their incorrigible outsourcing, absurd mismanagement, inhumane scheduling and working conditions, and cynical “quantity over quality” business model have now had to forgive and forget so they don’t sound like hypocrites when sucking up to their new favorites. I, on the other hand, have not forgotten this outrage we used to share, and in an attempt to rekindle negative attention toward these toxic business practices, I too stopped saying “A-1 Pictures is the problem,” only so I could instead start saying, “If A-1 Pictures is THE problem, then Bones is MY problem.” Like many others, Bones has sometimes engaged in these poor practices as well, of course nowhere near as much as A-1 or MAPPA, but the real reason I feel they should be maligned is different. I feel they should be maligned for manipulating their impressionable teenage, college-aged fanbase into marketing their anime for them. Don’t even worry about the complete fucking trainwrecks like their 20th Anniversary Production, Carole & Tuesday, and just watch My Hero Academia, Bungou Stray Dogs, Noragami, or even some of their shit with actual artistic integrity like Captain Earth or Concrete Revolutio, and I dare you to tell me you found ANY fucking consistency therein. Sure, you’ll have a few flashy action scenes drawn by a few talented holdouts from their early Sunrise days like Yutaka Nakamura, but their background art and compositing are often pitiful, and the animation itself is atrocious outside those few action scenes. But those action scenes are more then enough, because they’ll metastasize through social media and forum sites like a cancer and infect every unsuspecting consumer they can find. Bones earned their reputation in the 2000s and early 2010s when they were just a bunch of Ex-Sunrise boys whose creative ambitions were too big for Bandai, but they saw where that creator-focused business model lead Manglobe, and they aren’t stupid. This is why I call it a me problem and not a real problem, because not only is it silly to slap a label on entire studios when many have constantly changing staff, constantly restructured teams, constantly fluctuating budgets, and are almost always managed by corporate level business decisions which are made by production committees far above the pay grade of the actual creators working there, but also because to this day, Bones continues to produce amazing and objectively impressive works of animation. However, the prestige they justly earn from such projects goes on to unjustly ascribe prestige to other projects which look like they were fished out of a fucking pig sty, and those who’d mistake a Blue Raspberry Ring Pop for a Ten Carat Diamond Ring eat it up regardless, hailing Bones as the consistent and absolute best.According to the lovely moderation team, I’m required to make the disclaimer that I dropped season three six episodes in and didn’t watch season four. Big funny.Thank you for reading.


Pubg Mobile: Mở Full 100 Level Royal Pass Season 6 | Quay The Fool Set cực đẹp | 197.000 UC


💥Link Facebook Tony
https://m.facebook.com/tony.nguyen.1466
💥Link fanpage Tony Sama: https://m.facebook.com/tonynguyencrossfire/?ref=bookmarks

➡️ Subscribe channel Youtube Link đăng ký kênh Tony:
https://youtube.com/TONYCROSSFIREMOBILE

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูเพิ่มเติม

Pubg Mobile: Mở Full 100 Level Royal Pass Season 6 | Quay The Fool Set cực đẹp | 197.000 UC

Thông Tin Chi Tiết Sổ Sứ Mệnh Mùa 36 – Xuất Hiện Florentino Tinh Hệ Trong SSM | Liên Quân Mobile


Thông Tin Chi Tiết Sổ Sứ Mệnh Mùa 36 Xuất Hiện Florentino Tinh Hệ Trong SSM | Liên Quân Mobile
👉Shop bán Acc Uy Tín Giá rẻ : https://jintvshop.com/
Cày Thuê siêu tốc liên hệ ► Zalo : 0364618646
Truy Cập ngay để được nhận nhiều ưu đãi
Kết bạn và giao lưu với mình qua :
✅Facebook của mình :
https://www.facebook.com/your.jintv​​/
✅Theo dõi Page Jin TV :
https://www.facebook.com/StreamerJinTV/
✅ Tham gia vào Gruop Anh em tao chơi Liên Quân :
https://www.facebook.com/groups/jintvlqmb
✅ Gmail Liên Hệ : [email protected]

© Copyright by Jin TV ☞ Do not Reup
⚠ Video Mn lấy về Reup xin để lại nguồn và Link gốc !
trang phục mới liên quân
liên quân trang phục mới
trang phục liên quân mới
trang phục bậc ss
trang phục bậc sss
trang phục mới
liên quân
liên quân mobile
lien quan
lien quan mobile
arena of lavor
jin tv

Thông Tin Chi Tiết Sổ Sứ Mệnh Mùa 36 - Xuất Hiện Florentino Tinh Hệ Trong SSM | Liên Quân Mobile

เอฟเฟกต์โหด โคตรน่าโดน ! ใน Valor Pass Season 5


ของมันต้องมี❗พบกับเอฟเฟกต์โหด โคตรน่าโดน💥
ในระบบ Valor Pass Season 5 เท่านั้น🔥🔥🔥
พิเศษยิ่งกว่า พิชิตภารกิจครบทุกเลเวล
รับรางวัลสะสมถึง 200 คูปอง❗
รับภารกิจบทที่ 5 ได้แล้ว วันนี้ 21 เม.ย. 2562 เท่านั้น‼
= = = = = = = = = = = = = = = = =
กิจกรรม White Day \u0026 ฤดูร้อน มาถึงแล้วจ้าาา🌞
🔸 ล็อกอินต่อเนื่อง❗รับไอเทมมากมาย
➡ ล็อกอินสะสม 1 วัน รับ คัมภีร์ทั่วไป x5
➡ ล็อกอินสะสม 2 วัน รับ โทรโข่ง x1
➡ ล็อกอินสะสม 3 วัน รับ คัมภีร์ทั่วไป x5
➡ ล็อกอินสะสม 4 วัน รับ เอฟเฟกต์สังหารแห่งความรัก
➡ ล็อกอินสะสม 5 วัน รับ ลูกแก้วลอตเตอรี่ x1
➡ ล็อกอินสะสม 6 วัน รับ เอฟเฟกต์วาร์ปแห่งความรัก
➡ ล็อกอินสะสม 7 วัน รับ บัตรป้องกันดาว x1
🔹 ทำภารกิจรับ \”เป็ด\”🦆แลกไอเทมสุดพิเศษ
กิจกรรมเริ่มแล้ว วันนี้ 17 มีนาคม นี้ เท่านั้น‼
= = = = = = = = = = = = = = = = =
⭐️อย่าลืม❗กดติดดาวเพจ See First⭐️
เพื่อไม่พลาดโปรโมชั่น และกิจกรรมดี ๆ จาก RoV

เอฟเฟกต์โหด โคตรน่าโดน ! ใน Valor Pass Season 5

รายละเอียด Valor Pass Season 5 พิชิตภารกิจ รับ 200 คูปอง และของรางวัลพิเศษมากกว่าเดิม !!


เตรียมพบกับ Valor Pass Season 5❗
พิชิตภารกิจ รับ 200 คูปอง และของรางวัลพิเศษกว่าเดิม✨
รายละเอียด ⬇
➡ สกินระดับ Valor Metallic Nightmare Hayate
➡ ฮีโร่ใหม่สุดพริ้ว Hayate
➡ เลือกรับฮีโร่ถาวร 1 ตัวจากที่กำหนด
➡ เลือกรับสกินถาวร 2 ตัวจากที่กำหนด
➡ รูปโปรไฟล์ Limited สุดน่ารัก
➡ เอฟเฟกต์พิเศษต่าง ๆ ภายในเกม
➡ คูปองรวม 200 คูปอง
➡ สกินสุดพิเศษ Sanguine Blade Omen
พิเศษ✨เมื่อถึงเลเวล 70 รับสิทธิพิเศษหมุนกงล้อแห่งโชคชะตา
หมุนรับของรางวัลสุดพิเศษเพิ่มเติม🎉🎉🎉
รับภารกิจบทที่ 5 พร้อมกัน วันจันทร์ที่ 11 มีนาคม นี้ ‼
= = = = = = = = = = = = = = = = =
🔸 ราคาคัมภีร์ศักดิ์สิทธิ์ 299 คูปอง
🔹 ราคาคัมภีร์ศักดิ์สิทธิ์ขั้นสูง +15 เลเวล 549 คูปอง
รับฮีโร่ใหม่ Hayate พร้อมสกิน Metallic Nightmare ทันที

รายละเอียด Valor Pass Season 5 พิชิตภารกิจ รับ 200 คูปอง และของรางวัลพิเศษมากกว่าเดิม !!

PHẢI CHĂNG THỦ TRONG TRUYỀN THUYẾT CHÍNH LÀ CƯỜNG 7 NÚI: NÓ KHÔNG TOOL, GRAGAS CỦA TUI MỚI TOOL!


Đánh như tool nhưng không tool đâu nha anh em =)))))))))
Kênh YouTube chính thức và duy nhất của Optimus aka Cường 7 Núi!
The official YouTube Channel of Optimus aka Cường 7 Núi!
Mọi người nhấn like và theo dõi để ủng hộ cho mình nhé!
📩 LIÊN HỆ HỢP TÁC: [email protected]
DONATE:
💟 Playerduo: https://playerduo.com/optimus96
💟 VNPAY: http://bit.ly/2IOX2Ls
💟 PAYPAL: https://streamlabs.com/optimus/tip
🤖 FANPAGE: https://www.facebook.com/optimusvn96/
🤖 GROUP AUTOBOT: https://www.facebook.com/groups/autobot/
Cảm ơn các bạn đã theo dõi và ủng hộ mình! 💓💓💓
Optimus Cường7Núi Corsair lmht gragas

PHẢI CHĂNG THỦ TRONG TRUYỀN THUYẾT CHÍNH LÀ CƯỜNG 7 NÚI: NÓ KHÔNG TOOL, GRAGAS CỦA TUI MỚI TOOL!

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูบทความเพิ่มเติมในหมวดหมู่Wiki

ขอบคุณมากสำหรับการดูหัวข้อโพสต์ valor pass ss5

[Update] Kí Tự Đặc Biệt Gấu ❤️ 1001 Icon Con Gấu Đẹp [CUTE] | icon pubg – Sambeauty

icon pubg: นี่คือโพสต์ที่เกี่ยวข้องกับหัวข้อนี้

Kí Tự Đặc Biệt Gấu, Icon Con Gấu ❤️ Top Tên Hình Con Gấu, Mặt Gấu Đẹp [Đủ Loại] Để Bạn Sử Dụng Đặt Tên ✅ Dùng Cho Game, Mạng Xã Hội.

Icon Con Gấu

Những Icon Con Gấu Đẹp, Dễ Thương Nhất Bạn Chỉ Cần Bôi Đen Để Copy và sử dụng dưới đây:

🧸

🐻

Kí Tự Đặc Biệt Gấu

Gần đây nhiều bạn liên hệ symbols.vn hỏi về các kí tự gấu dùng để đặt tên game cho Liên Quân Mobile, Pubg Mobile, Liên Minh Huyền Thoại LOL, Facebook, Zalo, Free Fire

Bài này symbols.vn cung cấp cho bạn đầy đủ bộ ký tự đặc biệt hình gấu hay mặt gấu để bạn sử dụng dưới đây, bạn có thể kết hợp ứng dụng tạo tên với các hình con gấu để ghép thành tên đẹp và chất nhất.

👉 Tạo Tên Đẹp

BẠN CẬP NHẬT BỘ 1001 KÍ TỰ MỚI NHẤT թг๏ KÍ TỰ ĐẶC BIỆT թг๏

💠 Ngoài bộ Kí Tự Đặc Biệt Gấu bạn tham khảo thêm bộ tên HOT NHẤT hiện nay tại symbols.vn dưới đây:

✿çɦờξm¹tí✿

H҉A҉C҉K҉E҉R҉ Bộ Tên Hacker H҉A҉C҉K҉E҉R҉

▄︻̷̿┻̿═━一 Tên Kí Tự Hình Súng ╾━╤デ╦︻

(︶︿︶) Tên Kí Tự Đặc Biệt Mặt Quỷ ╰︿╯

☠️ Kí Tự Đặc Biệt Đầu Lâu ☠️

꧁༺ Tên Kí Tự Đặc Biệt Đuôi Công ༻꧂

ɪᴅᴏʟ Kí Tự Đặc Biệt Chữ Idol ɪᴅᴏʟ

❤️ Kí Tự Đặc Biệt Anh Bê Quá ❤️

ⓌⒶⒼ Tên Kí Tự WAG ⓌⒶⒼ

♨️ TÊN NOBITA

😍 TÊN DOREAMON

Ⓝⓞⓝⓐⓜⓔ TÊN NONAME Ⓝⓞⓝⓐⓜⓔ

²⁰⁰⁶ TÊN NĂM SINH KÍ TỰ ĐẶC BIỆT ²ᵏ⁶

Kí Tự Đặc Biệt Hình Gấu

Nếu bạn cần một biểu tượng cảm xúc hình gấu, thì danh sách này sẽ phục vụ tốt cho bạn! Nếu bạn cần thêm kí tự mặt cười hay khuôn mặt kỳ độc lạ nào, hãy nhớ liên hệ với Symbols.vn chúng tôi sẽ cung cấp đầy đủ để bạn dùng.

Những kí tự đặc biệt hình gấu thường dùng nhất (✪㉨✪) độc tại symbols.vn dưới đây:

Hình Gấu Phổ Biến ʕ •ᴥ•ʔ

Loại kí tự gấu phổ biến nhất rất nhỏ và biểu cảm, bạn có thể sử dụng cho mọi tình huống.

ʕ •ᴥ•ʔʕ •ᴥ•ʔゝ☆\ʕ •ᴥ•ʔ/\ʕ •ᴥ•ʔ\/ʕ •ᴥ•ʔ/ ʕ ˵• ₒ •˵ ʔʕ •ₒ• ʔʕง•ᴥ•ʔง ᕕʕ •• ʔ୨ʕ ·ᴥʔʕ ·ᴥ·ʔʕ·ᴥ·ʔʕᴥ· ʔʕ •ᴥ•ʔʕ ゚ ● ゚ʔʕ; •`ᴥ•´ʔΣʕ゚ᴥ゚ノʔノ“φʕ•ᴥ•oʔ

Mẫu kí tự gấu đẹp kiểu ʕ •ᴥ•ʔ khác

ʕ*ノᴥノʔᕦʕ •ᴥ•ʔᕤ┏ʕ •ᴥ•ʔ┛ʕ´•ᴥ•`ʔσ”ʅʕ•ᴥ•ʔʃʕノ)ᴥ(ヾʔʕ/ ·ᴥ·ʔ/ʕ╯• ⊱ •╰ʔʕ☞ᴥ ☜ʔʕᴥ• ʔ☝ʕ ·ᴥ·ʔʕ·ᴥ· ʔʕ·ᴥ·˵ ʔʕ ˵·ᴥ·ʔʕ´•ᴥ•`ʔʕ♡˙ᴥ˙♡ʔʕ º ᴥ ºʔʕ ᵒ ᴥ ᵒʔʕ ꆤ ᴥ ꆤʔʕ ㅇ ᴥ ㅇʔʕ≧ᴥ≦ʔʕ ꈍᴥꈍʔʕ ﹷ ᴥ ﹷʔʕ´• ᴥ•̥`ʔʕ ´•̥̥̥ ᴥ•̥̥̥`ʔʕ; •`ᴥ•´ʔ╲ʕ·ᴥ· ╲ʔʕ•ᴥ•ʔノ♡ʕ→ᴥ← ʔʕ – ᴥ – ʔ・・・ʕ ˵ ̿–ᴥ ̿– ˵ ʔ┬┴┬┴┤•ᴥ•ʔ├┬┴┬┴ʕノ•ᴥ•ʔノ ︵ ┻━┻

Bạn Xem Thêm Bộ Icon Con Vật Đầy Đủ Dưới Đây

🐨 KÍ TỰ HÌNH CON VẬT

🐈 HÌNH CON MÈO

Kí Tự Đặc Biệt Con Gấu

Những kí tự đặc biệt hình con gấu mẫu ʕ •㉨• ʔ –

ʕ – ㉨ – ʔʕ -㉨- ʔʕ ̿–㉨ ̿– ʔ(ó㉨ò)ノ♡ᕦᶘ ᵒ㉨ᵒᶅᕤᶘ ᵒ㉨ᵒᶅʕ•㉨•ʔʕ •㉨• ʔʕ´•㉨•`ʔʕ ·㉨·ʔʕ≧㉨≦ʔ(✪㉨✪)´㉨`*)ʕ•┏ل͜┓•ʔ⊂(ο・㉨・ο)⊃

🆔 Ngoài các ký hiệu năm sinh mời bạn tham khảo thêm bộ ký hiệu độc và lạ dưới đây:

Mẫu hình gấu ⊂( ̄(エ) ̄)⊃

⊂( ̄(エ) ̄)⊃(* ̄(エ) ̄*)〔´(エ)`〕((* ̄(エ) ̄)ノ⊂(● ̄(エ) ̄●)⊃┳┳ヾ(T(エ)Tヽ)( ̄(エ) ̄)ノ(≧(エ)≦ )(´・(ェ)・`)ㅎ(ェ)ㅎ)(●ㅎ(ェ)ㅎ●)´•(ェ)•`)

Bộ Biểu Tượng Nhật Bản Dành Cho Bạn

凸(¬‿¬) BIỂU TƯỢNG CẢM XÚC NHẬT BẢN

(‡▼益▼) EMOJI NHẬT BẢN

凸(⊙▂⊙ ) KAOMOJI

Kí Tự Đặc Biệt Gấu

Kí Tự Đặc Biệt Hình Mặt Gấu

Bộ kí tự đặc biệt hình mặt gấu độc nhất

ᶘಠᴥಠᶅᶘ ⊙ᴥ⊙ᶅᶘ ᵒᴥᵒᶅᶘ ͡°ᴥ ͡°ᶅᶘ ͡°㉨ ͡°ᶅᶘ °㉨°ᶅᶘ ͡° ͜ʖ ͡°ᶅ┬┴┬┴┤ᵒᴥᵒᶅ├┬┴┬┴ʕʘ̅͜ʘ̅ʔʕっ˘ڡ˘ςʔʕ – o – ʔʕっ˘ڡ˘ςʔʕʘ̅͜ʘ̅ʔʕ – _ – ʔʕ´ڡ`*ʔʕ •́؈•̀)ʕㅎ┏ل͜┓ㅎʔʕʘ̅┏ل͜┓ʘ̅ʔʕ•̮͡•ʔʕ̫͡ʔʕ◉ᴥ◉ʔ

Tên Kí Tự Đặc Biệt Bác Gấu

Một số mẫu tên kí tự đặc biệt bác gấu đẹp

ⒷÁⒸⒼẤⓊ㋡༄B҉ÁC҉G҉ẤU҉★ᴮáᶜᴳấᵁ★゚°☆🅱Á🌜🌀Ấ⛎☆°゚ጌáርኗấሁツᴬᴹᏰÁፈᎶẤᏬジ۵彡๒áςﻮấย☉乃á匚Ꮆấㄩ☉ミ★฿Á₵₲ẤɄ★彡☆》ꃃáꏸꁍấꐇ《☆︵♭Á☾❡Ấ☋꧁༺𝔅Áℭ𝔊Ấ𝔘༻꧂

Chữ Gấu Kí Tự Đặc Biệt

Những chữ gấu kí tự đặc biệt đẹp

『G』Ấ『U』༄༂G҉ẤU҉༉★ǤấỮ★꧁༺ɢấυ❖мậρ༻꧂❡Ấ☋ツᴬᴹ🅖Ấ🅤ジ۵彡⇢🌀Ấ⛎☉ꁍấꐇ☉ミꁅấꌈ彡G♥ẤU♥︵ኗấሁ꧁༺𝔊Ấ𝔘༻꧂

Bộ chữ gấu kí tự đặc biệt tiếng Anh đẹp

꧁༺༒ Bear ༒༻꧂๖ۣۣۜBΞΔℜ🐻✎҉Ⓑ҉𝕖ค҉ʀɷ🌲➳𝔹ǝ𝕒ɹ✨🐻🐻✨𝔹𝕖𝕒𝕣 𝓒𝓾𝓫-𝙰𝚜𝚖𝚛✨🐻🐻✨𝔹𝕖𝕒𝕣ℂ𝕦𝕓 𝓪𝓼𝓶𝓻✨🐻~Honey~Bear~🐻🍯くま🍯🐻🐻✨𝔹𝕖𝕒𝕣-𝓬𝓵𝓾𝓫-𝚊𝚜𝚖𝚛✨🐻Tedy bear🧸ᴬᴿ⼺BabyBear☂[ßᖇ] ℬΣᗑℜ🐻🌲Kí Tự Đặc Biệt Hình Mặt Gấu

Đó là những mẫu biểu tượng gấu được yêu thích nhất tại symbols.vn (͡ ° ͜ʖ °). Nếu bạn cần những Emoji Hình Gấu Hay Icon Mặt Gấu vui lòng để lại BÌNH LUẬN dưới đây chung tôi sẽ gửi cho bạn.

Xem Thêm Kí Tự Đặc Biệt Tiếng Anh

[Update] PUBG Logo Maker | icon pubg – Sambeauty

Creating that perfect pubg logo with BrandCrowd is easy – but just in case, here’s some FAQs to help you get started.

What is the BrandCrowd pubg logo maker?

BrandCrowd’s pubg logo maker allows you to generate and customize stand-out pubg logos in minutes. BrandCrowd gives you access to a professional library of thousands of customizable pubg logo designs – making creating your pubg logo inexpensive and straightforward. Our logos, created by designers around the globe, give you unlimited possibilities.

Do I get a transparent version of my pubg logo?

Absolutely! A transparent version of your pubg logo is provided when you download in a PNG format. Even if you’ve chosen a solid background for your pubg logo, we’ll provided a version of your logo with a transparent background for your convenience – perfect for use on your website.

What layout works best for pubg logos?

You want your pubg logo to standout above competitors. Your logo should tell your audience, customers, fans and competitors that you mean business. There’s no single answer for what layout your pubg logo should have – but keep in mind what message your want to convey with your logo. A simple layout can convey elegance and sophistication, while a more dynamic layout can mean fun or adventure. Search our logo collection for a design then customize it according to your needs. Remember you can also research pubg logos – pay attention to their layout, color choices, design themes and fonts.

What text should I choose for my pubg logo?

What’s in a name? If you haven’t already got a name for your pubg logo then here’s some tips. You want to use text and a name that describes your business, the caliber of service you provide and one that resonates with customers. If you’re stumped, research other companies with pubg logos for inspiration. Remember your pubg logo should have a catchy and non-offensive name that’s sits well with the whole team. Try to keep the logo text short and simple using a bold clean font, so it’s easily recognisable on your pubg logo.

How do I find the right pubg logo?

Simply put, pubg logos are visual representations of what your business is all about. The logo you choose will become synonymous with your brand, so it pays to choose wisely. BrandCrowd offers access to a library packed with pubg logos created by professional designers from around the world. Find the perfect pubg logos is as simple as searching the library, customizing the logo to your liking and downloading. Remember, keeping your pubg logo simple with three or fewer colors and clean fonts produces an effective, eye-catching logo.

How do I add a tagline to my pubg logo?

It’s easy to enhance your pubg logo with a tagline. A tagline is usually added at the bottom of your logo and consists of a short piece of text like a motto or catchphrase. Taglines that work include three to seven memorable words. Like an advertising jingle or popular song, this additional text on your pubg logo helps further associate your design with your brand. You can add a tagline in a few clicks with BrandCrowd’s Logo Maker.

Can I download my pubg logo instantly?

Yes. Now that you’ve created the perfect pubg logo, it’s time to put your design to work. BrandCrowd allows you to download your logo instantly and gives you access to all the files you need. BrandCrowd provides files perfect for producing marketing and print materials, for using on your website or blog and for branding those social media posts. All the logo files you need are available in your account.

Do I get my pubg logo in vector format?

Of course. Your pubg logo from BrandCrowd is provided in several formats including vector files (PDF and SVG). No matter how large you want your pubg logo, it’ll look great. Vector files are used to create print layouts and illustrations as they ensure the same quality appearance across all formats and sizes.


NEW AVALANCHE X- Suit Leak and Rewards with Raven x Suit TikTok | BEST Moments in PUBG Mobile


Download NoxBooster and get diamonds/UC:
https://link.noxinfluencer.com/PNXDx2

Welcome back to NEW AVALANCHE X Suit Leak and Rewards with Raven x Suit TikTok | BEST Moments in PUBG Mobile. Subscribe Today for Gameplay / Updates / Giveaways Funny Montages and Much More, if you are new to the channel and GIVE BIG LIKE FOR More Videos Like This.
🎭Follow me On Loco : https://loco.gg/streamers/2O1UGF2TKR
Live at 4pm EveryDay !!
FF Ka king : https://www.youtube.com/watch?v=VXKsAIUH3c
AnBruMAN: https://www.youtube.com/anbruman
kinganbru: https://www.youtube.com/kinganbru
bgmi pubgmobile pubgtipspubgtricks pubggame
Pubgworldrecord indiangamer memes funny
👉🏻Social Networks
💧 Discord: https://discord.gg/7PZHJpu
🐦Twitter: http://Twitter.com/KingAnBru
📷Instagram: http://Instagram.com/KingAnBru
🎭Facebook: https://www.facebook.com/kingAnBruYT
⚠️Direct Links to The MY BEST SERIES :
🔴Pubg Mobile Pro and Funny Gameplays: https://goo.gl/oy6pY1
🔴Doodle Army 2: Mini Militia Funny Moments:
https://goo.gl/VCdJuK
🔴Fortnite Funny Montages: https://goo.gl/bqbHfS
🔴Horror Games Funny Montages: https://goo.gl/Ue1tmi
🔴PUBG Funny Moments: https://goo.gl/uNZ6Q1
🔴 Sundays Madness With KingAnBru: https://goo.gl/HUqH6f
🔴DON’T FORGET TO SHARE THE VIDEOS IT HARDLY TAKES 1 SEC.
👉🏻BackGround Musics
• Outro Song by Miles Ali: https://www.youtube.com/watch?v=MagLg…
• NCS: http://Www.Youtube.Com/NoCopyrightSounds
• FMW: https://www.youtube.com/user/freemusi…
• YouTube Library: https://www.youtube.com/audiolibrary
• Free Musics: https://creativecommons.org/licenses
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
👉🏻DEVICE SPECS
• Brand: Ipad 2018 (6th Generation)
• RAM/ROM: 2GB/32GB
• Recorder: Elgato HD 60s
• Resolution: 1080p 60FPS
• Editor: Sony Vegas Pro
• Format: MP4
• Decorder: H.264
• BitRate: 1040 Mbps
⚠Subscribe and Press On Bell Icon for Daily Videos: https://goo.gl/sGBrNG
Also Thanks for 807k Subscribers.. KABGang
♥ Road to 1 Million subscribers
Disclaimer by KingAnBru : KABGang I am Not trying to hurt or attack someone, this video is made only for entertainment purposes.
Thanks For Watching

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูความรู้เพิ่มเติมที่นี่

NEW AVALANCHE X- Suit Leak and Rewards with Raven x Suit TikTok | BEST Moments in PUBG Mobile

PUBG Mobile | Trải Nghiệm Setting của Tacaz | Review và chia sẽ code cho anh em


KÊNH YOUTUBE CHÍNH THỨC CỦA WINGS GAMING
Cũng trên kênh này:
5 Kỹ thuật cận chiến không thể nào bỏ qua trong Pubg Mobile: https://youtu.be/ZBjgCkeToRE
5 Bài Tập Của Các Cao Thủ Giúp Bạn Trở Thành Pro Player: https://youtu.be/hsx_O87EbQ
MỚI TẬP CHƠI, NGHỈ GAME LÂU NGÀY NÊN CHƠI GÌ?: https://youtu.be/HrAAZnZjIGQ
Ý NGHĨA CÁC THÔNG SỐ ĐỘ NHẠY PHIÊN BẢN MỚI NHẤT 1.5: https://youtu.be/8nVKXL1Xy4I
TOP 5 LỖI SAI CÓ THỂ KHIẾN BẠN PHẢI TRẢ GIÁ: https://youtu.be/HgqzLOI8gGQ
HƯỚNG DẪN PHẢN XẠ VÀ XÁC ĐỊNH HƯỚNG ĐỊCH NHƯ PRO PLAYER: https://youtu.be/np5xiuMJPDk
HƯỚNG DẪN GHÌM TÂM CHO CÁC BẠN MỚI CHƠI (GHÌM TAY VÀ GHÌM GYRO): https://youtu.be/B3UbHBXeDzQ
ĐỘ NHẠY CHUẨN KHÔNG CẦN CHỈNH NHƯ CÁC PRO PLAYER: https://youtu.be/g0Z4DkN8F4
SETTING CHUẨN CHỈ NHƯ PRO PLAYER | 2, 3, 4 NGÓN: https://youtu.be/b2KJGFUUZuQ
SỰ LỢI HẠI TRONG TỪNG BƯỚC DI CHUYỂN | Bố cục điều khiển setting 1 và 3: https://youtu.be/Rlr4vSNCZQQ
NHẬP CODE CHUẨN CHỈ | Show Mã Ngon Mình Có: https://youtu.be/ofKnyoYs9Rc
5 KỸ NĂNG NÂNG CAO CỦA PRO PLAYER: https://youtu.be/HevG4v0uNX8
Sức Mạnh Đáng Kinh Ngạc Của Nút Bắn Bên Phải: https://youtu.be/jJlEVQW6TwY
HƯỚNG DẪN CHƠI GYROSCOPE CHUẨN NHẤT | Cảm biến con quay/ Gyro: https://youtu.be/svtD2T_o4OY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Thiết bị chơi game: Iphone 12
Quay màn hình: Mặc định Iphone
Chỉnh sửa video: Premiere
Micro: PCK200
Tai nghe: HyperX Cloud Earbuds
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
►LINK DONATE: https://playerduo.com/wingsgaming
Email liên hệ : [email protected]
Fanpage: https://www.facebook.com/WingsGamingTV
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LINK FACEBOOK: https://www.facebook.com/nhnhit
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
WingsPubg WingsGaming PubgMobile Pubg livestream Pubgm

PUBG Mobile | Trải Nghiệm Setting của Tacaz | Review và chia sẽ code cho anh em

Close Encounter Reflexes ✨❤️LOST ⚡| 4 Finger Claw + Gyroscope | PUBG Mobile Montage | ICON GAMING


Pubg mobile MONTAGE
✨ACHIEVEMENTS ✨
Season 15
GLOBAL TOP 10 HEAD UP
1 close encounter in india
1 Gunslinger in india
1 Berserker in india
1 Head up in india
Season 16
GLOBAL TOP 10 HEAD UP
GLOBAL TOP 10 CLOSE ENCOUNTER
GLOBAL TOP 10 GUNSLINGER
GLOBAL TOP 10 BERSERKER
1 close encounter in india
1 Gunslinger in india
1 Berserker in india
1 Head up in india

Device. Poco F1
Control ( 4 finger claw with gyro )
Graphic : smooth + extreme
Style : SOFT
Favorite combo : AKM + m416
Server ( always Asia )
KD \u0026 Tier (I don’t play for kd and tires) I am focusing on improving my game right now.
Skills _ _ ___Noob 😂😂🤗🤗
Insta
https://www.instagram.com/icon.op/ _icon.op
Keep support
Thanks
Disclaimer
Video is For educational Purpose only. Copyright disclaimer under section 107 of the copyright Act 1976 Allowance is made for \”fair use\” For Purpose such criticism , comment, news reporting, teaching, scholarship, and research fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing nonprofit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

icon gaming
Pubgmobile
Closeencounter
Icongaming
Montage
ICONgamingPubgmobileCloseencountericon MontageMontage

Close Encounter Reflexes ✨❤️LOST ⚡| 4 Finger Claw + Gyroscope | PUBG Mobile Montage | ICON GAMING

PUBG Mobile: TOP 5 Mẹo mới của ProPlayer TAKAZ | Tips and tricks | T98


✅ Facebook: https://fb.com/TacazVN
✅ Fanpage: https://fb.com/Tacaz789
✅ Group Fans: https://www.facebook.com/groups/takazfanclub/
✅ Tiktok: @tacaz789 https://vt.tiktok.com/UQSRpU/
Lịch đăng video: 19h tối hằng ngày

Contact for work: [email protected]
t98 tacaz

PUBG Mobile: TOP 5 Mẹo mới của ProPlayer TAKAZ | Tips and tricks | T98

[PUBG Mobile] Siêu phẩm SOLO VS QUAD, Bộ Bim làm gần nửa map Eragel | Kỉ lục kills bắn trực tiếp


Chào tất cả mọi người , mình là Bộ Bim ,Livestream game PUBG Mobie trên Facebook tại FanPage Bộ Bim vào 18:00 hàng ngày ^_^
Mọi người subscribe, comment và share ủng hộ mình để mình ra thêm nhiều Clip hay hơn nha ! Cảm ơn mọi người rất nhiều ạ.
★ Link FanPage của mình : https://www.facebook.com/bobimpubg/
★ Link Facebook của mình : https://www.facebook.com/bobimpubg97
★ Link Group : https://www.facebook.com/groups/42038…
BoBim SoloSquad

[PUBG Mobile] Siêu phẩm SOLO VS QUAD, Bộ Bim làm gần nửa map Eragel | Kỉ lục kills bắn trực tiếp

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูวิธีอื่นๆWiki

ขอบคุณที่รับชมกระทู้ครับ icon pubg

[Update] Four Kings | Dark Souls Wiki | for the king wiki – Sambeauty

for the king wiki: คุณกำลังดูกระทู้

Drops

Attacks

The Kings’ Sword

The Kings’ sword attacks inflict primarily magic damage. The farther you are from the melee attack, the more damage you will take, so stay as close to the boss as possible when using melee weapons. Spells or buffs that reduce magic damage, such as Great Magic Barrier or Great Magic Shield, are very helpful. His main melee attacks are:

 • A pair of Horizontal Slashes, which must be rolled through, tanked, or blocked.
 • Vertical slice which can be evaded by dodging to the side.
 • Stab Attack which can also be dodged by moving to the side.

Magic Attacks

The Four Kings also have an array of ranged magic attacks and spells:

 • The Kings may fire off a Large Homing Purple Mass that slowly but surely glides to you from the side. This attack can be difficult to avoid once launched, so it is often better to stay at close range to lower the odds it is used in the first place. However, if you are willing to run away for about 15 seconds, it will dissipate after that time.
 • The Kings may also employ a rare spell attack in which it launches an array of missiles at you in an arc, which also home in on you. They usually do this when you are extremely far away from them. Dodging or blocking with a high magic resist shield, is the most effective countermeasure.
 • An AoE charge-up explosion that can cause significant magic damage in front of it. Rolling away is extremely effective.

Grab Attack

They also have an attack in which they grab you, inflicting massive magic damage and also stealing one Humanity from the player. A telltale warning of this is a 360 degree spin, which gives you the opportunity to back up sufficiently or roll  behind them. Don’t confuse it for the Area of Effect spell, which has a similar starting animation. When summoning, note that only the local King performing this attack is invincible; another player attacking the King will still reduce their overall health.

Given the nature of the attacks as discussed below, it is generally better for melee characters to get as close to the King as possible and continue strafing to one side, as this will cause the King to rely mostly on melee attacks in response, many of which will miss or do relatively little damage. Mage characters with low stamina or armor will want to either stay close and rely on dodging, or keep well away in order to employ spells better. In any case, the worst strategy is to remain at a middle distance, as this will subject the player to the full array and impact of the King’s formidable arsenal of attacks.

Co-op

Although friendly summons can be helpful in many boss fights, they are especially useful against the Four Kings, particularly if the summons and host are a mix of melee and caster characters. With such an arrangement, the King will typically focus on sword attacks on the melee character, who should be attacking at close range. This will then free up caster characters to stand off safely and rain spells down on the boss. If you are helping someone fight the Four Kings, an easy way is to equip Havel’s Set, Havel’s Ring, the Grass Crest Shield, and your strongest weapon (two-handed).

As soon as the fight starts, charge each King and engage in an all-out melee assault. If your health gets low, instead of relying on the host heals or using the Heal Miracle, pop a Humanity. This way, you will be able to focus on the King without interruption; you shouldn’t be taking too much damage, and if you do just heal and repeat. Unless the host isn’t attacking at all, the boss should go down even before the next one spawns.

The most common places for summoning signs for runs on the Four Kings are on the platforms near the Hollows at the base of the elevator leading down from Firelink Shrine into the New Londo Ruins, and near the Abyss fog gate. Summons should always remember to wear their Covenant of Artorias Ring before entering the Abyss.

Phantom Witch Beatrice:

NPC Witch Beatrice can also be summoned before the fight, if the host is in human form. Her sign is located behind a wall just before entering the Abyss, but only if you consoled in her help, against the Moonlight Butterfly in the Darkroot Garden.

There are often complaints or reports of a “glitch” with this NPC not entering the Abyss or otherwise not targeting the Four Kings. This is not actually a glitch. When she is summoned, a ghost spawns ABOVE the tower to the Abyss. When you walk through the fog, the ghost will hover and Beatrice, who is NOT cursed and therefore unable to harm the ghost, will senselessly shoot at the ghost to no avail instead of following you. Just kill the ghost then jump down, and Beatrice can be a major help in the battle. Her magic is quite strong, and if nothing else, can give you a breather as she can take a few hits for you.

If you use her in the battle, her Catalyst and Witch Set will spawn in The Valley of Drakes between the entrance to Blighttown and the entrance to New Londo Ruins.

In later playthroughs, though, she becomes virtually useless. This is because the damage she inflicts will be nearly ineffective and she will die much more quickly from their melee attacks than in the first or second playthrough.

Set-Up Beyond NG+

Of all the powered-up bosses in NG+, it is generally held that the Four Kings are the deadliest. Even with high poise and high defense armor, their attacks whittle away at your vitality quickly and they have significantly increased health, which can throw off timing and make it difficult to kill one before another appears. Additional tactics in NG+ include:

Upon arrival, cast Great Magic Barrier either when the first King spawns or when you’ve dispatched him. When it runs out, be sure to recast, no matter if you’re taking damage from their weapon, as the magic that the Four Kings cast is much deadlier than their blades. Heavy Combustion is also recommended for dealing damage along with your weapon of choice. Along with a proper use of Estus (at least 10), this is a viable strategy for melee builds with limited faith requirements.

Notes

 • Despite being called the ‘Four Kings’, more than four bosses may spawn if the fight lasts long enough. You do not have to kill all of them, however; as soon as the boss’ main health bar reaches zero, the fight will end regardless of how many kings you’ve defeated or how many have spawned.
 • If using the Chaos Blade, attacking a king counts as two hits (one to the king and one to the boss health bar) and therefore drains 40 health rather than 20.
 • The Lifehunt Scythe also counts as two hits, doubling the buildup per attack. Its half-health self-bleed, combined with the Four King’s bleed immunity, make it a very difficult weapon to use, especially on NG+.
 • Black Iron armor increases your poise by 79 points without sacrificing mobility, allowing you to withstand most strikes except for the heavy swing.
 • Do not remove the Covenant of Artorias Ring during the fight. Doing so will cause you to fall through the floor and die. This gives the message “The Abyss has taken you.”
  • However, once you have defeated the Four Kings, you no longer need to wear the ring in order to walk around the Abyss.
  • It is possible to remove the Covenant of Artorias Ring and put the Serpent Ring (extra souls) between the short animation of the King dying and souls being accounted for, without dying. Doing so on NG+ yields about 244,000 souls.
 • You must wear the Artorias Ring if you have defeated the Four Kings and are summoned to help someone against them. Since they have not beaten the them in their world, their Abyss will still take you, whether you have done so, or not.

 

Strategy 5 – NG+

The Kings have an extended amount of health, and it can often be difficult for most players to defeat the first before the appearance of the second, third and fourth Kings. Staying within direct melee distance will usually prevent any of the other Kings from attacking you until the King you are focused on is dead, whether this is due to the fact that they can damage each other or if its just a bug we don’t know. It is recommended that you wear a heavy armor (e.g Havel’s, Golem, Giant +5 Etc.) and use a two handed weapon, spamming RB / R1 and healing when necessary.

At close range, the Kings only use one attack (excluding the grab attack which is easily dodged) and fortunately the attack they do use is deals the lowest damage of all of their attacks. Lower level characters may be unable to do this as the Kings do deal a lot of damage overtime and their grab attack proves to be deadly. However, a soul level of 170+ guarantees a victory. 100+ is also quite easy.

[NEW] King Piece Codes Wiki 2021: November 2021(NEW! Roblox) | for the king wiki – Sambeauty

Our King Piece Codes 2021 Wiki has the latest list of new working codes. Read on for King Piece Codes Wiki 2021 Roblox 2021 for freebies!

King Piece Codes Roblox

Article Contents⇓

King Piece Codes Wiki 2021⇓

(Regular updates on “King Piece Codes Wiki 2021“). By using these promo codes, you will get free Beli, Gems, and the stat reset item for free without any sort of cheats. We would advise you to bookmark this code wiki page and keep visiting back regularly for new code updates. We regularly update this code wiki and add new codes for the game King Piece Roblox that grant you a ton of rewards. So without further ado, let’s check out the King Piece Codes Wiki 2021 Roblox: –

1MFAV : NEW! This new code gives X5 Gems. Copy this code: –

1MFAV

500KLIKES : NEW! This new code resets stats. Copy this code: –

500KLIKES

Update2_5 : NEW! This new code gives X3 Gems. Copy this code: –

Update2_5

Peodiz : By using this code, you will receive X100k Beli. Copy this code: –

Peodiz

DinoxLive : By using this code, you will receive X100k Beli. Copy this code: –

DinoxLive

Roblox King Piece Codes Wiki 2021⇓

Wiki list of all new King Piece Codes 2021 Roblox: –

 • 1MFAV : Redeem code for X 5 Gems (NEW)
 • 500KLIKES : Redeem code for X Stat Reset(NEW)
 • Update2_5 : : Redeem code for X 3 Gems (NEW)
 • Peodiz : Redeem code for X100k Beli
 • DinoxLive : Redeem code for X100k Beli
 • ——-BELOW LISTED KING PIECE CODES ARE NOT WORKING—
 • Update2_17 : Redeem this code and get X 3 Gems
 • Update2_16 : Redeem code for +5 Gem
 • Update2_14 : Redeem code for +5 Gem
 • 600KFAV : Redeem code for +1 Gem
 • 700KFAV : Redeem code for X +1 Gem
 • 800KFAV : Redeem code for X +1 Gem
 • 900KFAV : Redeem code for X +1 Gem
 • 300KLIKES : Redeem code for X Reset Stats
 • 400KLIKES : Redeem code for X Reset Stats
 • 100KLIKES: Stat Reset Code
 • 100MVISITS: Get 100k Beli by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • 200KFAV: Get 100k Beli by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • Samurai: Get x3 gem by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • Dough: Get x2 gem by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • Spino: Get x2 gem by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • Allo: Get x1 gem by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • BeckyStyle: Get 100k Beli by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • KingPieceComeBack: Get 100k Beli by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • REDBIRD: Get 100k Beli by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • DragonIsStrong: Get 100k Beli by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • DinloxLive: Get 100k Beli by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • Merry Christmas: Get x3 gem by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • 80MVISITS: Get 100k Beli by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • Shadow: Get x1 Gem by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • String: Get x1 Gem by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • Snow: Get x1 Gem by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 
 • 70KLIKES: Get Stat Reset by redeeming this promo code in King Piece Roblox. 

How To Redeem King Piece Codes In Roblox?

To redeem the King Piece codes in Roblox, launch the game in Roblox, click the menu button -> then codes -> enter and redeem the code for free rewards such as Beli and Gems. 

So this would be all in this post on King Piece Codes Wiki 2021 Roblox.

Also, see – 

Do you love playing mobile games? Subscribe to our YouTube Channel – Gaming Soul for new mobile game videos. For More Updates, Game News, Game Guides, New Game Releases, And ALERTS – Like Us On Facebook – Gaming Soul, Follow Us On Twitter – Gaming Soul. Check Out – Best mobile games. Do you have any suggestions? Submit Here


The Secret King of Wikipedia


Guys, if you wanna learn how to make videos, i have officially opened up the Nas Academy! It’s an ONLINE school where we teach you how to script, shoot ,and edit videos…LIVE! Nas Academy has very limited spots, so sign up now That’s 1 minute, see you tomorrow. https://bit.ly/nasacademy

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูเพิ่มเติม

The Secret King of Wikipedia

Vlad and Niki have fun with toys – the most popular series for children


Vlad and Niki have fun with toys the most popular series for children
Please Subscribe!\r
\r
VLAD Instagram https://www.instagram.com/Vlad.super.Vlad/\r
NIKITA Instagram https://www.instagram.com/nikitoys_official/

Vlad and Niki have fun with toys - the most popular series for children

Vlad turns into a superheroes | Compilation video for children


Vlad becomes superheroes to helps his mother and little brother Nikita.
Please Subscribe!
VLAD Instagram https://www.instagram.com/Vlad.super.Vlad/
NIKITA Instagram https://www.instagram.com/nikitoys_official/

Vlad turns into a superheroes | Compilation video for children

Avenged Sevenfold – Hail To The King (Live At The GRAMMY Museum®)


Music video by Avenged Sevenfold performing Hail To The King. (C) 2018 Avenged Sevenfold Partnership Under Exclusive License To Capitol Records
http://vevo.ly/Uckf87
AvengedSevenfold HailToTheKing Vevo Rock Live

Avenged Sevenfold - Hail To The King (Live At The GRAMMY Museum®)

Bravely Default II – 235 – Chapter 7-27 – The King Wiki-Wiki (Location)


Read description / SPOILERS OF FUTURE EVENTS WILL NOT BE TOLERATED
It is time for you to overthrow the WikiWiki Monarchy! As many times as you want.
Key Notes:
This gaudy dumblooking bird is found at the Isle of Nothingness, northeast of the ice field section.
Unlike the rest of its family, it does spawn, but it remains still.
When fought, it will not attempt to run. Rather, it will try to kill you with its beak.
Despite having a boss theme and all, it can be refought as many times as you want, provided it spawns again soon.
On top of that, it can be easily dispatched with a single use of the Bravebearer’s Gravity skills (Obliterate is negated, as it’s immune to Death).
Don’t get excited about chasing that common drop it has. It’s just a Large JP Orb, which is harder to get than the Giant JP Orb. But if you’re a completionist…do NOT even raise your Luck stat OR use Rare Talent. Those invalidate getting the Large JP Orb to drop.
Watch, enjoy, and comment, everyone.

Bravely Default II - 235 - Chapter 7-27 - The King Wiki-Wiki (Location)

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูวิธีอื่นๆWiki

ขอบคุณมากสำหรับการดูหัวข้อโพสต์ for the king wiki

[Update] Gwangalli Beach in Busan | gwangalli beach – Sambeauty

gwangalli beach: คุณกำลังดูกระทู้

Fine Gwangalli Beach

gwangalli-beach

The less crowded sight of Gwangalli Beach during the day time.

Gwangalli Beach

Gwangalli Beach is one of the best and famous beaches in Busan City, the second most coveted cities in South Korea. The beach itself is located right at the beautiful central part of Busan.

Gwangalli Beach is a 1.4-kilometer long and a 25-110-meter wide recreation resort. It is famous for its delicate and soft sand. The beach is undergoing a water cleaning program.

The local authority who is responsible for maintaining this particular leisure area ensures that the water of the beach is pristine and its sand well-kept. With such efforts, the beach is drawing lots of young tourists and families from within and outside Busan.

In addition to the beachfront, the Gwangalli Beach area is being surrounded by romantic restaurants and coffee shops, as well as stores selling popular fashion brands.

The beach is not only amazing during the daytime but also in the evening time.  Around the area, you can enjoy various facilities, entertainment facilities, relaxation areas, and the mesmerizing lights of  Gwangandaegyo Bridge.

Further Features

The Gwangalli Beach (광안리 해수욕장) or Gwangan Beach (광안 해수욕장) are both names they call this leisure and summertime destination.

It is located at Gwangan 2(i)-dong (formerly in Gwangan-ri), Suyeong-gu, Busan Metropolitan City, west of Haeundae Beach (the top beach attraction in Busan City).

It sits inside a cove spanned by the Gwangan Bridge and covers 82,000 square meters over a length of 1.4 km and a width of 25 to 110 meters, in a curved in a half-moon shape with great sand.

Adjacent are streets with restaurants, coffeehouses, and nightclubs. City authorities are pressing for enhancing water quality around the beaches because of its appeal.

The beach is near the Busan Yachting Center utilized for the cruising occasions of the 1988 Summer Olympics.

gwangalli-beach

Vast view of Gwangalli Beach in Busan

If you have seen the movie Black Panther (2018) and have been to this area, you will be excited to remember the car chasing scene. That scene needed over 150 cars and 700 people to produce that intense action, which was shot near the Gwangalli Beach.

I know that my words are not enough to describe this beach or anything attractive and amazing. You need to see for yourself and judge according to our standards.

Nearby Gwangalli, you can also find various accommodation facilities, including hotels, resorts, guest houses, bed and breakfast (B&B), and other facilities. Below are some of them.

Best Accommodations

Hotel Aqua Palace
Hotel Aqua Palace is a cozy and comfortable hotel with a great night view of Gwangandaegyo Bridge and beautiful Gwangalli Beach.

Homers Hotel
It is located Suyeong-gu Busan. As a tourist hotel, it sits along the beach at the end of a beautiful Gwangandaegyo Bridge. It is offering not only a cool coastal breeze but also a picturesque view of Busan City.

The Park Guesthouse
This guest house is located in Suyeong-gu. The Park Guesthouse is a homestay accommodation located in Gwangalli Beach. The living room and kitchen are just like those of an ordinary home, and guests can freely move around and feel at home.

gwangalli-beach-hotel

Gwangandaegyo Bridge romantic night scene with a series of lights

Dawn Beach Hotel (돈비치관광호텔)
Dawn Beach Hotel, located next to Gwangalli Beach, is a tourist hotel with great ocean views. The hotel has 44 guestrooms. The facilities are significant enough to satisfy and enjoy your holiday.

Utopia Tourist Hotel (유토피아관광호텔)
This tourist hotel is located between Busan’s famous Haeundae and Gwanganli beaches. Utopia Tourist Hotel is an ideal accommodation for the beach-goers.

Gwangalli Beach Useful Info

The beach is available to all guests from 9 AM up until 6 PM only.
However, during summertime (July to August), the beach area is open from
9 AM until 6:30 in the evening.

The maximum number of beachgoers is estimated at up to 100,000. I know that it is vast, but you cannot complain as it is accessible, and everyone craves a beach and such a happy and festive atmosphere.

Park Area
There are parking areas near the beach and some (paid per hour) nearby. Usually, the parking area near the beach is full.

Address
219, Gwanganhaebyeon-ro, Suyeong-gu, Busan
부산광역시 수영구 광안해변로 219 (광안동)

Getting to Gwangalli Beach

Aside from driving your car (or motorbike or bicycle), you can quickly get there via three public modes of transport. Here they are…

If you are coming from other cities or provinces in the Peninsula, you can go to the nearest express bus or intercity bus and buy your ticket for Busan City.

For those who are coming from the Seoul area, here’s how you can go…

By Express/Intercity Bus
Take a bus from Gangnam Express Bus Terminal to Busan Bus Terminal.

By Train
Take a train from Seoul Station to Busan Station.

By Subway in Busan City
Head to Geumryeon Station (Busan Subway Line 2) and then alight from Exit 1 or 3. Then make a U-turn and turn on the first street toward the beach. If you head towards the open and blue sea, you won’t miss your direction.

By Bus
From your location, you should search (or ask any locals or shop keepers) with the following bus numbers…

Bus No. 1, 38, 41, 62, 83, 83-1, 108

You should get off at Gwangalli Beach Bus Stop. Since each stop will be announced, you don’t need to worry about getting off on the wrong stop. Besides, you can also use your smartphone to track your destination.

Now, if you are really excited to visit Busan and Gwangalli, better start planning your break.

Thanks for reading!

You might like these

 • Fantastic Songjeong Beach Area

  Songjeong Beach Area provides you my unforgettable impressions of this homey beach area. It is simply beautiful, peaceful, and it offers what a traveler wants.

 • Dragon Haedong Yonggungsa Temple

  Haedong Yonggungsa Temple is believed to be established through a monk’s vision of a dragon. Explore this amazing temple with fantastic views of the sea.

 • Oryukdo Skywalk of Busan

  Oryukdo Skywalk is an exciting glass structure that gives one spectacular views of the blue sea and surroundings. The 5 islands are amazingly beautiful to see.

your messages

[Update] A Guide to Busan’s Best Beaches | gwangalli beach – Sambeauty

BLACK FRIDAY SALE: BOOK NOW!

A Guide to Busan’s Best Beaches

Summer at Gwanganli Beach, Busan, South Korea

Summer at Gwanganli Beach, Busan, South Korea

|

© Chelsea Marie Hicks / Flickr

Phoebe Taylor

27 March 2018

View

South Korea’s second largest city, Busan, contains historic temples, mountains, over 3.5 million inhabitants and beaches that rival those in Florida’s Miami. As the city is built right on the seafront, there are lots of beaches to choose from. Here’s our quick guide to Busan’s best beach spots.

Children play at Haeundae Beach’s annual Sand Festival, held in June.

|

© Garry Burns / Flickr

Haeundae

Haeundae is Busan’s party beach. Bars and clubs line its streets, as do backpacker hostels and Western food joints. Haeundae is popular with Koreans and foreigners alike, and its sands are often the site of art or music events. On a clear day, you can spot Japan’s coast from Dalmaji Hill, and at night, the sea reflects the skyscrapers of Marine City. When you’ve had enough sun, head to Haeundae Market for fresh seafood or explore Busan’s popular Sealife Centre.

How to get there: Take line 2 on the metro to Haeundae station, exit 3 and 5.

Gwangalli Beach, Busan

|

© Daniel Lee / Flickr

Gwangalli

Gwangalli is a little closer to Busan’s centre and a little less popular with foreigners, although it’s still a must-visit place for any tourist itinerary. Come at night to see Gwangan Bridge lit up (for fans of Marvel, the bridge was featured in the recent superhero movie Black Panther). Although the waves are very small, the occasional surfer does venture down here.

How to get there: Take metro line 2 either to Gwangan station (exit 5) or Geumnyeosan station (exit 3).

Sea defences at Songdo Beach, Busan

|

© travel oriented / Flickr

Songdo

Songdo Beach is smaller and more geared towards day visitors. Like the other beaches, Songdo is full of swimmers in the summer, and there are plenty of restaurants and cafes around. Walk above the sea on Songdo skywalk or take a cable car ride for a stunning view over the bay (best at sunset). It has a relaxed vibe and is most popular with locals.

How to get there: From Jagalchi metro station exit 2, take bus number 17, 26 or 61 and alight at Songdo Entrance.

Dadaepo Sunset Fountain of Dreams, an installation at Dadaepo Beach, Busan

|

© Republic of Korea / Flickr

Dadaepo

Dadaepo Beach is one of Busan’s hidden gems. It’s fairly far from the city centre (hence fewer visitors), but is one of the area’s most beautiful beaches. A little higher up the coast is marshland full of migratory birds (depending on the season). Dadaepo is most popular with locals in the know, and it’s a day trip kind of place; bring a picnic.

How to get there: From Busan Station, take bus number 2 or 98, or take metro line 1 to Dadaepo Beach station.

The East Sea seen from Songjeong Beach, Busan

|

© Vanessa / Flickr

Songjeong

Even though it’s close to Haeundae, the smaller Songjeong beach is much less crowded. It’s popular with surfers, as Busan’s most reliable waves are to be found here. In the summer, it’s a family destination, and children paddle in the beach’s shallow water. Songjeong Beach is home to the annual Songjeong Beach Festival and the Harvest Full Moon Seaweed Festival. At the northeast side of the beach are fishing spots, and you can also go on boat trips from here.

How to get there: From Haeundae metro station exit 7, take bus 100, 139 or 142 and alight at Seongjeong.


Busan về đêm đẹp nín thở | Đến Hàn Quốc mà chưa đi Busan là dở rồi!


Chuyên mục du lịch cùng Thành hôm nay xin được giới thiệu thành phố Busan với cảnh đêm đẹp xuất sắc nhaaaaaa

\”HOÀN THIỆN ƯỚC MƠ DU HỌC CÙNG A SÍNG\”
Chương trình Mentoring Du học Hàn Quốc, kết nối 11 và nhận lời khuyên và hỗ trợ từ mình (từ chọn trường, chọn ngành, định hướng tương lai, đến hòa nhập cuộc sống tại Hàn Quốc,…). Lưu ý: Chương trình có trả phí.
Tìm hiểu và đăng kí ngay tại: http://bit.ly/mentorASing
Ngoài ra, mình còn đang là Đại sứ cho DU HOC HÀN QUỐC SUNNY (https://duhocsunny.edu.vn/)
DUHOCHANQUOC ASINGDIDAIHAN

Instagram: tony.totonthanh | http://www.instagram.com/tony.totonthanh/
Facebook: Tô Tôn Thành | https://www.facebook.com/toton.thanh
Youtube channel: A SÍNG ĐI ĐẠI HÀN | http://bit.ly/asingdidaihan
FC Facebook group: TRẮNG | https://www.facebook.com/groups/2563372243713790/
Email (business only): [email protected]

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูเพิ่มเติม

Busan về đêm đẹp nín thở | Đến Hàn Quốc mà chưa đi Busan là dở rồi!

4K KOREA WALK – One of the 10 Fantastic Night View in Korea, Nice \u0026 Clean Future city near Seoul


Songdo Central Park is located on Incheon Subway Line 1 and right in front of Central Park Station. Central Park Station is an hour and a half away from Seoul Station in the center of Seoul.
It is a landbased site where the sea is buried, and the main facilities are International Passenger Terminal, International School, International Business Complex, Knowledge Information Industry Complex, International Chemical Complex, Landmark City, Bio Complex, Advanced Industrial Cluster, Aam Logistics Complex, and Incheon Techno Park. Some have been completed and some construction is under way.
I visit Songdo Central Park once a year, and every time I go, there are huge and wonderful buildings around me one by one, making the night view more and more spectacular. Sure enough, new apartment buildings were under construction again this time.
I think it is a place with such a beautiful night view in Korea except Busan.
Songdo Central Park is divided into two main areas, the eastern part of which is mostly visited by outside tourists, surrounded by surrounding skyscrapers. In the western part of the country, local residents can watch them exercise every evening or spend their time leisurely on the lake benches. It is impressive that the unique shopping buildings are built with a clean and pleasant atmosphere and old port warehouse style.
This is Songdo Central Park in Incheon, one of the top 10 nightscape attractions in Korea selected by STW😉

Map
Google https://goo.gl/maps/taqLNQPABprtWuHJ7
Naver http://naver.me/5bXd35N1

If you enjoyed the video, please like, subscribe, and set the alarm
It is a big help in the process of filming, editing, and uploading the next video😍

Please watch the commercial videos
in the front, back, and middle of the video until the end.
Advertising income is a great motivation for my video work.🤩

Email: [email protected]

Korea Walk 4K

4K KOREA WALK - One of the 10 Fantastic Night View in Korea, Nice \u0026 Clean Future city near Seoul

Pusan Gwangalli beach Nighlife part 2


Having fun at the beautiful scenery and lovely place… Gwangalli Beach Pusan City, South Korea

Pusan Gwangalli beach Nighlife part 2

Spring in Busan VLOG: gwangalli beach


Spend the Sunday in Busan with me 🙂
Instagram: https://www.instagram.com/naturally_monde/

SouthKorea Busan

Spring in Busan VLOG: gwangalli beach

Busan fireworks festival 2018 Gwangalli Beach


Gwangalli_Beach Busan_Fireworks_Festival
Nhạc trong video này
Bài hát: Tema D’amore Version 2
Nghệ sĩ: Ennio Morricone
Đĩa nhạc: Nuovo Cinema Paradiso (Original Motion Picture Soundtrack)
Bên cấp phép cho YouTube
[Merlin] Rossiter Road UK LTD (thay mặt cho EMI General Music srl); UMPG Publishing, LatinAutor SonyATV, BMI Broadcast Music Inc., UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA UBEM, ASCAP, Sony ATV Publishing, LatinAutor, SODRAC, União Brasileira de Compositores, LatinAutorPerf và 12 Hiệp hội bảo vệ quyền âm nhạc
Bài hát: Piano Man
Nghệ sĩ: Billy Joel
Đĩa nhạc: The Best of Tutti Frutti Collection Vol. 60
Tác giả: Billy Joel
Bên cấp phép cho YouTube
SME, KM Records (thay mặt cho Setco); ASCAP, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA UBEM, LatinAutorPerf, UMPG Publishing, CMRRA, LatinAutor UMPG, UMPI và 12 Hiệp hội bảo vệ quyền âm nhạc

Busan fireworks festival 2018 Gwangalli Beach

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูวิธีอื่นๆWiki

ขอบคุณมากสำหรับการดูหัวข้อโพสต์ gwangalli beach

[Update] collections — Container datatypes — Python 3.10.0 documentation | counter zero – Sambeauty

counter zero: คุณกำลังดูกระทู้

collections

— Container datatypes

Source code: Lib/collections/__init__.py

This module implements specialized container datatypes providing alternatives to
Python’s general purpose built-in containers, dict, list,
set, and tuple.

namedtuple()

factory function for creating tuple subclasses with named fields

deque

list-like container with fast appends and pops on either end

ChainMap

dict-like class for creating a single view of multiple mappings

Counter

dict subclass for counting hashable objects

OrderedDict

dict subclass that remembers the order entries were added

defaultdict

dict subclass that calls a factory function to supply missing values

UserDict

wrapper around dictionary objects for easier dict subclassing

UserList

wrapper around list objects for easier list subclassing

UserString

wrapper around string objects for easier string subclassing

ChainMap

objects

New in version 3.3.

A ChainMap class is provided for quickly linking a number of mappings
so they can be treated as a single unit. It is often much faster than creating
a new dictionary and running multiple update() calls.

The class can be used to simulate nested scopes and is useful in templating.

class collections.ChainMap

(

*

maps

)

A ChainMap groups multiple dicts or other mappings together to
create a single, updateable view. If no maps are specified, a single empty
dictionary is provided so that a new chain always has at least one mapping.

The underlying mappings are stored in a list. That list is public and can
be accessed or updated using the maps attribute. There is no other state.

Lookups search the underlying mappings successively until a key is found. In
contrast, writes, updates, and deletions only operate on the first mapping.

A ChainMap incorporates the underlying mappings by reference. So, if
one of the underlying mappings gets updated, those changes will be reflected
in ChainMap.

All of the usual dictionary methods are supported. In addition, there is a
maps attribute, a method for creating new subcontexts, and a property for
accessing all but the first mapping:

maps

A user updateable list of mappings. The list is ordered from
first-searched to last-searched. It is the only stored state and can
be modified to change which mappings are searched. The list should
always contain at least one mapping.

new_child

(

m

=

None

,

**

kwargs

)

Returns a new ChainMap containing a new map followed by
all of the maps in the current instance. If m is specified,
it becomes the new map at the front of the list of mappings; if not
specified, an empty dict is used, so that a call to d.new_child()
is equivalent to: ChainMap({}, *d.maps). If any keyword arguments
are specified, they update passed map or new empty dict. This method
is used for creating subcontexts that can be updated without altering
values in any of the parent mappings.

Changed in version 3.4: The optional m parameter was added.

Changed in version 3.10: Keyword arguments support was added.

parents

Property returning a new ChainMap containing all of the maps in
the current instance except the first one. This is useful for skipping
the first map in the search. Use cases are similar to those for the
nonlocal keyword used in nested scopes. The use cases also parallel those for the built-in
super() function. A reference to d.parents is equivalent to:
ChainMap(*d.maps[1:]).

Note, the iteration order of a ChainMap() is determined by
scanning the mappings last to first:

>>>

baseline

=

{

'music'

:

'bach'

,

'art'

:

'rembrandt'

}

>>>

adjustments

=

{

'art'

:

'van gogh'

,

'opera'

:

'carmen'

}

>>>

list

(

ChainMap

(

adjustments

,

baseline

))

['music', 'art', 'opera']

This gives the same ordering as a series of dict.update() calls
starting with the last mapping:

>>>

combined

=

baseline

.

copy

()

>>>

combined

.

update

(

adjustments

)

>>>

list

(

combined

)

['music', 'art', 'opera']

Changed in version 3.9: Added support for | and |= operators, specified in PEP 584.

See also

 • The MultiContext class
  in the Enthought CodeTools package has options to support
  writing to any mapping in the chain.

 • Django’s Context class
  for templating is a read-only chain of mappings. It also features
  pushing and popping of contexts similar to the
  new_child() method and the
  parents property.

 • The Nested Contexts recipe has options to control
  whether writes and other mutations apply only to the first mapping or to
  any mapping in the chain.

 • A greatly simplified read-only version of Chainmap.

ChainMap

Examples and Recipes

This section shows various approaches to working with chained maps.

Example of simulating Python’s internal lookup chain:

import

builtins

pylookup

=

ChainMap

(

locals

(),

globals

(),

vars

(

builtins

))

Example of letting user specified command-line arguments take precedence over
environment variables which in turn take precedence over default values:

import

os

,

argparse

defaults

=

{

'color'

:

'red'

,

'user'

:

'guest'

}

parser

=

argparse

.

ArgumentParser

()

parser

.

add_argument

(

'-u'

,

'--user'

)

parser

.

add_argument

(

'-c'

,

'--color'

)

namespace

=

parser

.

parse_args

()

command_line_args

=

{

k

:

v

for

k

,

v

in

vars

(

namespace

)

.

items

()

if

v

is

not

None

}

combined

=

ChainMap

(

command_line_args

,

os

.

environ

,

defaults

)

print

(

combined

[

'color'

])

print

(

combined

[

'user'

])

Example patterns for using the ChainMap class to simulate nested
contexts:

c

=

ChainMap

()

# Create root context

d

=

c

.

new_child

()

# Create nested child context

e

=

c

.

new_child

()

# Child of c, independent from d

e

.

maps

[

0

]

# Current context dictionary -- like Python's locals()

e

.

maps

[

-

1

]

# Root context -- like Python's globals()

e

.

parents

# Enclosing context chain -- like Python's nonlocals

d

[

'x'

]

=

1

# Set value in current context

d

[

'x'

]

# Get first key in the chain of contexts

del

d

[

'x'

]

# Delete from current context

list

(

d

)

# All nested values

k

in

d

# Check all nested values

len

(

d

)

# Number of nested values

d

.

items

()

# All nested items

dict

(

d

)

# Flatten into a regular dictionary

The ChainMap class only makes updates (writes and deletions) to the
first mapping in the chain while lookups will search the full chain. However,
if deep writes and deletions are desired, it is easy to make a subclass that
updates keys found deeper in the chain:

class

DeepChainMap

(

ChainMap

):

'Variant of ChainMap that allows direct updates to inner scopes'

def

__setitem__

(

self

,

key

,

value

):

for

mapping

in

self

.

maps

:

if

key

in

mapping

:

mapping

[

key

]

=

value

return

self

.

maps

[

0

][

key

]

=

value

def

__delitem__

(

self

,

key

):

for

mapping

in

self

.

maps

:

if

key

in

mapping

:

del

mapping

[

key

]

return

raise

KeyError

(

key

)

>>>

d

=

DeepChainMap

({

'zebra'

:

'black'

},

{

'elephant'

:

'blue'

},

{

'lion'

:

'yellow'

})

>>>

d

[

'lion'

]

=

'orange'

# update an existing key two levels down

>>>

d

[

'snake'

]

=

'red'

# new keys get added to the topmost dict

>>>

del

d

[

'elephant'

]

# remove an existing key one level down

>>>

d

# display result

DeepChainMap

({

'zebra'

:

'black'

,

'snake'

:

'red'

},

{},

{

'lion'

:

'orange'

})

Counter

objects

A counter tool is provided to support convenient and rapid tallies.
For example:

>>>

# Tally occurrences of words in a list

>>>

cnt

=

Counter

()

>>>

for

word

in

[

'red'

,

'blue'

,

'red'

,

'green'

,

'blue'

,

'blue'

]:

...

cnt

[

word

]

+=

1

>>>

cnt

Counter({'blue': 3, 'red': 2, 'green': 1})

>>>

# Find the ten most common words in Hamlet

>>>

import

re

>>>

words

=

re

.

findall

(

r

'\w+'

,

open

(

'hamlet.txt'

)

.

read

()

.

lower

())

>>>

Counter

(

words

)

.

most_common

(

10

)

[('the', 1143), ('and', 966), ('to', 762), ('of', 669), ('i', 631),

('you', 554), ('a', 546), ('my', 514), ('hamlet', 471), ('in', 451)]

class collections.Counter

(

[

iterable-or-mapping

]

)

A Counter is a dict subclass for counting hashable objects.
It is a collection where elements are stored as dictionary keys
and their counts are stored as dictionary values. Counts are allowed to be
any integer value including zero or negative counts. The Counter
class is similar to bags or multisets in other languages.

Elements are counted from an iterable or initialized from another
mapping (or counter):

>>>

c

=

Counter

()

# a new, empty counter

>>>

c

=

Counter

(

'gallahad'

)

# a new counter from an iterable

>>>

c

=

Counter

({

'red'

:

4

,

'blue'

:

2

})

# a new counter from a mapping

>>>

c

=

Counter

(

cats

=

4

,

dogs

=

8

)

# a new counter from keyword args

Counter objects have a dictionary interface except that they return a zero
count for missing items instead of raising a KeyError:

>>>

c

=

Counter

([

'eggs'

,

'ham'

])

>>>

c

[

'bacon'

]

# count of a missing element is zero

0

Setting a count to zero does not remove an element from a counter.
Use del to remove it entirely:

>>>

c

[

'sausage'

]

=

0

# counter entry with a zero count

>>>

del

c

[

'sausage'

]

# del actually removes the entry

New in version 3.1.

Changed in version 3.7: As a dict subclass, Counter
Inherited the capability to remember insertion order. Math operations
on Counter objects also preserve order. Results are ordered
according to when an element is first encountered in the left operand
and then by the order encountered in the right operand.

Counter objects support three methods beyond those available for all
dictionaries:

elements

(

)

Return an iterator over elements repeating each as many times as its
count. Elements are returned in the order first encountered. If an
element’s count is less than one, elements() will ignore it.

>>>

c

=

Counter

(

a

=

4

,

b

=

2

,

c

=

0

,

d

=-

2

)

>>>

sorted

(

c

.

elements

())

['a', 'a', 'a', 'a', 'b', 'b']

most_common

(

[

n

]

)

Return a list of the n most common elements and their counts from the
most common to the least. If n is omitted or None,
most_common() returns all elements in the counter.
Elements with equal counts are ordered in the order first encountered:

>>>

Counter

(

'abracadabra'

)

.

most_common

(

3

)

[('a', 5), ('b', 2), ('r', 2)]

subtract

(

[

iterable-or-mapping

]

)

Elements are subtracted from an iterable or from another mapping
(or counter). Like dict.update() but subtracts counts instead
of replacing them. Both inputs and outputs may be zero or negative.

>>>

c

=

Counter

(

a

=

4

,

b

=

2

,

c

=

0

,

d

=-

2

)

>>>

d

=

Counter

(

a

=

1

,

b

=

2

,

c

=

3

,

d

=

4

)

>>>

c

.

subtract

(

d

)

>>>

c

Counter({'a': 3, 'b': 0, 'c': -3, 'd': -6})

New in version 3.2.

total

(

)

Compute the sum of the counts.

>>>

c

=

Counter

(

a

=

10

,

b

=

5

,

c

=

0

)

>>>

c

.

total

()

15

New in version 3.10.

The usual dictionary methods are available for Counter objects
except for two which work differently for counters.

fromkeys

(

iterable

)

This class method is not implemented for Counter objects.

Elements are counted from an iterable or added-in from another
mapping (or counter). Like dict.update() but adds counts
instead of replacing them. Also, the iterable is expected to be a
sequence of elements, not a sequence of (key, value) pairs.

Counters support rich comparison operators for equality, subset, and
superset relationships: ==, !=, <, <=, >, >=.
All of those tests treat missing elements as having zero counts so that
Counter(a=1) == Counter(a=1, b=0) returns true.

New in version 3.10: Rich comparison operations were added.

Changed in version 3.10: In equality tests, missing elements are treated as having zero counts.
Formerly, Counter(a=3) and Counter(a=3, b=0) were considered
distinct.

Common patterns for working with Counter objects:

c

.

total

()

# total of all counts

c

.

clear

()

# reset all counts

list

(

c

)

# list unique elements

set

(

c

)

# convert to a set

dict

(

c

)

# convert to a regular dictionary

c

.

items

()

# convert to a list of (elem, cnt) pairs

Counter

(

dict

(

list_of_pairs

))

# convert from a list of (elem, cnt) pairs

c

.

most_common

()[:

-

n

-

1

:

-

1

]

# n least common elements

+

c

# remove zero and negative counts

Several mathematical operations are provided for combining Counter
objects to produce multisets (counters that have counts greater than zero).
Addition and subtraction combine counters by adding or subtracting the counts
of corresponding elements. Intersection and union return the minimum and
maximum of corresponding counts. Each operation can accept inputs with signed
counts, but the output will exclude results with counts of zero or less.

>>>

c

=

Counter

(

a

=

3

,

b

=

1

)

>>>

d

=

Counter

(

a

=

1

,

b

=

2

)

>>>

c

+

d

# add two counters together: c[x] + d[x]

Counter({'a': 4, 'b': 3})

>>>

c

-

d

# subtract (keeping only positive counts)

Counter({'a': 2})

>>>

c

&

d

# intersection: min(c[x], d[x])

Counter({'a': 1, 'b': 1})

>>>

c

|

d

# union: max(c[x], d[x])

Counter({'a': 3, 'b': 2})

Unary addition and subtraction are shortcuts for adding an empty counter
or subtracting from an empty counter.

>>>

c

=

Counter

(

a

=

2

,

b

=-

4

)

>>>

+

c

Counter({'a': 2})

>>>

-

c

Counter({'b': 4})

New in version 3.3: Added support for unary plus, unary minus, and in-place multiset operations.

Note

Counters were primarily designed to work with positive integers to represent
running counts; however, care was taken to not unnecessarily preclude use
cases needing other types or negative values. To help with those use cases,
this section documents the minimum range and type restrictions.

 • The Counter class itself is a dictionary subclass with no
  restrictions on its keys and values. The values are intended to be numbers
  representing counts, but you could store anything in the value field.

 • The most_common() method requires only that the values be orderable.

 • For in-place operations such as c[key] += 1, the value type need only
  support addition and subtraction. So fractions, floats, and decimals would
  work and negative values are supported. The same is also true for
  update() and subtract() which allow negative and zero values
  for both inputs and outputs.

 • The multiset methods are designed only for use cases with positive values.
  The inputs may be negative or zero, but only outputs with positive values
  are created. There are no type restrictions, but the value type needs to
  support addition, subtraction, and comparison.

 • The elements() method requires integer counts. It ignores zero and
  negative counts.

See also

 • Bag class
  in Smalltalk.

 • Wikipedia entry for Multisets.

 • C++ multisets
  tutorial with examples.

 • For mathematical operations on multisets and their use cases, see
  Knuth, Donald. The Art of Computer Programming Volume II,
  Section 4.6.3, Exercise 19.

 • To enumerate all distinct multisets of a given size over a given set of
  elements, see itertools.combinations_with_replacement():

  map

  (

  Counter

  ,

  combinations_with_replacement

  (

  'ABC'

  ,

  2

  ))

  # --> AA AB AC BB BC CC

deque

objects

class collections.deque

(

[

iterable

[

, maxlen

]

]

)

Returns a new deque object initialized left-to-right (using append()) with
data from iterable. If iterable is not specified, the new deque is empty.

Deques are a generalization of stacks and queues (the name is pronounced “deck”
and is short for “double-ended queue”). Deques support thread-safe, memory
efficient appends and pops from either side of the deque with approximately the
same O(1) performance in either direction.

Though list objects support similar operations, they are optimized for
fast fixed-length operations and incur O(n) memory movement costs for
pop(0) and insert(0, v) operations which change both the size and
position of the underlying data representation.

If maxlen is not specified or is None, deques may grow to an
arbitrary length. Otherwise, the deque is bounded to the specified maximum
length. Once a bounded length deque is full, when new items are added, a
corresponding number of items are discarded from the opposite end. Bounded
length deques provide functionality similar to the tail filter in
Unix. They are also useful for tracking transactions and other pools of data
where only the most recent activity is of interest.

Deque objects support the following methods:

append

(

x

)

Add x to the right side of the deque.

appendleft

(

x

)

Add x to the left side of the deque.

clear

(

)

Remove all elements from the deque leaving it with length 0.

copy

(

)

Create a shallow copy of the deque.

New in version 3.5.

count

(

x

)

Count the number of deque elements equal to x.

New in version 3.2.

extend

(

iterable

)

Extend the right side of the deque by appending elements from the iterable
argument.

extendleft

(

iterable

)

Extend the left side of the deque by appending elements from iterable.
Note, the series of left appends results in reversing the order of
elements in the iterable argument.

index

(

x

[

, start

[

, stop

]

]

)

Return the position of x in the deque (at or after index start
and before index stop). Returns the first match or raises
ValueError if not found.

New in version 3.5.

insert

(

i

,

x

)

Insert x into the deque at position i.

If the insertion would cause a bounded deque to grow beyond maxlen,
an IndexError is raised.

New in version 3.5.

pop

(

)

Remove and return an element from the right side of the deque. If no
elements are present, raises an IndexError.

popleft

(

)

Remove and return an element from the left side of the deque. If no
elements are present, raises an IndexError.

remove

(

value

)

Remove the first occurrence of value. If not found, raises a
ValueError.

reverse

(

)

Reverse the elements of the deque in-place and then return None.

New in version 3.2.

rotate

(

n

=

1

)

Rotate the deque n steps to the right. If n is negative, rotate
to the left.

When the deque is not empty, rotating one step to the right is equivalent
to d.appendleft(d.pop()), and rotating one step to the left is
equivalent to d.append(d.popleft()).

Deque objects also provide one read-only attribute:

maxlen

Maximum size of a deque or None if unbounded.

New in version 3.1.

In addition to the above, deques support iteration, pickling, len(d),
reversed(d), copy.copy(d), copy.deepcopy(d), membership testing with
the in operator, and subscript references such as d[0] to access
the first element. Indexed access is O(1) at both ends but slows to O(n) in
the middle. For fast random access, use lists instead.

Starting in version 3.5, deques support __add__(), __mul__(),
and __imul__().

Example:

>>>

from

collections

import

deque

>>>

d

=

deque

(

'ghi'

)

# make a new deque with three items

>>>

for

elem

in

d

:

# iterate over the deque's elements

...

print

(

elem

.

upper

())

G

H

I

>>>

d

.

append

(

'j'

)

# add a new entry to the right side

>>>

d

.

appendleft

(

'f'

)

# add a new entry to the left side

>>>

d

# show the representation of the deque

deque(['f', 'g', 'h', 'i', 'j'])

>>>

d

.

pop

()

# return and remove the rightmost item

'j'

>>>

d

.

popleft

()

# return and remove the leftmost item

'f'

>>>

list

(

d

)

# list the contents of the deque

['g', 'h', 'i']

>>>

d

[

0

]

# peek at leftmost item

'g'

>>>

d

[

-

1

]

# peek at rightmost item

'i'

>>>

list

(

reversed

(

d

))

# list the contents of a deque in reverse

['i', 'h', 'g']

>>>

'h'

in

d

# search the deque

True

>>>

d

.

extend

(

'jkl'

)

# add multiple elements at once

>>>

d

deque(['g', 'h', 'i', 'j', 'k', 'l'])

>>>

d

.

rotate

(

1

)

# right rotation

>>>

d

deque(['l', 'g', 'h', 'i', 'j', 'k'])

>>>

d

.

rotate

(

-

1

)

# left rotation

>>>

d

deque(['g', 'h', 'i', 'j', 'k', 'l'])

>>>

deque

(

reversed

(

d

))

# make a new deque in reverse order

deque(['l', 'k', 'j', 'i', 'h', 'g'])

>>>

d

.

clear

()

# empty the deque

>>>

d

.

pop

()

# cannot pop from an empty deque

Traceback (most recent call last):

File

"<pyshell#6>"

,

line

1

,

in

-

toplevel

-

d

.

pop

()

IndexError

:

pop from an empty deque

>>>

d

.

extendleft

(

'abc'

)

# extendleft() reverses the input order

>>>

d

deque(['c', 'b', 'a'])

deque

Recipes

This section shows various approaches to working with deques.

Bounded length deques provide functionality similar to the tail filter
in Unix:

def

tail

(

filename

,

n

=

10

):

'Return the last n lines of a file'

with

open

(

filename

)

as

f

:

return

deque

(

f

,

n

)

Another approach to using deques is to maintain a sequence of recently
added elements by appending to the right and popping to the left:

def

moving_average

(

iterable

,

n

=

3

):

# moving_average([40, 30, 50, 46, 39, 44]) --> 40.0 42.0 45.0 43.0

# http://en.wikipedia.org/wiki/Moving_average

it

=

iter

(

iterable

)

d

=

deque

(

itertools

.

islice

(

it

,

n

-

1

))

d

.

appendleft

(

0

)

s

=

sum

(

d

)

for

elem

in

it

:

s

+=

elem

-

d

.

popleft

()

d

.

append

(

elem

)

yield

s

/

n

A round-robin scheduler can be implemented with
input iterators stored in a deque. Values are yielded from the active
iterator in position zero. If that iterator is exhausted, it can be removed
with popleft(); otherwise, it can be cycled back to the end with
the rotate() method:

def

roundrobin

(

*

iterables

):

"roundrobin('ABC', 'D', 'EF') --> A D E B F C"

iterators

=

deque

(

map

(

iter

,

iterables

))

while

iterators

:

try

:

while

True

:

yield

next

(

iterators

[

0

])

iterators

.

rotate

(

-

1

)

except

StopIteration

:

# Remove an exhausted iterator.

iterators

.

popleft

()

The rotate() method provides a way to implement deque slicing and
deletion. For example, a pure Python implementation of del d[n] relies on
the rotate() method to position elements to be popped:

def

delete_nth

(

d

,

n

):

d

.

rotate

(

-

n

)

d

.

popleft

()

d

.

rotate

(

n

)

To implement deque slicing, use a similar approach applying
rotate() to bring a target element to the left side of the deque. Remove
old entries with popleft(), add new entries with extend(), and then
reverse the rotation.
With minor variations on that approach, it is easy to implement Forth style
stack manipulations such as dup, drop, swap, over, pick,
rot, and roll.

defaultdict

objects

class collections.defaultdict

(

default_factory=None, /

[

, …

]

)

Return a new dictionary-like object. defaultdict is a subclass of the
built-in dict class. It overrides one method and adds one writable
instance variable. The remaining functionality is the same as for the
dict class and is not documented here.

The first argument provides the initial value for the default_factory
attribute; it defaults to None. All remaining arguments are treated the same
as if they were passed to the dict constructor, including keyword
arguments.

defaultdict objects support the following method in addition to the
standard dict operations:

__missing__

(

key

)

If the default_factory attribute is None, this raises a
KeyError exception with the key as argument.

If default_factory is not None, it is called without arguments
to provide a default value for the given key, this value is inserted in
the dictionary for the key, and returned.

If calling default_factory raises an exception this exception is
propagated unchanged.

This method is called by the __getitem__() method of the
dict class when the requested key is not found; whatever it
returns or raises is then returned or raised by __getitem__().

Note that __missing__() is not called for any operations besides
__getitem__(). This means that get() will, like normal
dictionaries, return None as a default rather than using
default_factory.

defaultdict objects support the following instance variable:

default_factory

This attribute is used by the __missing__() method; it is
initialized from the first argument to the constructor, if present, or to
None, if absent.

Changed in version 3.9: Added merge (|) and update (|=) operators, specified in
PEP 584.

defaultdict

Examples

Using list as the default_factory, it is easy to group a
sequence of key-value pairs into a dictionary of lists:

>>>

s

=

[(

'yellow'

,

1

),

(

'blue'

,

2

),

(

'yellow'

,

3

),

(

'blue'

,

4

),

(

'red'

,

1

)]

>>>

d

=

defaultdict

(

list

)

>>>

for

k

,

v

in

s

:

...

d

[

k

]

.

append

(

v

)

...

>>>

sorted

(

d

.

items

())

[('blue', [2, 4]), ('red', [1]), ('yellow', [1, 3])]

When each key is encountered for the first time, it is not already in the
mapping; so an entry is automatically created using the default_factory
function which returns an empty list. The list.append()
operation then attaches the value to the new list. When keys are encountered
again, the look-up proceeds normally (returning the list for that key) and the
list.append() operation adds another value to the list. This technique is
simpler and faster than an equivalent technique using dict.setdefault():

>>>

d

=

{}

>>>

for

k

,

v

in

s

:

...

d

.

setdefault

(

k

,

[])

.

append

(

v

)

...

>>>

sorted

(

d

.

items

())

[('blue', [2, 4]), ('red', [1]), ('yellow', [1, 3])]

Setting the default_factory to int makes the
defaultdict useful for counting (like a bag or multiset in other
languages):

>>>

s

=

'mississippi'

>>>

d

=

defaultdict

(

int

)

>>>

for

k

in

s

:

...

d

[

k

]

+=

1

...

>>>

sorted

(

d

.

items

())

[('i', 4), ('m', 1), ('p', 2), ('s', 4)]

When a letter is first encountered, it is missing from the mapping, so the
default_factory function calls int() to supply a default count of
zero. The increment operation then builds up the count for each letter.

The function int() which always returns zero is just a special case of
constant functions. A faster and more flexible way to create constant functions
is to use a lambda function which can supply any constant value (not just
zero):

>>>

def

constant_factory

(

value

):

...

return

lambda

:

value

>>>

d

=

defaultdict

(

constant_factory

(

'<missing>'

))

>>>

d

.

update

(

name

=

'John'

,

action

=

'ran'

)

>>>

'

%(name)s

%(action)s

to

%(object)s

'

%

d

'John ran to <missing>'

Setting the default_factory to set makes the
defaultdict useful for building a dictionary of sets:

>>>

s

=

[(

'red'

,

1

),

(

'blue'

,

2

),

(

'red'

,

3

),

(

'blue'

,

4

),

(

'red'

,

1

),

(

'blue'

,

4

)]

>>>

d

=

defaultdict

(

set

)

>>>

for

k

,

v

in

s

:

...

d

[

k

]

.

add

(

v

)

...

>>>

sorted

(

d

.

items

())

[('blue', {2, 4}), ('red', {1, 3})]

namedtuple()

Factory Function for Tuples with Named Fields

Named tuples assign meaning to each position in a tuple and allow for more readable,
self-documenting code. They can be used wherever regular tuples are used, and
they add the ability to access fields by name instead of position index.

collections.namedtuple

(

typename

,

field_names

,

*

,

rename

=

False

,

defaults

=

None

,

module

=

None

)

Returns a new tuple subclass named typename. The new subclass is used to
create tuple-like objects that have fields accessible by attribute lookup as
well as being indexable and iterable. Instances of the subclass also have a
helpful docstring (with typename and field_names) and a helpful __repr__()
method which lists the tuple contents in a name=value format.

The field_names are a sequence of strings such as ['x', 'y'].
Alternatively, field_names can be a single string with each fieldname
separated by whitespace and/or commas, for example 'x y' or 'x, y'.

Any valid Python identifier may be used for a fieldname except for names
starting with an underscore. Valid identifiers consist of letters, digits,
and underscores but do not start with a digit or underscore and cannot be
a keyword such as class, for, return, global, pass,
or raise.

If rename is true, invalid fieldnames are automatically replaced
with positional names. For example, ['abc', 'def', 'ghi', 'abc'] is
converted to ['abc', '_1', 'ghi', '_3'], eliminating the keyword
def and the duplicate fieldname abc.

defaults can be None or an iterable of default values.
Since fields with a default value must come after any fields without a
default, the defaults are applied to the rightmost parameters. For
example, if the fieldnames are ['x', 'y', 'z'] and the defaults are
(1, 2), then x will be a required argument, y will default to
1, and z will default to 2.

If module is defined, the __module__ attribute of the named tuple is
set to that value.

Named tuple instances do not have per-instance dictionaries, so they are
lightweight and require no more memory than regular tuples.

To support pickling, the named tuple class should be assigned to a variable
that matches typename.

Changed in version 3.1: Added support for rename.

Changed in version 3.6: The verbose and rename parameters became
keyword-only arguments.

Changed in version 3.6: Added the module parameter.

Changed in version 3.7: Removed the verbose parameter and the _source attribute.

Changed in version 3.7: Added the defaults parameter and the _field_defaults
attribute.

>>>

# Basic example

>>>

Point

=

namedtuple

(

'Point'

,

[

'x'

,

'y'

])

>>>

p

=

Point

(

11

,

y

=

22

)

# instantiate with positional or keyword arguments

>>>

p

[

0

]

+

p

[

1

]

# indexable like the plain tuple (11, 22)

33

>>>

x

,

y

=

p

# unpack like a regular tuple

>>>

x

,

y

(11, 22)

>>>

p

.

x

+

p

.

y

# fields also accessible by name

33

>>>

p

# readable __repr__ with a name=value style

Point(x=11, y=22)

Named tuples are especially useful for assigning field names to result tuples returned
by the csv or sqlite3 modules:

EmployeeRecord

=

namedtuple

(

'EmployeeRecord'

,

'name, age, title, department, paygrade'

)

import

csv

for

emp

in

map

(

EmployeeRecord

.

_make

,

csv

.

reader

(

open

(

"employees.csv"

,

"rb"

))):

print

(

emp

.

name

,

emp

.

title

)

import

sqlite3

conn

=

sqlite3

.

connect

(

'/companydata'

)

cursor

=

conn

.

cursor

()

cursor

.

execute

(

'SELECT name, age, title, department, paygrade FROM employees'

)

for

emp

in

map

(

EmployeeRecord

.

_make

,

cursor

.

fetchall

()):

print

(

emp

.

name

,

emp

.

title

)

In addition to the methods inherited from tuples, named tuples support
three additional methods and two attributes. To prevent conflicts with
field names, the method and attribute names start with an underscore.

classmethod somenamedtuple._make

(

iterable

)

Class method that makes a new instance from an existing sequence or iterable.

>>>

t

=

[

11

,

22

]

>>>

Point

.

_make

(

t

)

Point(x=11, y=22)

somenamedtuple._asdict

(

)

Return a new dict which maps field names to their corresponding
values:

>>>

p

=

Point

(

x

=

11

,

y

=

22

)

>>>

p

.

_asdict

()

{'x': 11, 'y': 22}

Changed in version 3.1: Returns an OrderedDict instead of a regular dict.

Changed in version 3.8: Returns a regular dict instead of an OrderedDict.
As of Python 3.7, regular dicts are guaranteed to be ordered. If the
extra features of OrderedDict are required, the suggested
remediation is to cast the result to the desired type:
OrderedDict(nt._asdict()).

somenamedtuple._replace

(

**

kwargs

)

Return a new instance of the named tuple replacing specified fields with new
values:

>>>

p

=

Point

(

x

=

11

,

y

=

22

)

>>>

p

.

_replace

(

x

=

33

)

Point(x=33, y=22)

>>>

for

partnum

,

record

in

inventory

.

items

():

...

inventory

[

partnum

]

=

record

.

_replace

(

price

=

newprices

[

partnum

],

timestamp

=

time

.

now

())

somenamedtuple._fields

Tuple of strings listing the field names. Useful for introspection
and for creating new named tuple types from existing named tuples.

>>>

p

.

_fields

# view the field names

('x', 'y')

>>>

Color

=

namedtuple

(

'Color'

,

'red green blue'

)

>>>

Pixel

=

namedtuple

(

'Pixel'

,

Point

.

_fields

+

Color

.

_fields

)

>>>

Pixel

(

11

,

22

,

128

,

255

,

0

)

Pixel(x=11, y=22, red=128, green=255, blue=0)

somenamedtuple._field_defaults

Dictionary mapping field names to default values.

>>>

Account

=

namedtuple

(

'Account'

,

[

'type'

,

'balance'

],

defaults

=

[

0

])

>>>

Account

.

_field_defaults

{'balance': 0}

>>>

Account

(

'premium'

)

Account(type='premium', balance=0)

To retrieve a field whose name is stored in a string, use the getattr()
function:

>>>

getattr

(

p

,

'x'

)

11

To convert a dictionary to a named tuple, use the double-star-operator
(as described in Unpacking Argument Lists):

>>>

d

=

{

'x'

:

11

,

'y'

:

22

}

>>>

Point

(

**

d

)

Point(x=11, y=22)

Since a named tuple is a regular Python class, it is easy to add or change
functionality with a subclass. Here is how to add a calculated field and
a fixed-width print format:

>>>

class

Point

(

namedtuple

(

'Point'

,

[

'x'

,

'y'

])):

...

__slots__

=

()

...

@property

...

def

hypot

(

self

):

...

return

(

self

.

x

**

2

+

self

.

y

**

2

)

**

0.5

...

def

__str__

(

self

):

...

return

'Point: x=

%6.3f

y=

%6.3f

hypot=

%6.3f

'

%

(

self

.

x

,

self

.

y

,

self

.

hypot

)

>>>

for

p

in

Point

(

3

,

4

),

Point

(

14

,

5

/

7

):

...

print

(

p

)

Point: x= 3.000 y= 4.000 hypot= 5.000

Point: x=14.000 y= 0.714 hypot=14.018

The subclass shown above sets __slots__ to an empty tuple. This helps
keep memory requirements low by preventing the creation of instance dictionaries.

Subclassing is not useful for adding new, stored fields. Instead, simply
create a new named tuple type from the _fields attribute:

>>>

Point3D

=

namedtuple

(

'Point3D'

,

Point

.

_fields

+

(

'z'

,))

Docstrings can be customized by making direct assignments to the __doc__
fields:

>>>

Book

=

namedtuple

(

'Book'

,

[

'id'

,

'title'

,

'authors'

])

>>>

Book

.

__doc__

+=

': Hardcover book in active collection'

>>>

Book

.

id

.

__doc__

=

'13-digit ISBN'

>>>

Book

.

title

.

__doc__

=

'Title of first printing'

>>>

Book

.

authors

.

__doc__

=

'List of authors sorted by last name'

Changed in version 3.5: Property docstrings became writeable.

See also

 • See typing.NamedTuple for a way to add type hints for named
  tuples. It also provides an elegant notation using the class
  keyword:

  class

  Component

  (

  NamedTuple

  ):

  part_number

  :

  int

  weight

  :

  float

  description

  :

  Optional

  [

  str

  ]

  =

  None

 • See types.SimpleNamespace() for a mutable namespace based on an
  underlying dictionary instead of a tuple.

 • The dataclasses module provides a decorator and functions for
  automatically adding generated special methods to user-defined classes.

OrderedDict

objects

Ordered dictionaries are just like regular dictionaries but have some extra
capabilities relating to ordering operations. They have become less
important now that the built-in dict class gained the ability
to remember insertion order (this new behavior became guaranteed in
Python 3.7).

Some differences from dict still remain:

 • The regular dict was designed to be very good at mapping
  operations. Tracking insertion order was secondary.

 • The OrderedDict was designed to be good at reordering operations.
  Space efficiency, iteration speed, and the performance of update
  operations were secondary.

 • Algorithmically, OrderedDict can handle frequent reordering
  operations better than dict. This makes it suitable for tracking
  recent accesses (for example in an LRU cache).

 • The equality operation for OrderedDict checks for matching order.

 • The popitem() method of OrderedDict has a different
  signature. It accepts an optional argument to specify which item is popped.

 • OrderedDict has a move_to_end() method to
  efficiently reposition an element to an endpoint.

 • Until Python 3.8, dict lacked a __reversed__() method.

class collections.OrderedDict

(

[

items

]

)

Return an instance of a dict subclass that has methods
specialized for rearranging dictionary order.

New in version 3.1.

popitem

(

last

=

True

)

The popitem() method for ordered dictionaries returns and removes a
(key, value) pair. The pairs are returned in
LIFO order if last is true
or FIFO order if false.

move_to_end

(

key

,

last

=

True

)

Move an existing key to either end of an ordered dictionary. The item
is moved to the right end if last is true (the default) or to the
beginning if last is false. Raises KeyError if the key does
not exist:

>>>

d

=

OrderedDict

.

fromkeys

(

'abcde'

)

>>>

d

.

move_to_end

(

'b'

)

>>>

''

.

join

(

d

.

keys

())

'acdeb'

>>>

d

.

move_to_end

(

'b'

,

last

=

False

)

>>>

''

.

join

(

d

.

keys

())

'bacde'

New in version 3.2.

In addition to the usual mapping methods, ordered dictionaries also support
reverse iteration using reversed().

Equality tests between OrderedDict objects are order-sensitive
and are implemented as list(od1.items())==list(od2.items()).
Equality tests between OrderedDict objects and other
Mapping objects are order-insensitive like regular
dictionaries. This allows OrderedDict objects to be substituted
anywhere a regular dictionary is used.

Changed in version 3.5: The items, keys, and values views
of OrderedDict now support reverse iteration using reversed().

Changed in version 3.6: With the acceptance of PEP 468, order is retained for keyword arguments
passed to the OrderedDict constructor and its update()
method.

Changed in version 3.9: Added merge (|) and update (|=) operators, specified in PEP 584.

OrderedDict

Examples and Recipes

It is straightforward to create an ordered dictionary variant
that remembers the order the keys were last inserted.
If a new entry overwrites an existing entry, the
original insertion position is changed and moved to the end:

class

LastUpdatedOrderedDict

(

OrderedDict

):

'Store items in the order the keys were last added'

def

__setitem__

(

self

,

key

,

value

):

super

()

.

__setitem__

(

key

,

value

)

self

.

move_to_end

(

key

)

An OrderedDict would also be useful for implementing
variants of functools.lru_cache():

from

time

import

time

class

TimeBoundedLRU

:

"LRU Cache that invalidates and refreshes old entries."

def

__init__

(

self

,

func

,

maxsize

=

128

,

maxage

=

30

):

self

.

cache

=

OrderedDict

()

# { args : (timestamp, result)}

self

.

func

=

func

self

.

maxsize

=

maxsize

self

.

maxage

=

maxage

def

__call__

(

self

,

*

args

):

if

args

in

self

.

cache

:

self

.

cache

.

move_to_end

(

args

)

timestamp

,

result

=

self

.

cache

[

args

]

if

time

()

-

timestamp

<=

self

.

maxage

:

return

result

result

=

self

.

func

(

*

args

)

self

.

cache

[

args

]

=

time

(),

result

if

len

(

self

.

cache

)

>

self

.

maxsize

:

self

.

cache

.

popitem

(

0

)

return

result

class

MultiHitLRUCache

:

""" LRU cache that defers caching a result until

it has been requested multiple times.

To avoid flushing the LRU cache with one-time requests,

we don't cache until a request has been made more than once.

"""

def

__init__

(

self

,

func

,

maxsize

=

128

,

maxrequests

=

4096

,

cache_after

=

1

):

self

.

requests

=

OrderedDict

()

# { uncached_key : request_count }

self

.

cache

=

OrderedDict

()

# { cached_key : function_result }

self

.

func

=

func

self

.

maxrequests

=

maxrequests

# max number of uncached requests

self

.

maxsize

=

maxsize

# max number of stored return values

self

.

cache_after

=

cache_after

def

__call__

(

self

,

*

args

):

if

args

in

self

.

cache

:

self

.

cache

.

move_to_end

(

args

)

return

self

.

cache

[

args

]

result

=

self

.

func

(

*

args

)

self

.

requests

[

args

]

=

self

.

requests

.

get

(

args

,

0

)

+

1

if

self

.

requests

[

args

]

<=

self

.

cache_after

:

self

.

requests

.

move_to_end

(

args

)

if

len

(

self

.

requests

)

>

self

.

maxrequests

:

self

.

requests

.

popitem

(

0

)

else

:

self

.

requests

.

pop

(

args

,

None

)

self

.

cache

[

args

]

=

result

if

len

(

self

.

cache

)

>

self

.

maxsize

:

self

.

cache

.

popitem

(

0

)

return

result

UserDict

objects

The class, UserDict acts as a wrapper around dictionary objects.
The need for this class has been partially supplanted by the ability to
subclass directly from dict; however, this class can be easier
to work with because the underlying dictionary is accessible as an
attribute.

class collections.UserDict

(

[

initialdata

]

)

Class that simulates a dictionary. The instance’s contents are kept in a
regular dictionary, which is accessible via the data attribute of
UserDict instances. If initialdata is provided, data is
initialized with its contents; note that a reference to initialdata will not
be kept, allowing it to be used for other purposes.

In addition to supporting the methods and operations of mappings,
UserDict instances provide the following attribute:

data

A real dictionary used to store the contents of the UserDict
class.

UserList

objects

This class acts as a wrapper around list objects. It is a useful base class
for your own list-like classes which can inherit from them and override
existing methods or add new ones. In this way, one can add new behaviors to
lists.

The need for this class has been partially supplanted by the ability to
subclass directly from list; however, this class can be easier
to work with because the underlying list is accessible as an attribute.

class collections.UserList

(

[

list

]

)

Class that simulates a list. The instance’s contents are kept in a regular
list, which is accessible via the data attribute of UserList
instances. The instance’s contents are initially set to a copy of list,
defaulting to the empty list []. list can be any iterable, for
example a real Python list or a UserList object.

In addition to supporting the methods and operations of mutable sequences,
UserList instances provide the following attribute:

data

A real list object used to store the contents of the
UserList class.

Subclassing requirements: Subclasses of UserList are expected to
offer a constructor which can be called with either no arguments or one
argument. List operations which return a new sequence attempt to create an
instance of the actual implementation class. To do so, it assumes that the
constructor can be called with a single parameter, which is a sequence object
used as a data source.

If a derived class does not wish to comply with this requirement, all of the
special methods supported by this class will need to be overridden; please
consult the sources for information about the methods which need to be provided
in that case.

UserString

objects

The class, UserString acts as a wrapper around string objects.
The need for this class has been partially supplanted by the ability to
subclass directly from str; however, this class can be easier
to work with because the underlying string is accessible as an
attribute.

class collections.UserString

(

seq

)

Class that simulates a string object. The instance’s
content is kept in a regular string object, which is accessible via the
data attribute of UserString instances. The instance’s
contents are initially set to a copy of seq. The seq argument can
be any object which can be converted into a string using the built-in
str() function.

In addition to supporting the methods and operations of strings,
UserString instances provide the following attribute:

data

A real str object used to store the contents of the
UserString class.

Changed in version 3.5: New methods __getnewargs__, __rmod__, casefold,
format_map, isprintable, and maketrans.

[NEW] Count set bits in an integer | counter zero – Sambeauty

 

Write an efficient program to count the number of 1s in the binary representation of an integer.

Examples : 

Attention reader! Don’t stop learning now. Get hold of all the important DSA concepts with the DSA Self Paced Course at a student-friendly price and become industry ready.  To complete your preparation from learning a language to DS Algo and many more,  please refer Complete Interview Preparation Course.

In case you wish to attend live classes with experts, please refer DSA Live Classes for Working Professionals and Competitive Programming Live for Students.

Input : n = 6
Output : 2
Binary representation of 6 is 110 and has 2 set bits

Input : n = 13
Output : 3
Binary representation of 13 is 1101 and has 3 set bits

 

setbit

 

 

1. Simple Method Loop through all bits in an integer, check if a bit is set and if it is, then increment the set bit count. See the program below. 

C++

#include <bits/stdc++.h>

using namespace std;

 

unsigned int countSetBits(unsigned int n)

{

    unsigned int count = 0;

    while (n) {

        count += n & 1;

        n >>= 1;

    }

    return count;

}

 

int main()

{

    int i = 9;

    cout << countSetBits(i);

    return 0;

}

 C

#include <stdio.h>

 

   

unsigned int countSetBits(unsigned int n)

{

    unsigned int count = 0;

    while (n) {

        count += n & 1;

        n >>= 1;

    }

    return count;

}

 

int main()

{

    int i = 9;

    printf("%d", countSetBits(i));

    return 0;

}Java

import java.io.*;

 

class countSetBits {

    

    

    

    static int countSetBits(int n)

    {

        int count = 0;

        while (n > 0) {

            count += n & 1;

            n >>= 1;

        }

        return count;

    }

 

    

    public static void main(String args[])

    {

        int i = 9;

        System.out.println(countSetBits(i));

    }

}

 Python3

 

def  countSetBits(n):

    count = 0

    while (n):

        count += n & 1

        n >>= 1

    return count

 

 

i = 9

print(countSetBits(i))

 C#

using System;

 

class GFG {

    

    

    

    static int countSetBits(int n)

    {

        int count = 0;

        while (n > 0) {

            count += n & 1;

            n >>= 1;

        }

        return count;

    }

 

    

    public static void Main()

    {

        int i = 9;

        Console.Write(countSetBits(i));

    }

}

 PHP

<?php

 

function countSetBits($n)

{

    $count = 0;

    while ($n)

    {

        $count += $n & 1;

        $n >>= 1;

    }

    return $count;

}

 

$i = 9;

echo countSetBits($i);

 

?>Javascript

<script>

   

   

 

   

   

   function countSetBits(n)

   {

     var count = 0;

     while (n)

     {

       count += n & 1;

       n >>= 1;

     }

     return count;

   }

 

   

   var i = 9;

   document.write(countSetBits(i));

 

     

 </script>Output : 

2

Time Complexity: Θ(logn) (Theta of logn)

Auxiliary Space: O(1)

Recursive Approach:  

C++

#include <bits/stdc++.h>

using namespace std;

 

int countSetBits(int n)

{

    

    if (n == 0)

        return 0;

 

    else

 

        

        return (n & 1) + countSetBits(n >> 1);

}

 

int main()

{

    

    int n = 9;

 

    

    cout << countSetBits(n);

 

    return 0;

}

 Java

import java.io.*;

 

class GFG {

 

    

    public static int countSetBits(int n)

    {

 

        

        if (n == 0)

            return 0;

 

        else

 

            

            return (n & 1) + countSetBits(n >> 1);

    }

 

    

    public static void main(String[] args)

    {

 

        

        int n = 9;

 

        

        System.out.println(countSetBits(n));

    }

}

 Python3

 

def countSetBits( n):

     

    

    if (n == 0):

        return 0

 

    else:

 

        

        

        return (n & 1) + countSetBits(n >> 1)

         

n = 9

 

print( countSetBits(n))    

         C#

using System;

 

class GFG {

 

    

    

    public static int countSetBits(int n)

    {

 

        

        if (n == 0)

            return 0;

 

        else

 

            

            

            return (n & 1) + countSetBits(n >> 1);

    }

 

    

    static public void Main()

    {

 

        

        

        int n = 9;

 

        

        Console.WriteLine(countSetBits(n));

    }

}

 PHP

<?php

 

function countSetBits($n)

{

    

    if ($n == 0)

        return 0;

 

    else

 

        

        

        return ($n & 1) +

                countSetBits($n >> 1);

}

 

 

$n = 9;

 

echo countSetBits($n);

 

?>Javascript

<script>

 

 

function countSetBits(n)

{

 

    

    if (n == 0)

        return 0;

 

    else

 

        

        return (n & 1) + countSetBits(n >> 1);

}

 

 

    

    let n = 9;

 

    

    document.write(countSetBits(n));

 

 

</script>Output : 

2

2. Brian Kernighan’s Algorithm: 
Subtracting 1 from a decimal number flips all the bits after the rightmost set bit(which is 1) including the rightmost set bit. 
for example : 
10 in binary is 00001010 
9 in binary is 00001001 
8 in binary is 00001000 
7 in binary is 00000111 
So if we subtract a number by 1 and do it bitwise & with itself (n & (n-1)), we unset the rightmost set bit. If we do n & (n-1) in a loop and count the number of times the loop executes, we get the set bit count. 
The beauty of this solution is the number of times it loops is equal to the number of set bits in a given integer. 

  1 Initialize count: = 0
  2 If integer n is not zero
   (a) Do bitwise & with (n-1) and assign the value back to n
     n: = n&(n-1)
   (b) Increment count by 1
   (c) go to step 2
  3 Else return count

Implementation of Brian Kernighan’s Algorithm:  

C++

#include <iostream>

using namespace std;

class gfg {

    

public:

    unsigned int countSetBits(int n)

    {

        unsigned int count = 0;

        while (n) {

            n &= (n - 1);

            count++;

        }

        return count;

    }

};

int main()

{

    gfg g;

    int i = 9;

    cout << g.countSetBits(i);

    return 0;

}C

#include <stdio.h>

 

   

unsigned int countSetBits(int n)

{

    unsigned int count = 0;

    while (n) {

        n &= (n - 1);

        count++;

    }

    return count;

}

 

int main()

{

    int i = 9;

    printf("%d", countSetBits(i));

    getchar();

    return 0;

}Java

import java.io.*;

 

class countSetBits {

    

    

    

    static int countSetBits(int n)

    {

        int count = 0;

        while (n > 0) {

            n &= (n - 1);

            count++;

        }

        return count;

    }

 

    

    public static void main(String args[])

    {

        int i = 9;

        System.out.println(countSetBits(i));

    }

}

 Python3

def countSetBits(n):

 

    count = 0

    while (n):

        n &= (n-1)

        count+= 1

     

    return count

 

 

i = 9

print(countSetBits(i))

  C#

using System;

 

class GFG {

 

    

    

    

    static int countSetBits(int n)

    {

        int count = 0;

        while (n > 0) {

            n &= (n - 1);

            count++;

        }

        return count;

    }

 

    

    static public void Main()

    {

        int i = 9;

        Console.WriteLine(countSetBits(i));

    }

}

 PHP

<?php

 

function countSetBits($n)

{

    $count = 0;

    while ($n)

    {

    $n &= ($n - 1) ;

    $count++;

    }

    return $count;

}

 

$i = 9;

echo countSetBits($i);

 

?>Javascript

<script>

 

 

 

function countSetBits(n)

{

    var count = 0;

    while (n > 0)

    {

        n &= (n - 1);

        count++;

    }

    return count;

}

 

var i = 9;

document.write(countSetBits(i));

 

 

</script>Output : 

2

Example for Brian Kernighan’s Algorithm:  

  n = 9 (1001)
  count = 0

  Since 9 > 0, subtract by 1 and do bitwise & with (9-1)
  n = 9&8 (1001 & 1000)
  n = 8
  count = 1

  Since 8 > 0, subtract by 1 and do bitwise & with (8-1)
  n = 8&7 (1000 & 0111)
  n = 0
  count = 2

  Since n = 0, return count which is 2 now.

Time Complexity: O(logn)

Recursive Approach:  

C++

#include <bits/stdc++.h>

using namespace std;

 

int countSetBits(int n)

{

    

    if (n == 0)

        return 0;

    else

        return 1 + countSetBits(n & (n - 1));

}

 

int main()

{

    

    int n = 9;

 

    

    cout << countSetBits(n);

 

    return 0;

}

 Java

import java.io.*;

 

class GFG {

 

    

    public static int countSetBits(int n)

    {

 

        

        if (n == 0)

            return 0;

        else

            return 1 + countSetBits(n & (n - 1));

    }

 

    

    public static void main(String[] args)

    {

 

        

        int n = 9;

 

        

        System.out.println(countSetBits(n));

    }

}

 Python3

 

def countSetBits(n):

 

    

    if (n == 0):

        return 0

    else:

        return 1 + countSetBits(n & (n - 1))

             

             

n = 9

     

print(countSetBits(n))

 C#

using System;

 

class GFG {

 

    

    

    public static int countSetBits(int n)

    {

 

        

        if (n == 0)

            return 0;

        else

            return 1 + countSetBits(n & (n - 1));

    }

 

    

    static public void Main()

    {

 

        

        int n = 9;

 

        

        Console.WriteLine(countSetBits(n));

    }

}

 PHP

<?php

 

function countSetBits($n)

{

    

    if ($n == 0)

        return 0;

    else

        return 1 +

          countSetBits($n &

                      ($n - 1));

}

 

 

$n = 9;

 

echo countSetBits($n);

     

?>Javascript

<script>

 

 

function countSetBits(n)

{

    

    if (n == 0)

        return 0;

    else

        return 1 + countSetBits(n & (n - 1));

}

 

 

var n = 9;

 

document.write(countSetBits(n));

 

</script>Output : 

2

3. Using Lookup table: We can count bits in O(1) time using the lookup table.
Below is the implementation of the above approach:

C++

#include <bits/stdc++.h>

using namespace std;

 

int BitsSetTable256[256];

 

void initialize()

{

 

    

    

    BitsSetTable256[0] = 0;

    for (int i = 0; i < 256; i++)

    {

        BitsSetTable256[i] = (i & 1) +

        BitsSetTable256[i / 2];

    }

}

 

int countSetBits(int n)

{

    return (BitsSetTable256[n & 0xff] +

            BitsSetTable256[(n >> 8) & 0xff] +

            BitsSetTable256[(n >> 16) & 0xff] +

            BitsSetTable256[n >> 24]);

}

 

int main()

{

    

    initialize();

    int n = 9;

    cout << countSetBits(n);

}

 Java

class GFG {

 

    

    static int[] BitsSetTable256 = new int[256];

 

    

    public static void initialize()

    {

 

        

        

        BitsSetTable256[0] = 0;

        for (int i = 0; i < 256; i++) {

            BitsSetTable256[i] = (i & 1) + BitsSetTable256[i / 2];

        }

    }

 

    

    

    public static int countSetBits(int n)

    {

        return (BitsSetTable256[n & 0xff]

                + BitsSetTable256[(n >> 8) & 0xff]

                + BitsSetTable256[(n >> 16) & 0xff]

                + BitsSetTable256[n >> 24]);

    }

 

    

    public static void main(String[] args)

    {

 

        

        initialize();

        int n = 9;

        System.out.print(countSetBits(n));

    }

}Python

BitsSetTable256 = [0] * 256

 

def initialize():

     

    

    

    BitsSetTable256[0] = 0

    for i in range(256):

        BitsSetTable256[i] = (i & 1) + BitsSetTable256[i // 2]

 

def countSetBits(n):

    return (BitsSetTable256[n & 0xff] +

            BitsSetTable256[(n >> 8) & 0xff] +

            BitsSetTable256[(n >> 16) & 0xff] +

            BitsSetTable256[n >> 24])

 

 

initialize()

n = 9

print(countSetBits(n))

 C#

using System;

using System.Collections.Generic;

 

class GFG

{

 

    

    static int[] BitsSetTable256 = new int[256];

 

    

    public static void initialize()

    {

 

        

        

        BitsSetTable256[0] = 0;

        for (int i = 0; i < 256; i++)

        {

            BitsSetTable256[i] = (i & 1) + BitsSetTable256[i / 2];

        }

    }

 

    

    

    public static int countSetBits(int n)

    {

        return (BitsSetTable256[n & 0xff]

                + BitsSetTable256[(n >> 8) & 0xff]

                + BitsSetTable256[(n >> 16) & 0xff]

                + BitsSetTable256[n >> 24]);

    }

 

    

    public static void Main(String[] args)

    {

 

        

        initialize();

        int n = 9;

        Console.Write(countSetBits(n));

    }

}

 Javascript

<script>

 

 

var BitsSetTable256 = Array.from({length: 256}, (_, i) => 0);

 

function initialize()

{

 

    

    

    BitsSetTable256[0] = 0;

    for (var i = 0; i < 256; i++) {

        BitsSetTable256[i] = (i & 1) +

        BitsSetTable256[parseInt(i / 2)];

    }

}

 

function countSetBits(n)

{

    return (BitsSetTable256[n & 0xff]

            + BitsSetTable256[(n >> 8) & 0xff]

            + BitsSetTable256[(n >> 16) & 0xff]

            + BitsSetTable256[n >> 24]);

}

 

 

initialize();

var n = 9;

document.write(countSetBits(n));

 

 

</script>Output: 

2

 

We can find one use of counting set bits at Count number of bits to be flipped to convert A to B
Note: In GCC, we can directly count set bits using __builtin_popcount(). So we can avoid a separate function for counting set bits. 

C++

#include <iostream>

using namespace std;

 

int main()

{

    cout << __builtin_popcount(4) << endl;

    cout << __builtin_popcount(15);

 

    return 0;

}Java

 

import java.io.*;

 

class GFG {

 

    

    public static void main(String[] args)

    {

 

        System.out.println(Integer.bitCount(4));

        System.out.println(Integer.bitCount(15));

    }

}

 Python3

 

print(bin(4).count('1'));

print(bin(15).count('1'));

 C#

using System;

using System.Linq;

 

class GFG {

 

    

    public static void Main()

    {

 

        Console.WriteLine(Convert.ToString(4, 2).Count(c = > c == '1'));

        Console.WriteLine(Convert.ToString(15, 2).Count(c = > c == '1'));

    }

}

 PHP

<?php

 

$t = log10(4);

$x = log(15, 2);

$tt = ceil($t);

$xx = ceil($x);

 

echo ($tt), "\n";

echo ($xx), "\n";

 

?>Javascript

<script>

 

 

document.write((4).toString(2).split('').

  filter(x => x == '1').length + "<br>");

document.write((15).toString(2).split('').

  filter(x => x == '1').length);

 

</script>Output : 

1
4

4. Mapping numbers with the bit. It simply maintains a map(or array) of numbers to bits for a nibble. A Nibble contains 4 bits. So we need an array of up to 15. 
int num_to_bits[16] = {0, 1, 1, 2, 1, 2, 2, 3, 1, 2, 2, 3, 2, 3, 3, 4}; 
Now we just need to get nibbles of a given long/int/word etc recursively.

C++

#include <bits/stdc++.h>

using namespace std;

 

int num_to_bits[16] = { 0, 1, 1, 2, 1, 2, 2, 3,

                        1, 2, 2, 3, 2, 3, 3, 4 };

 

unsigned int countSetBitsRec(unsigned int num)

{

    int nibble = 0;

    if (0 == num)

        return num_to_bits[0];

 

    

    nibble = num & 0xf;

 

    

    

    

    return num_to_bits[nibble] + countSetBitsRec(num >> 4);

}

 

int main()

{

    int num = 31;

    cout << countSetBitsRec(num);

    return 0;

}

 C

#include <stdio.h>

 

int num_to_bits[16] = { 0, 1, 1, 2, 1, 2, 2, 3,

                        1, 2, 2, 3, 2, 3, 3, 4 };

 

  

unsigned int countSetBitsRec(unsigned int num)

{

    int nibble = 0;

    if (0 == num)

        return num_to_bits[0];

 

    

    nibble = num & 0xf;

 

    

    

    

    return num_to_bits[nibble] + countSetBitsRec(num >> 4);

}

 

int main()

{

    int num = 31;

    printf("%d\n", countSetBitsRec(num));

}Java

 

class GFG {

    static int[] num_to_bits = new int[] { 0, 1, 1, 2, 1, 2, 2,

                                           3, 1, 2, 2, 3, 2, 3, 3, 4 };

 

    

    static int countSetBitsRec(int num)

    {

        int nibble = 0;

        if (0 == num)

            return num_to_bits[0];

 

        

        nibble = num & 0xf;

 

        

        

        

        return num_to_bits[nibble] + countSetBitsRec(num >> 4);

    }

 

    

    public static void main(String[] args)

    {

        int num = 31;

        System.out.println(countSetBitsRec(num));

    }

}Python3

 

num_to_bits =[0, 1, 1, 2, 1, 2, 2, 3, 1, 2, 2, 3, 2, 3, 3, 4];

 

def countSetBitsRec(num):

    nibble = 0;

    if(0 == num):

        return num_to_bits[0];

     

    

    nibble = num & 0xf;

     

    

    

    

     

    return num_to_bits[nibble] + countSetBitsRec(num >> 4);

  

 

  

num = 31;

print(countSetBitsRec(num));

 

 C#

 

class GFG {

    static int[] num_to_bits = new int[16] { 0, 1, 1, 2, 1, 2, 2,

                                             3, 1, 2, 2, 3, 2, 3, 3, 4 };

 

    

    static int countSetBitsRec(int num)

    {

        int nibble = 0;

        if (0 == num)

            return num_to_bits[0];

 

        

        nibble = num & 0xf;

 

        

        

        

        return num_to_bits[nibble] + countSetBitsRec(num >> 4);

    }

 

    

    static void Main()

    {

        int num = 31;

        System.Console.WriteLine(countSetBitsRec(num));

    }

}PHP

<?php

 

$num_to_bits = array(0, 1, 1, 2, 1, 2, 2, 3,

                     1, 2, 2, 3, 2, 3, 3, 4);

 

function countSetBitsRec( $num)

{

    global $num_to_bits;

    $nibble = 0;

    if (0 == $num)

        return $num_to_bits[0];

     

    

    $nibble = $num & 0xf;

     

    

    

    

    return $num_to_bits[$nibble] +

           countSetBitsRec($num >> 4);

}

 

$num = 31;

echo (countSetBitsRec($num));

 

?>Javascript

<script>

 

var num_to_bits =[ 0, 1, 1, 2, 1, 2, 2,

                   3, 1, 2, 2, 3, 2, 3, 3, 4 ];

 

function countSetBitsRec(num)

{

    var nibble = 0;

    if (0 == num)

        return num_to_bits[0];

 

    

    nibble = num & 0xf;

 

    

    

    

    return num_to_bits[nibble] + countSetBitsRec(num >> 4);

}

 

var num = 31;

document.write(countSetBitsRec(num));

 

 

</script>Output : 

5

Time Complexity: O(log n), because we have log(16, n) levels of recursion.
Storage Complexity: O(1) Whether the given number is short, int, long, or long long we require an array of 16 sizes only, which is constant.

5. Checking each bit in a number: 

Each bit in the number is checked for whether it is set or not. The number is bitwise AND with powers of 2, so if the result is not equal to zero, we come to know that the particular bit in the position is set.

C

#include <stdio.h>

 

int countSetBits(int N)

{

    int count = 0;

   

    

    for (int i = 0; i < sizeof(int) * 8; i++) {

        if (N & (1 << i))

            count++;

    }

    return count;

}

 

int main()

{

    int N = 15;

 

    printf("%d", countSetBits(N));

    return 0;

}C++

#include <iostream>

using namespace std;

 

int countSetBits(int N)

{

    int count = 0;

    

    for (int i = 0; i < sizeof(int) * 8; i++) {

        if (N & (1 << i))

            count++;

    }

    return count;

}

 

int main()

{

 

    int N = 15;

 

    cout << countSetBits(N) << endl;

    return 0;

}Java

public class GFG

{

   

  

  

  static int countSetBits(int N)

  {

    int count = 0;

    

    for (int i = 0; i < 4 * 8; i++)

    {

      if ((N & (1 << i)) != 0)

        count++;

    }

    return count;

  }

 

  

  public static void main(String[] args)

  {

    int N = 15;

    System.out.println(countSetBits(N));

  }

}

 Python3

def countSetBits(N):

  count = 0

 

  

  for i in range(4*8):

    if(N & (1 << i)):

      count += 1

      return count

 

    

    N = 15

    print(countSetBits(N))

 

    C#

using System;

class GFG

{

 

  

  

  static int countSetBits(int N)

  {

    int count = 0;

 

    

    for (int i = 0; i < 4 * 8; i++)

    {

      if ((N & (1 << i)) != 0)

        count++;

    }

    return count;

  }

 

  

  static void Main()

  {

    int N = 15;

    Console.WriteLine(countSetBits(N));

  }

}

 Javascript

<script>

   

  

  

  function countSetBits(N)

  {

      var count = 0;

    

    for (i = 0; i < 4 * 8; i++)

    {

        if ((N & (1 << i)) != 0)

        count++;

    }

    return count;

  }

 

  

  var N = 15;

  document.write(countSetBits(N));

 

</script>Output

4

 

Count set bits in an integer Using Lookup Table

 

My Personal Notes


ME PASO EL CS:CONDITION ZERO EN EXPERTO #1 (de_dust)


Instagram: https://www.instagram.com/lucassmunir/
Twitch: https://www.twitch.tv/munirrrr_
QUE ONDA PERRIS VAMO A VER QUE ONDA CON ESTO PORQUE PERRI VOS TENES QUE ENTEDER QUE LOS PERRIS DE HOY EN DIA ANDAN EN ESTA MOVIDA PERRI DE LOS CUALES LOS PERRIS QUE MIRAN LOS PERRIS DE AHORA QUEDAN ATONITOS DE TAL LVL DE LOS PERRIS, PERO BUENO PERRIS, ESPERO SIGAN MIRANDO ESTO PERRIS SALUDOS PERRIS.

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูความรู้เพิ่มเติมที่นี่

ME PASO EL CS:CONDITION ZERO EN EXPERTO #1 (de_dust)

Counter-Strike CZ – Zombie Mod [CSO] – zm_tankard_cso – SISA Server


CounterStrike: Condition Zero Zombie CSO mod multiplayer gameplay on the custom zm tankard cso map
Previous Video ( CS:GO ) https://youtu.be/UMHkSdcPHJw
MAPPER
Creator of the map: ?
SERVER
Name: SISA 3 CZ
IP: 83.222.116.228:27016
Weapons Used
0:00 SPAS12 Deluxe
3:48 Flamethrower
More Zombie Mode
CS GO videos: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwKF962A9VUhvh3mrO_qy9nve9WMzi4ga
CS Source videos: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwKF962A9VUg43EQCpVxxLmgmH9yh5BM
Popular videos: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwKF962A9VUhpzRRZ1EXwZOU1ixz7ouIF
How to play / join zombies servers you can find in axonek3 steam group:
http://steamcommunity.com/groups/axonek3
Video 1080p 60fps // PC Specs: Intel i73770K | Geforce GTX 750ti 2GB | 16GB Ram

Counter-Strike CZ - Zombie Mod [CSO] - zm_tankard_cso - SISA Server

Counter Strike Condition Zero | Hướng dẫn cài đặt game


Download :http://www.mediafire.com/file/acpchqleil36av6/Counter+Strike+Condition+Zero.rar
CD key : 58v2ecckcjb8vsemew9yacb2k
CHÚC CÁC BẠN THÀNH CÔNG
LIKE AND SUBSCRIBE
░░░░░░░░░░░░▄▄
░░░░░░░░░░░█░░█
░░░░░░░░░░░█░░█
░░░░░░░░░░█░░░█
░░░░░░░░░█░░░░█
███████▄▄█░░░░░██████▄
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
▓▓▓▓▓▓█░░░TRIỆU LIKE░░█
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
▓▓▓▓▓▓█████░░░░░░░░░█
██████▀░░░░▀▀██████▀

Counter Strike Condition Zero | Hướng dẫn cài đặt game

Counter-Strike: Condition Zero (Assault) [CT]


CounterStrike: Condition Zero gameplay with bots

Counter-Strike: Condition Zero (Assault) [CT]

Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes – Walkthrough Bonus 1 – Fastline


You are a Japnese Kidotai in the Shinkane Subway Station in Tokyo, Japan when the Yakuza terrorists bomb it.
Overview:
An explosion has occurred in the Shinkane Subway Station.
Objectives:
Locate terrorists.
Neutralize any opposition.
Bonus missions are only of the Steam version I believe.
My walkthrough for CounterStrike: Condition Zero Deleted Scenes, a singleplayer expansion to CounterStrike: Condition Zero. Condition Zero and the Deleted Scenes comes bundled with the original GoldSrc CounterStrike on Steam for $9.00. I don’t think you can have one without the other. BTW this is still GoldSrc, the HalfLife 1 engine.

Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes - Walkthrough Bonus 1 - Fastline

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูวิธีอื่นๆWiki

ขอบคุณมากสำหรับการดูหัวข้อโพสต์ counter zero

[NEW] News, email and search | zvp 2 – Sambeauty

zvp 2: นี่คือโพสต์ที่เกี่ยวข้องกับหัวข้อนี้

26 November –

Some people dislike those who are agreeable. If anything, they appreciate or respect anyone who stands up to them. But they can’t want somebody to offer passionate, helpful criticism and then resent it when they do. Somebody’s opposing view or belief might be frustrating. But their input could make you appreciative of maybe even respect them even more for it.

[NEW] News, email and search | zvp 2 – Sambeauty

26 November –

Some people dislike those who are agreeable. If anything, they appreciate or respect anyone who stands up to them. But they can’t want somebody to offer passionate, helpful criticism and then resent it when they do. Somebody’s opposing view or belief might be frustrating. But their input could make you appreciative of maybe even respect them even more for it.


PLANTS VS ZOMBIES 2 HACK TRIPITIDORA GIRASOL Y HIELAGUISANTES VS ZOMBISTEINS


https://bit.ly/3n51NlX
https://www.youtube.com/user/cesarmega11/playlists

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูเพิ่มเติม

PLANTS VS ZOMBIES 2 HACK TRIPITIDORA GIRASOL Y HIELAGUISANTES VS ZOMBISTEINS

Plants vs. Zombies 2 – All Boss Battles (includes Chinese ver. exclusives) – 60 FPS


Join my Discord server! https://discord.gg/Ex8tvYk86k
Plants vs. Zombies 2: It’s About Time All Zomboss Battles (with Chinese version exclusive worlds zomboss battles) in 60 FPS!
0:00 Ancient Egypt Zombot Sphinxinator
05:06 Pirate Seas Zombot Plank Walker
08:54 Wild West Zombot War Wagon
14:13 Far Future Zombot Tomorrowtron
17:20 Kongfu World BladeWielding Hero
22:03 Dark Ages Zombot Dark Dragon
26:50 Big Wave Beach Zombot Sharktronic Sub
31:13 Frostbite Caves Zombot Tuskmaster 10,000 BC
35:15 Sky City Zombot Vulture Fighter
46:34 Lost City Zombot Aerostatic Gondola
51:15 Neon Mixtape Tour Zombot Multistage Masher
55:56 Jurassic Marsh Zombot Dinotronic Mechasaur

Plants vs. Zombies 2 - All Boss Battles (includes Chinese ver. exclusives) - 60 FPS

99999 Cattail vs Squash vs 99 Gargantuar Plants vs Zombies


99999 Cattail vs Squash vs 99 Gargantuar Plants vs Zombies
My channel: Pvz2Gameplay, GamingChannel
Plants vs zombies are produced in 2009, plantsvszombies
Version plantsvszombieshack
pvz, pvz2
Thank you for watching the video, everyone happy watching the video
Have a nice day.
Please comment for your comments below description
Help Me Reach 2.000.000 Subscriber➤ https://goo.gl/V94GLD
Thanks for every Like, Share and Comment!
Download (android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.pvzfree_row\u0026hl=vi
Download (Ios) : https://itunes.apple.com/us/app/plantsvszombies/id893677096?mt=8

99999 Cattail vs Squash vs 99 Gargantuar Plants vs Zombies

PVZ2 Champions League Part 1 | Đi tìm nhà vô địch họ đậu – Plants vs zombies 2 – MK Kids


Video Full PVZ2 9.1.1 M200/Full coin, gem
https://youtu.be/62xtU_O_eTY
Video hướng dẫn Full plants pvz2 9.0.1
https://youtu.be/vDMzqBZqBc
Video hướng dẫn Full plants pvz2 8.9.1
https://youtu.be/yjhJmRTqhzY
Video hướng dẫn Full plants pvz2 8.8.1
https://youtu.be/HoztZaHZFk
Video Full plants Level 1, M200 + 13 tài khoản PVZ2 9.1.1 | Full map + No Full map
https://youtu.be/62xtU_O_eTY
Video làm các thử nghiệm về game Plants vs. Zombies 2, các chiến thuật trong game và phân tích chi tiết game Plants vs Zombies 2
Hãy chia sẻ và đăng ký kênh PVZ2 MK và MK Kids để giúp mình đạt được 100K sub nhé
Please Like, Subcribe, share MK Kids and PVZ2 MK channel
MKKids, PVZ2MK, PlantvsPlant

PVZ2 Champions League Part 1 | Đi tìm nhà vô địch họ đậu - Plants vs zombies 2 - MK Kids

Plants vs Zombies 2 Mod: Bonk Choys vs Gargantuar vs Zombies


Plants vs Zombies 2 Mod: Bonk Choys vs Gargantuar vs Zombies
My channel: Pvz2Gameplay, GamingChannel
Plants vs zombies are produced in 2009, plantsvszombies
Version plantsvszombieshack
pvz, pvz2
Thank you for watching the video, everyone happy watching the video
Have a nice day.
Please comment for your comments below description
Help Me Reach 2.000.000 Subscriber➤ https://goo.gl/V94GLD
Thanks for every Like, Share and Comment!
Download (android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.pvzfree_row\u0026hl=vi
Download (Ios) : https://itunes.apple.com/us/app/plantsvszombies/id893677096?mt=8

Plants vs Zombies 2 Mod: Bonk Choys vs Gargantuar vs Zombies

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูวิธีอื่นๆWiki

ขอบคุณมากสำหรับการดูหัวข้อโพสต์ zvp 2

[Update] What is Bonking? Causes, Dangers, and Prevention | bonk – Sambeauty

bonk: คุณกำลังดูกระทู้

Bonking is a dreaded experience and occurs when the body becomes functionally depleted of glycogen. This exhaustion of fuel shuts down the body’s ability to exert itself. The term gets thrown around a lot, but if you’ve ever felt it, you know how bad it can be and how hard it is to recover from. So just what is a bonk, why is it a bad thing, and how can you avoid it?

For more information on bonking, check out Ask a Cycling Coach Ep. 261.

Key Takeaways:

 • Bonking is caused by a functional depletion of Glycogen
 • Bonking can cause muscle loss, weaken the immune system, lead to disruptions in training, and put you in physical danger
 • Glycogen depletion can be a beneficial training technique, but should be used carefully and in moderation
 • Use training rides to fine-tune your nutritional strategies
 • Develop a fueling plan before you get on the bike, and use reminders to follow this plan during your workout or event.

What is Bonking?

Many cyclists use the term bonking to lightly describe a shortage of energy or a late-race moment when the legs cramp, and the engine seems to fail. While these are all symptoms of bonking, and it’s not a scientific term, it does have a specific meaning. Excessive fatigue resulting from going too hard during a ride is usually a symptom of outpacing your ability. On the other hand, Bonking tends to occur only on longer rides when you fully exhaust your energy supplies. Once you experience it, you never forget it, and you never want it to happen again.

What Does Bonking Feel Like?

A true bonk is not just a flat feeling or tired legs. It’s a total inability to continue, marked by nausea, extreme physical weakness, poor coordination, and a profoundly awful feeling. Essentially, bonking is exercise-induced hypoglycemia or low blood sugar. Typically, bonking is preceded by waves of progressively worsening symptoms.

At first, you may feel hungry or exhibit negative self-talk that eventually leads to an increase in your rate of perceived exertion. As a bonk gets worse, you may develop a headache, nausea, shaking hands, loss of focus, or dizziness. If the bonking continues, so does the likelihood of confusion and the inability to function physically.

It’s essential to recognize what bonking feels like, not only for your health and safety, because the sooner you realize the problem, the quicker you apply the solution.

Bonking Causes

Bonking occurs when the muscles become functionally depleted of glycogen, the carbohydrate energy stores by which the body fuels itself. Even in the worst bonk, the muscles are not completely empty of glycogen, with somewhere between 10% and 30% of the original supply remaining. However, the shortage of available energy renders the muscles unable to continue working effectively. 

Exactly why this occurs is the subject of some debate and research. A traditional theory, known as the “catastrophe model,” says that bonking and exhaustion occur as muscle function reaches its physiological limit and begins to fail. Newer research suggests the brain acts as a “central governor” to limit the muscles preemptively, shutting their function down as energy supplies run low to prevent damage. Whatever the cause, the effect is profound.

Adaptive Training

Get the right workout, every time
with training that adapts to you.

Check Out TrainerRoad

Why Bonking is Bad

Bonking is particularly vicious. It feels terrible and affects your general health and wellbeing. Not only can bonking ruin a ride, workout, or race, but it can derail your training and future performance.

Muscle Loss

During exercise, the body is in a catabolic state of stress. An increase in cortisol causes blood glucose levels to rise, making more of the body’s carbohydrate fuel available to enable hard work. An absence of carbohydrates shifts the metabolism to other fuel sources, increasingly burning fat and eventually protein. This is a state in which the body is essentially eating itself, consuming its own muscle as an energy supply. Since we need our muscles to turn pedals, it should be obvious why this is less than ideal.

Immune Suppression

The emerging science of immuno-metabolism suggests a connection between carbohydrates and the immune system’s ability to fight infection. It’s well known that exercise has a beneficial long-term effect on immunity, but overtraining and bonking can cause the opposite. Just like muscles, immune cells contain glycogen and use it as a fuel source. Studies show that depleting this glycogen supply renders the immune cells less effective in doing their job- essentially, your immune cells can bonk!

This is one reason why recovery is so important in training, and why pushing the body to the point of failure in bonking can be dangerous. Suppressed immune function can last from 24-72 hours after the ride, depending on how deeply you run yourself down.

Training Disruption and Physical Danger

Training is cumulative, and each individual workout in a training plan is designed with the following workout in mind. Bonking disrupts this rhythm by creating a massive amount of unproductive fatigue and stress. In many cases, bonking goes hand-in-hand with dehydration, as riders who are not eating enough are often not drinking enough, either. Glycogen itself is water-dense, and running out of it reduces the amount of available hydration within the muscles. Dehydration is dangerous and compounds the fatigue and negative effects bonking leaves behind. 

The psychological aspect of bonking can be a powerful deterrent to training, too. As cyclists, we regularly push ourselves further than we think we can. The extremely uncomfortable experience of a bonk might be just the discouraging association your subconscious needs to impose extra limits. Worse, it often leads to situations that are just plain dangerous. Cognitive function declines in tandem with muscular ability, creating temporary mental and physical impairment. Judgement, balance, and vision can all be negatively affected. 

Depletion and Adaptation

The purpose of any training is to disrupt homeostasis and force the body to adapt. Riding in a glycogen-depleted state can stimulate more efficient storage and use of glycogen in the future. In addition, riding with low glycogen and glucose levels in the bloodstream causes more fat to be metabolized as fuel. However, both of these adaptations can be targeted through safer and more productive means than an outright bonk. Long/slow distance rides, careful post-ride carbohydrate restriction, and low-intensity rides without extra sugar can work towards this end without significant negative consequences. 

How to Avoid Bonking

The best way to avoid bonking is pretty simple—give your body enough food and drink to stay fueled during your workout! This sounds easy, but it’s often more challenging than you might think. Here are some helpful tips to keep yourself fueled.

Figure Out Your Consumption Rate

Each of us have our own unique carbohydrate and caloric intake requirement, and individual tolerance for what we can stomach during a workout or race. Don’t wait until race day to learn what works for you. Training rides are a great time to experiment with different fueling schedules, and to try out solid vs. liquid foods or a combination of the two. Also, keep hydration in mind and try different electrolyte drinks and mixes. Sweet Spot workouts are ideal for this experimentation; proper nutrition makes these workouts noticeably easier, and they are just hard enough to make a decent approximation of a race’s demands.

Develop a Plan Before Your Ride

Decide before your ride begins how much you’ll need to eat and drink, and set benchmarks for yourself to follow. This may mean knowing to eat a certain number of gels by a particular point in the ride, or you might even set yourself a timer to remember to eat something every half hour. If you’re riding with a friend or teammate, look out for each other and offer reminders to maintain good nutrition together. Whatever strategy you choose, plan ahead- once you’re on the bike, it’s too late to reliably make smart fueling choices.

Know the Signs and the Solution

If you do find yourself beginning to bonk, remember that food and drink are the solution. Nausea frequently makes eating difficult when bonking, despite the body’s desperate need for fuel. To counter this effect, ingest some liquids with your food. Once your body gets a restorative taste of carbohydrates, the brain usually responds favorably. Finally, don’t be afraid to call for a ride home. Bonking is a serious and counterproductive event, and your priority afterward should be a safe recovery.

For more cycling training knowledge, listen to Ask a Cycling Coach Podcast— the only podcast dedicated to making you a faster cyclist. New episodes are released weekly.

References

 1. Noakes, T., Peltonen, J., Rusko, H. (2001). Evidence that a central governor regulates exercise performance during acute hypoxia and hyperoxia
  https://jeb.biologists.org/content/204/18/3225
 2. Murray, B., Rosenbloom, C. ( 2018). Fundamentals of glycogen metabolism for coaches and athletes
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24552392
 3. Neiman, D., Wentz, L. (2018) The compelling link between physical activity and the body’s defense system
  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2095254618301005

[NEW] Bonk có nghĩa là gì và tổng hợp các meme Bonk Cheems nổi tiếng nhất trên mạng xã hội | bonk – Sambeauty

Là một trong những meme nổi trong thời gian dài gần đây, hãy cùng tìm hiểu xem meme Bonk là gì và Bonk với Cheems/Doge có liên hệ phát triển với nhau ra sao để định nghĩ từ Bonk đúng nhất theo meme nhé.

Bonk có nghĩa là gì và tổng hợp các meme Bonk Cheems nổi tiếng nhất trên mạng xã hội

Meme Bonk được phát triển dựa trên meme gốc của Doge và Cheems kết hợp lại khi Cheems cầm gậy đánh lên đầu Cheems khác (gậy có thể thay thế bằng búa, gậy bóng chạy hoặc các vật nặng khác) – kèm theo tiếng “Bonk” dùng để tả âm thanh bị đánh lên đầu theo tiếng âm hoạt hình vui nhộn.

Bonk (Cheems) meme là gì?

Vào ngày 13/7/2019, trang Instagram snootboopes đăng một video cực ngắn về 2 chú chó shiba (theo meme Doge) gõ đầu nhau bằng cây gậy bóng chày và kèm theo tiếng gõ Bonk khá hài hước và đơn giản. Tiếng Bonk này thực tế được lấy ra từ tập 49b “Rock-a-Bye” trong SpongeBob SquarePants. Video này đã nhận ngay 38,600 lượt xem và 5000 Link trong 7 tháng sau đó.

Bắt đầu lan rộng

Trong cùng tháng 7/2019, trang Youtube chuyên sưu tầm meme mang tên Freememekids làm một video tổng hợp meme Bonk này và nhận được 4,2 triệu lượt xem trong chỉ 4 tháng.

Trong ngày 21.7.2019, snootboopes trở lại và đăng thêm 2 video bao gồm 1 chú Doge bị gõ vào đầu nghe tiếng “Clank” kim loại, và vidoe còn lại là chú Doge bị giấy báo đập vào đầu nghe tiếng “Thịch”. Cả 2 video này đều nhận được phản hồi khá tốt, tuy nhiên không nổi tiếng bằng meme Bonk để sinh ra các meme khác liên quan.

Meme Go to Horny Jail

Vào ngày 19 tháng 3 năm 2020, 1 người dùng tên là BaconatorSr trên website IFunny đã đăng tải hình ảnh kết hợp giữa chó Doge đang dùng cây gậy để đánh vào 1 bé doge khác với dòng mô tả ” Go To Horny Jail Bonk” ( Có thể hiểu là, Mày hứng lắm rồi đó vào tù đi) và nhận được hơn 1.000 lượt thích.

Go to horny jail BONK ifunny.co Vertebrate Mammal Shiba inu Dog breed Canidae Dog Photo caption Snout Carnivore


25 Bonk Sound Variations in 30 Seconds


BOOOOONK!
SUBSCRIBE For A Free BONK!!!
Second channel: https://www.youtube.com/channel/UCKAMp8kH7a9AcfsNhVQ5IhA
COMMENT which effect is your favourite and any suggestions for future videos 🙂

THANKS FOR WATCHING!!!

[TAGS]{IGNORE}
sound variation,sound variations meme,YTAS,sound variations,bonk sound effect,bong sound effect,bonk effect,bonk sound clip,bonk sound effects,sound variations in 60 seconds,YTAS sound variations,25 bonk sound variations in 30 seconds,bong sound effects,punch,sound variations in 30 seconds,among us bonk,among us,among us kill,bat,baseball,baseball bat,bat bonk,bonk,bonk meme,bonk sound,bong,bonk meme,Bonk sound effect,Bonk sound,Bonk meme,bonk compilation

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูเพิ่มเติม

25 Bonk Sound Variations in 30 Seconds

BONK sound effect 62,768,369,664,000‬ times


subscribe or doge gets it

BONK sound effect 62,768,369,664,000‬ times

Ngộ Không gõ vào đầu BONK BONK


Donate cho Dương hộp milo: https://playerduo.com/duongnt24
Mình là ytb mới mong mọi người ủng hộ
Music:
1. Gourmet Race (64) | Super Smash Bros. Ultimate: https://www.youtube.com/watch?v=3w4B16TRsPM
2. Sonic Mania \”Extra Boss (True Final Boss)\” Music: https://www.youtube.com/watch?v=lGaIq94zR6o
Facebook cá nhân : https://www.facebook.com/Duong.Profile.2412/
TikTok: https://www.tiktok.com/@duonggnt24?lang=viVN
Insta: https://www.instagram.com/n.duon24/​
Sub và like điiiii

Video có tham khảo intro video của CTG: https://www.youtube.com/watch?v=w8A0rhp0nfE\u0026t=97s
Mọi thắc mắc và khiếu nại về bản quyền xin liên hệ email: [email protected]
© Copyright by DươngNT ☞ Do not Reup
meme​
lienquanmobile
Wukong
exe

Ngộ Không gõ vào đầu BONK BONK

Cheems Meme Bonk !


Đây là video của tôi và Meow Gaminmg TV Cầm Ăn Cắp !!!

Cheems Meme Bonk !

JoJo’s Bizarre Adventure: Tom Brando vs Jerry Kujo


Support me on Patreon: https://www.patreon.com/risusmith
Twitter: https://twitter.com/Risu_Smith
SUBSCRIBE: https://www.youtube.com/c/RisuSmith
PayPal: https://paypal.me/risusmith?locale.x=…
JoJo’s Bizarre Adventure: Tom \u0026 Jerry
This is a parody of the battle of Dio Brando vs Jotaro Kujo.
Crossover: \”JoJo’s Bizarre Adventure\” \u0026 \”Tom and Jerry\”
Tom and Jerry is an American animated series of theatrical shorts, television shows and specials, feature film, home films created by William Hanna and Joseph Barbera for MetroGoldwyn Mayer that centered on a neverending rivalry between a cat (Tom) and a mouse (Jerry) whose chases and battles often involved slapstick comedy. Hanna and Barbera wrote and directed one hundred and fourteen Tom and Jerry cartoons at the MGM cartoon studio in Hollywood, California between 1940 and 1957, when the animation unit was closed. The original series is notable for having won the Academy Award for the Best Short Film seven times, tying it with Walt Disney’s Silly Symphonies as the theatrical animated series with the most Oscars. Tom and Jerry has a worldwide audience that consists of children, teenagers and adults, and has also been recognized as one of the most famous and longestlived rivalries in American cinema. In 2000, time named the series one of the greatest television shows of all time.
Soundtrack:
JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable OST Morioh Cho Radio:
https://youtu.be/HdahP278OSM
JoJo’s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders OST Dark Rebirth:
https://youtu.be/MmxNZH3zrK8?list=PLrqv1AMLocJw00W8nfQNAPFT_sxN7zrJY
JoJo’s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders OST Stardust Crusaders:
https://youtu.be/NFjE5A4UAJI?list=PLrqv1AMLocJw00W8nfQNAPFT_sxN7zrJY
JoJo Bizarre Adventure Stardust Crusader OST Dio’s World:
https://youtu.be/bR0N2eguwb8
JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable OST Killer:
https://youtu.be/8QPEVQp1MZw
To Be Continued:
https://youtu.be/cPCLFtxpadE

JoJo's Bizarre Adventure: Tom Brando vs Jerry Kujo

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูวิธีอื่นๆWiki

ขอบคุณมากสำหรับการดูหัวข้อโพสต์ bonk